Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen

8 (of meer) schuttingen plaatsen in nieuwbouw voortuinen

Ik ben opzoek naar iemand voor het leveren en plaatsen 8 of meer hardhouten schuttingen. (klasse 2) -Diepte van de tuinen varieert tussen de 10 en 13 meter. -Hoogte schuttingen 180 cm -Geen opdeklat -kantplank optioneel -RVS beslag -afgraven van 20-25 cm en opvullen met zand circa 40 m2 per tuin -afvoeren van de grond Het betreft een nieuwbouwproject dus nog geen beplanting of andere obstakels in de tuinen. Blok 2 zou mogelijk ook mee willen doen, ik weet dat echter niet zeker. Daar zou het gaan om 3 huizen. 2,5 schuttingen zouden daar geplaatst moeten worden. 2 van 10 meter en een van 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen

Wij zoeken iemand die voor een rij van 10 nieuwbouw woningen hard houten schuttingen kan plaatsen op de erfafscheidingen. Gaat om stukken van tussen de 12 en 14 meter. De hoogte is 1,80 meter. Advies en mogelijkheden over bv fundering etc is zeer wenselijk.

Gehele achtertuin opknappen en voortuin mogelijk ook

Onze tuin willen we graag aanpakken. Het onkruid en wat worteldoek moet verwijdert worden en de tuin moet geëgaliseerd worden. Het afval moet afgevoerd worden. Er moet een deel betegelt worden, wij willen graag advies over hoe we de tuin het beste kunnen indelen, zodat de tuin onderhoudsarm wordt. Aan een kant willen we ook een schuttingen laten plaatsen, van ongeveer 5-6 meter. Er is heel makkelijk binnen te komen in de tuin. Er is een poort aan de zijkant maar er kan ook rondom naar binnen gekomen worden. De tuin is 10 meter diep x 5,50 meter breed ongeveer. We hebben een veranda van ongeveer 3,50 meter diep. Materiaal wil ik graag in overleg bespreken wie dat gaat doen. De voortuin van ongeveer 2 x 3 meter willen we ook graag aanpakken. Daar zouden we ook een lage schutting willen hebben als het kan.

Schuttingen plaatsen

Graag wens ik een offerte te ontvangen voor het plaatsen van een schutting. Inclusief materialen. - offerte voor een douglas houten schutting met betonnen onderplaten + poortje - offerte voor een composiet schutting + poortje Afmetingen ongeveer: Linkerkant: lengte 10 m Rechterkant: lengte 7 m achterkant: lengte 5 m inclusief een deur. Bijgaand foto huidige situatie

Schutting leveren en plaatsen

Gepotdekselde zwart Zweeds rabat schuttingen leveren en plaatsen. Het leveren en plaatsen van 2 schuttingen van zwart Zweeds rabat, potdeksel, met geïmpregneerde palen van 15 x 15 cm. Beide kanten 10 meter lang en 2 meter hoog. Graag op betonpalen. En er moet poort geplaatst worden. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, betreft nieuwbouw.

Huidige tuin opnieuw bestraten en aankleden

Huidige tuin van 5 x 10 oude stenen eruit halen en nieuwe grote tegels erin. Tevens aan rechterkant stronken eruit en 3 nieuwe schuttingen. Wat groen aanplanten en verlichting. Stroom al aanwezig.

Tuinrenovatie

Onze tuin heeft een renovatie nodig: - Egaliseren van de tegels. Ze zijn op sommige plekken in gezakt - Nieuwe schuttingen van 10 meter, van rabat of bankirai - Terras: 3 x 6 meter met keramiek tegels.

Geïmpregneerde schutting plaatsen en de oude afscheiding verwijderen

Ik wil schuttingen in de achtertuin vervangen door nieuwe schuttingen van betonpalen met betonplaten. Ik heb een lengte van 10 meter, een van 4,5 meter, en een van 6,5 meter. Tekening is toegevoegd. In het deel van 4,5 meter moet een poort van ca. 1.20 m komen. De 10 meter en de 4,5 meter schutting die er nu staat moet worden afgevoerd. Het stuk van 6,5 meter zijn nu coniferen, die moeten eruit, en ook worden afgevoerd.

Terras en tuin ophogen

Omdat er nieuwe schuttingen zijn geplaatst en onze buren hun tuin hebben opgehoogd en betegeld, blijkt ons terras van circa 2,5 x 5 meter ongeveer 10 centimeter te laag te liggen. Ook het pad van het huis naar dat terras zou dan moeten worden opgehoogd (en daardoor ook de borderranden). De tuin heeft een totale oppervlakte van 5 x ongeveer 14 meter, waarin 2 terrassen. Een 3x5 vlonder en dus die van 2,5x5 meter. Misschien is het een idee om iemand te laten kijken en ons advies hierover te geven.

Schuttingen leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: Schutting inclusief plaatsen (zie schets) hout-beton schutting Is dit geïmpregneerd grenen hout? Zo niet, dan ontvang ik graag een offerte waarin dit wel is meegenomen. Het gaat om 3 tuinen, (zie schets) graag ontvang ik de prijzen apart. 1 x 10. 20 meter. 2 x 8. 90 m apart 2 x poort waarvan beide deuren 1. 00 meter. Per wanneer zijn jullie beschikbaar? En is het mogelijk om via jullie een coniferen haag (6m) te laten verwijderen en afvoeren? Ik zie de offerte graag tegemoet.

Partners

Partners van Casius