Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen

Schuttingen plaatsen

Wij willen graag schuttingen hebben geplaatst met 2 hoeken en een poort van 60 cm breed, de totale omtrek is 17 meter. Opgedeeld hebben wij een gedeelte van 2x 3,5 meter en een gedeelte van 10 meter. Er staat op dit moment nog een garage op de plek waar de schuttingen komen te staan dus kan er helaas nog geen foto's van toevoegen. Graag een aantal opties voordragen.

Schuttingpaal repareren en herplaatsen schutting + toekomstig tuinaanleg: ontwerp, tegelen, borders

Ik heb 2 omgewaaide schuttingdelen van 1.80 m, waarbij in het midden de betonpaal volledig is afgebroken. Het lijkt er op dat de schuttingen zelf nog wel bruikbaar zijn. Graag laat ik direct ook de schuttingdelen terug plaatsen. De betonnen paal is van een standaardmaat, deze steekt ongeveer 10 cm boven de schuttingdelen uit. In de toekomst heb ik ook een klus om de tuin volledig te laten doen. Er is nu alleen onkruid. Dit wil ik laten betegelen, wat borders laten aanleggen en eerst een ontwerp laten maken. De tuin is 17 m diep bij 6 m breed.

Schutting plaatsen

Het opnieuw plaatsen van 3 rechte schuttingen 8mtr 10 mtr 8mtr en een deur met frame. Douglas-houten schuttingpanelen met palen en onderrand van beton. Misschien ook tuin ophogen en betontegels 60x60 leggen 45m2

Schuttingen met poort plaatsen en verwijderen oude schuttingen

Wij willen graag een hout beton schutting laten plaatsen en de oude schuttingen laten verwijderen. De oude schuttingen zijn allemaal alleen van hout. De nieuwe hout beton schutting moet 1.80 cm hoog zijn. Douglas hout. Betonkleur antractiet. Onderplaat: laag. Het gaat om de tuinen van 3 huizen (nummer 6 - 8 - 10) Nummer 6 heeft een deel van 8 meter een deel van 5,75m (achterkant, hier moet een poort in) en een deel van 6 meter (gedeeld met nummer 8). Nummer 8 heeft een gedeelte van 6 meter (gedeeld met nummer 6) een gedeelte van 5,70m (achterkant, hier moet een poort in) en een deel van 6 meter (gedeeld met nummer 10) Nummer 10 heeft een gedeelte van 6 meter (gedeeld met nummer 8) en een gedeelte van 5,75 meter (achterkant, hier moet een poort in). Foto's en tekeningen kunnen aangeleverd worden.

3 hardhouten schuttingen en kunstgras realiseren in de tuin

Wij willen voor onze tuin 3 hardhouten schuttingen van 2 m hoog(met een poort) en kunstgras op 2 perkjes in de tuin laten plaatsen. De tuin is 12-13 meter diep. Daarnaast zijn op alle niet-betegelde stukken nog wortels aanwezig van klimop, struiken en ander achtergebleven groen wat verwijderd moet worden, plus de oude schuttingen en hekjes. Onze wens voor de hardhouten schutting (plus poort): - hoekwoning en 3 zijdes: een van ongeveer 10 meter, een deel met poort en ongeveer 2 meter schutting en ongeveer 12-13 meter - 2 meter hoog vanaf de grond - oude schutting verwijderen - geen betonpalen tussen de schuttingdelen maar hardhout - Verticale planken Onze wensen voor kunstgras: - een perkje van ongeveer 2 x 2 meter en een strook van ongeveer 1,5 x 8 meter - hoogwaardig kunstgras (beetje zacht qua aanraking) - plaatsen op de 2 niet bestraatte perkjes Ik heb 1 foto van de tuin bijgevoegd. Als het mogelijk is graag de afvoerkosten apart op de offerte vermelden. We werken met een bouwdepot. Zou u op basis van deze wensen een vrijblijvende offerte op kunnen stellen? Bij voorbaat dank.

Schutting plaatsen voor 7 huizen

Beste meneer, mevrouw, We willen met een aantal buren de schuttingen laten plaatsen in een klein nieuwbouwproject. Het betreft de volgende maten: de schutting aan de achterzijde: 310 cm de schutting tussen huis en schuur: 295 cm de lange schutting tussen twee tuinen: 715 cm de schutting bij huizen met uitbouw 595 cm. We zaten zelf te denken aan een houten schutting met betonnen tussenpalen. Ook zouden we niet alleen houten delen hebben maar ook bijv. een rooster waar planten tegen aan kunnen groeien. In de bijlage tref je een tekening aan van de situatie. In het geval van bouwnummer 8, 9, 10, 13 en 14 is een uitbouw van 1,20 en is de tuin 5,95 diep. In het geval van bouwnummer 11 en 12 is de tuin 7,15 diep. Graag zouden we een offerte ontvangen voor de schuttingen met bijv. grenen maar ook hardhout. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwbouwtuin rabat schuttingen plaatsen

Voor een collectief van 7 nieuwbouwwoningen willen we de achtertuinen laten voorzien van rabat schuttingen met hardhouten schuttingpalen. tuinen zijn 10 meter diep, en 6 meter breed. elke tuin heeft aan de achterzijde, grenzend aan een brand pad, een schuurtje. daardoor blijft er per tuin 3 meter over wat voorzien moet worden van een poortdeur en klein schuttingdeel. graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en prijzen zijn. de tuinen zijn vanaf de straat te bereiken.

Schutting plaatsen van 10 delen

Ik zoek iemand die 10 schuttingdelen langs mijn huis kan plaatsen. In overleg kan al het materiaal worden aangeleverd door de vakman. Ik laat mij graag adviseren over de soorten schuttingen. Locatie is toegankelijk om de klus uit te voeren.

Ringdrainage aanleggen

Ik wil mijn tuin renoveren, deze is 10 bij 5 meter waar ook een schuurtje van ongeveer 3 x 3 meter is. We hebben schuttingen gedeeltelijk samen met de buren gekocht met plaatsen, maar ze kunnen het niet plaatsen omdat de tuin te nat is, blijft ook water op liggen. Dit moeten we eerst oplossen.

Schuttingen plaatsen

Graag zouden wij schuttingen willen laten plaatsen. Wij denken aan composiet schuttingen. Zojuist bij de tuincentrum ook gezien. Ben benieuwd wat jullie rekenen voor de composiet schuttingen inclusief montage voor een tuin van 10 meter diep en dan aan beide kanten. Dus 20 meter totaal.

Partners

Partners van Casius