Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom snoeien:

Boom snoeien

In onze achtertuin staat een walnootboom van ongeveer 10m hoog. We zouden graag eens te weten komen wat de kosten zijn om deze te laten snoeien. Inclusief afvoeren.
Onze klant uit Zaandijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom snoeien uit heel Nederland:

Grote Moeraseik kappen en grote tak Acacia snoeien.

Zie bijgaand VTA verslag waarin geadviseerd wordt de eik te vellen en bijgaande foto van de Acacia waarvan de grote, kale, tak, rechts gesnoeid moet worden. De boom is 25 meter hoog.

Het omzagen van een boom en het snoeien van een haag

Ik zoek een hovenier die 1 omgewaaide berkenboom kan afzagen tot ongeveer 1 meter hoogte. Dit is in de voortuin. De boom is ongeveer 8 meter hoog. Daarnaast dient er een coniferenhaag van 6 meter breed tot 160 cm hoogte gesnoeid te worden. De haag is in de achtertuin.

Kappen fijnspar

Ik wil een fijnspar van ongeveer 20 meter laten snoeien en afvoeren. De boom is dood maar de stam levert zeer mogelijk nog een opbrengst op. Dit graag compenseren in de offerte.

Snoeien Bamboe, Wilde Pruim en Kers

Top van bamboestruik snoeien, min of meer in vorm brengen Top van (wilde pruimenboom) snoeien (5 meter hoog) alleen de bovenste uitstekende takken. Enkele takken snoeien van bovenkant kersenboom (kleine boom).

Snoeien van struiken en fruitbomen

Ik wil een kersenboom laten snoeien en mogelijk in overleg ook een appel en rode bessen boom en enkele struiken. Ook moet er een yucca ingekort worden en de plant en bladresten opruimen.

De tuin snoeien en bijwerken

Ik zoek een hovenier voor het zomer- en winter-klaar maken van de voor en achtertuin. In verband met werk en kinderen weinig tijd voor de grove tuinwerkzaamheden als snoeien en bijknippen bomen/coniferen/zuilbeuken. Het in de achtertuin snoeien van de groene beukenhaag achter de coniferen en de boom in het grasveld en ook nog het wat bijwerken van de bovenkant van de coniferen. Voor wat betreft de voortuin wat aftoppen van de zuilbeuken, daarna eerst laten groeien en dan eventueel de zijkanten van de bomen in (rechthoekige of kegelvorm) snoeien.

Boom kappen, boom snoeien

Wij hebben een naaldboom van ongeveer 6 meter hoog. Deze dient tot de grond gekapt te worden en het groen afgevoerd. Bij de andere naaldboom willen wij graag de uitstekende takken laten inkorten en afvoeren. Beide bomen zijn goed bereikbaar.

Boom snoeien en voortuin renovatie

In de achtertuin heb ik een kleine boom die gesnoeid moet worden zodat er ook weer een mooie ronde vorm in komt. Ik heb geen idee wat voor boom het is. De voortuin wil ik laten renoveren. Er zit nog een boomstronk van een berk in, die moet weg. Om het tuintje staat een uit de kluiten gegroeide heg. Ik ben zelf al wat begonnen om die weg te knippen. Ik wil de tuin voor het grootste gedeelte bestraat hebben en een hekje eromheen. Stenen voor de bestrating zijn aanwezig. Dan een klein stukje bijvoorbeeld een ruitvorm tuin/border maken. Meer onderhoudsvrije tuin. De voortuin is 3 bij 5 meter.

Plataan laten snoeien

Grote plataan (12-15 m hoog) in voortuin snoeien. Foto is van de zomer tijdens bouw van het huis. Inmiddels is de boom kaal. Boom is vorig jaar nog gesnoeid.

Kappen berkenboom achtertuin

Het kappen van een berk van circa 15 meter hoog in een voor machines ontoegankelijke achtertuin. De doorsnede van de stam is ongeveer 50 cm. Het hout wordt gebruikt voor de open haard en de stronk hoeft niet te worden verwijderd. Optioneel nog het snoeien van een 2e boom van ongeveer 15 meter hoog.

Partners

Partners van Casius