Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin renovatie:

Tuin renovatie

I'm looking for someone who can make a good renovation in my garden/backyard. We want to : - Remove the existent floor and grass. - Replace with new floor. - Make a small flower bed. - Remove the existent shed. - Build a new shed. I'm providing the picture to have an idea of the size and the work.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin renovatie uit heel Nederland:

Dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen

Het betreft een blok van 5 woningen. Gebouwd in 1999 en daarom aan dak renovatie toe. Daarnaast wil een aantal bewoners binnen niet al te lange termijn zonnepanelen op het dak laten zetten. Het gaat niet alleen om het platte dak, er zijn ook balkons, schuurtjes en een 2e platte dak. Oppervlaktes: platte dak op 2e verdieping: 32 x 9 mtr, platte dak op 1e verdieping: 32 x 2.2 mtr, balkon (doorlopend): 32 x 2.2 mtr, 5 schuurtjes (uniform): 1.8 x 2 mtr. Op de balkons heeft ook het lood en vooral de voegen erboven aandacht nodig, we vermoeden een lekkage op de balkons door de voegen. Op alle balkons liggen betontegels. dit moet eraf en daarna moet de bedekking van de balkons vernieuwd worden. De tegels kunnen wel in de tuin opgeslagen worden. Op de daken hebben we nu bitumen, dit willen we er weer voor terug. Of het eroverheen komt of helemaal vervangen dient te worden daar willen we graag advies over. Op de platte daken liggen kiezels (ongeveer 5 cm doorsnede). We hebben een doorlopend balkon, tussen de woningen staat een muurtje van een halve meter breed. Voor de rest loopt het wel in ene door. Een steiger plaatsen zal lastig worden, mogelijk dat er een soort verhuislift nodig zal zijn. Na de zomer willen we waarschijnlijk starten.

Renovatie tuin (schutting , overkapping, advies)

Vanwege de verhuizing willen we de tuin aanpakken er moet aan een kant een nieuwe schutting en we willen graag een overkapping aan het huis.en wat plantjes en een boompje dat we nu al hebben verder weten we het niet zo dus misschien kan jij ons daarbij helpen

Tuinaanleg/renovatie

Door slecht onderhoud is de tuin begroeid met onkruid. Graag zouden wij de tuin willen laten betegelen. Het gaat om de achtertuin. Het is een muizennettenwoning. Alles moet dus via het huis. De tuin is 11 m lang bij 5 m breed. Eerst graag het onkruid eruit halen, dan ophogen met zand en de tuin dan in zijn geheel betegelen.

Tuin renovatie

Graag willen een vrijblijvende offerte of een afspraak. In de bijlage een simpele layout van ons gewenste ontwerp.

Tuin renovatie

Graag wil ik een offerte voor de renovatie van onze tuin. Een indeling/plattegrond is bijgevoegd. Betere ideeen zijn welkom. Wensen zijn: - bestaande schuur verplaatsen en verkleinen. is van beton platen. - inkijk belemmerende bomen langs schutting. - palmgras, varens, lavendel, hortensia, blauwe regen, geurende bloemen en struiken, hebben onze voorkeur. - onderhoudsvriendelijk, snoeien en grasmaaien is geen probleem. - wellicht het geheel wat ophogen. - bestaande vijgboom evt verplaatsen indien mogelijk.

Tuin renovatie

Ik wil de achtertuin opnieuw laten betegelen met bestaande tegels en evt. plaatsen van tuinhuis, De is tuin is 12,5 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Achtertuin opnieuw bestraten

Onze tuin is 70m2 en deze heeft renovatie nodig. Het gaat om ophogen + egaliseren. Daarna aanleg nieuwe bestrating (stenen aanwezig) en realiseren verhoogde borders. Ook evt aanleggen van grasveld en vervangen oude schutting voor nieuwe (groene) variant.

Ophogen vloer tussen begane grond en souterrain

Voor ons nieuwe huis willen wij de vloer verhogen bijvoorbeeld 30 a 40 centimeter / vervangen door een renovatie vloer met vloerverwarming. Er zou dan een entree gerealiseerd moeten worden bij de voordeur op de huidige hoogte zodat deze nog wel naar binnen kan openen, in de entree komt dan een opstap. Tevens willen wij dan de kozijnen aan de achterzijde verhogen. Zodat we een afstap krijgen naar de tuin toe.

Tuin renovatie

Wij willen onze tuin laten renoveren (datum is bespreekbaar). Bestrating aanleggen, gehele tuin leeghalen (planten, bomen, hele kleine vijver, bestrating) en dan de gehele tuin bestraten, plaatsen van schutting. De tuin heeft GEEN achterom en kan dus alleen via de huiskamer bereikt worden. Graag een prijs aanbieden voor alle werkzaamheden maar exclusief tegels. Indien jullie een mooie partij tegels hebben voor een mooie prijs ontvang ik daar graag een aparte offerte voor. De tuin is ongeveer 60 m2 en ik heb fotos beschikbaar indien u die wilt ontvangen hoor ik het graag.

Renovatie kleine tuin in Amsterdam

Wij willen onze tuin renoveren. De tuin is 3,40 diep en 6,70 breed. Aan beide zijden moet er een nieuwe schutting geplaatst worden. Verder opnieuw bestraten van de tuin en maken van een verhoogde border aan de rechterzijde over de hele diepte van de tuin. Daartussen moet een bankje komen door houten planken tussen de border te leggen. Verder hebben we een grindbak die het water van de bovenburen niet meer goed laat weglopen. Dit moet opnieuw worden aangelegd. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.