Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin egaliseren en hek / schutting plaatsen:

Tuin egaliseren en hek / schutting plaatsen

Mijn tuin 33 m2 ongeveer. Egsliseren bestraten en hek (ijzer) of metselen. Bomen en vaste planten mogen blijven die heb ik al.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin egaliseren en hek / schutting plaatsen uit heel Nederland:

Tuin egaliseren, bestraten en schuttingen plaatsen

Wij hebben een hoektuin van ongeveer 96 vierkante meter. Graag willen wij deze bestraten en de corniveren haag eruit laten halen en een schutting plaatsen. Planten enzovoort plaatsen we graag zelf .

Tuin egaliseren en eventueel bestraten

Wij willen onze tuin laten egaliseren om vervolgens te bestraten. Over de bestrating hebben we nog geen ideeën. We willen wel alvast de beplanting laten verwijderen zodat we tijdig zijn in verband met het voorjaar. Het gaat om 10 soorten struiken, waaronder een paar rododendrons, een klimop, een bamboeplant, een hortensia en wat andersoortige struiken, daarnaast hebben we één berkenboompje van circa 6-7 meter die er ook uit moet. Graag een offerte van het verwijderen van deze boom en struiken, inclusief wortels en afvoeren etc.

Stuk tuin egaliseren, grind en grindplaten leggen

We hebben een stukje grond van 4 bij 8 bij onze tuin gekocht. Het moet glad gemaakt worden en het plaatsen van grindplaten en grind. Het zal gebruikt worden als parkeerplaats.

Boomstronken verwijderen en tuin egaliseren

5 boomstronken willen laten verwijderen (zijn zwaar verrot) en zou me grond geëgaliseerd willen hebben. Het gaat om 40 m2.

Tuin egaliseren en draineren

Voor een tuin van 6 meter breed en 15 meter lang moet een goede afloop gecreëerd worden naar het afwaterputje op een pleintje achter de tuin + eventuele grondbewerking. De achterkant van de tuin is nu verhoogd met puin en zand, waardoor water in tuin waarschijnlijk niet goed wegloopt. Eventueel ook voor goede waterhuishouding met drainagesysteem dit op advies van situatie. De tuin dient leeg opgeleverd te worden.

Tuin afgraven, opvullen en afvoeren

Wij hebben om ons nieuwe huis een tuin, maar die hebben wij helemaal leeg getrokken. Nu willen wij deze laten egaliseren om graszones en grindpaden aan te leggen. Ik wil graag weten wat ongeveer de kosten zullen zijn om de tuin te egaliseren. Mijn kennis gaat niet zover dat ik kan zeggen of er ook afgegraven moet worden en aangevuld met zand. Ik hoor graag uw advies en richtprijs.

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras leggen

Onze tuin is 11,2 meter x 5,7 meter. Wij willen een terras van 5,7 x 4,5 meter + een pad van 2 x 6 meter met tegels naar de schuur. En ongeveer 25 m2 moet kunstgras worden. Tegels liefst 50x50 cm of eventueel 60x60 cm (betontegels of keramische tegel). Kunt u een kostenindicatie voor bovenstaande afgeven? De tuin halen we zelf leeg. Alleen zand aanbrengen als ondergrond voor de tegels en het kunstgras. Hartelijk dank voor uw reactie.

Tuin egaliseren en tegels leggen

Graag wil ik u vragen hoeveel het mij gaat kosten om plusminus 55 m2 te egaliseren, drainage idee toe te passen en plusminus 45 m2 te betegelen. Extra informatie die ik u kan bieden over deze tuin is dat er ook nog een boomstronk verwijderd moet worden. Ik zou graag 2 offertes ontvangen. Een met drainage/afwatering en een zonder? We zouden heel graag hebben dat de werkzaamheden in de 3e week van Januari uitgevoerd worden.

Tuin opknappen en deels bestraten

Achtertuin ca. 35 m2: Tuin egaliseren en bestraten en twee kleine verhoogde plantenborders van ca. 1 m2 elk maken. Aan een zijde van de tuin is de schutting van circa 7 m1 lengte aan vervanging toen. Nu staan de palen schuin en ik wil m hoger. De voortuin van ca. 10 m2 wil ik graag egaliseren en bestraten. Sta open voor suggesties. Ik denk zelf aan tegels van 80 x 80 met Waaltjes rondom plus een beukhaagje. Het huis is een jaren 30 huis, dus ik wil graag iets wat bij die stijl past.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil mijn tuin van 4 bij 4 meter egaliseren, een waterafvoer plaatsen, bestraten, een deel van de schutting plaatsen over een lengte van totaal 3 meter en elektriciteit plaatsen voor lampjes.

Partners

Partners van Casius