Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zaandam of directe omgeving.

1164 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zaandam:

Schutting na storm repareren

De schutting in de achtertuin is beschadigd als gevolg van storm. De schutting hangt helemaal scheef. Zover we kunnen zien, zijn de twee palen in het midden deels gespleten, waardoor ook de bovenpanelen los zijn geraakt. De schutting staat wel, maar hij is niet echt stabiel. De schutting is bijna 9 meter en bestaat uit 6 palen en 5 schuttingdelen. Als bijlage een aantal foto's. Graag ontvangen we een offerte voor het herstel van onze schutting. Mocht herstellen niet mogelijk zijn, dan ontvangen we graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe eenvoudige schutting.

Wortels wegfrezen

Vier jaar geleden is een grote boom uit mijn voortuin verwijderd. Ook is toen de wortel verwijderd. Helaas liggen de stronken van de wortels nog wel door mijn tuin. Hierdoor kan ik nu mijn tuin niet opnieuw laten betegelen. Het gaat om een gebied van ongeveer 5 x 5 meter. Ik zou dit duurzaam willen laten vernietigen, dus geen chemische middelen.

Tuin bestraten en plantenbaken van stapelblokken laten

Ik zou graag een prijs willen hebben voor het leveren en aanleggen van de tuin. Wij willen graag de 60 plus soft comfort Misto 40*80*4 en we willen 2 plantenbakken maken van stapelblokken de Linig Excellence antraciet 12*12*60. Tuinmaat: 550x1500 Indeling tuin: in de tuin staat een schuur van 350x500 en we willen 2 plantenbakken, 1 van 80x200 (als soort scheidingswand voor de kliko's) en 1 van 80x280 (die komt waar nu een smalle plantenstrook is).

Nieuwe tuin aanleggen

Graag zou ik mijn tuin laten renoveren. Het gaat om het aanschaffen en plaatsen van overkapping + schuur (zie foto). Het leggen van keramische tegels. Het stuk dat bestraat moet worden is ongeveer 12 bij 5.5 m (zie foto). Tegels heb ik. Tuin is kaal, er moet alleen vocht opnemend zand voor de keramische tegels gestort en geregeld worden. Het plaatsen van kunstgras (3 bij 3.20 m) en het plaatsen van schermen en plantenbakken; 1 van 4 meter lang bij 50 cm en 1 kleintje van 1.60 m. Mijn terras komt iets hoger dan het verdere gedeelte en wordt iets meer dan 3 meter, hier komen 4 traptreden voor.

Tuin leeghalen

Alle beplanting moet uit de tuin. Tegels mogen blijven liggen. 65 m2

Coniferen 5 stuks verwijderen en 2 schutting plaatsen

Er moeten vijf coniferen verwijderd worden. Er moet een schutting geplaatst worden van 560cm lengte en 200cm hoogte schutting met betonnen onderrand en betonnen palen. De schutting is tussen de buren en ons. Hierover wil ik een aparte offerte. Verder moet er een schutting van 200cm bij 200cm geplaatst worden waarvan 100cm een poort moet komen. Nogmaals wil ik in de offerte twee verschillende klussen terug zien

Boom zagen incl stronk strobben

Dag, ik heb een boom in mijn achtertuin die compleet weg gekapt moet worden inclusief strobben frezen. Vergunning was niet nodig: Deze zit niet in de bomen register. Ruimte is er genoeg,

Schutting na storm repareren

De schutting in de achtertuin is beschadigd als gevolg van storm. De schutting hangt helemaal scheef. Zover we kunnen zien, zijn de twee palen in het midden deels gespleten, waardoor ook de bovenpanelen los zijn geraakt. Inmiddels hebben we de schutting provisorisch wat rechter gezet, maar hij is niet echt stabiel. De schutting is bijna 9 meter en bestaat uit 6 palen en 5 schuttingdelen. Als bijlage een aantal foto's. Graag ontvangen we een offerte voor het herstel van onze schutting. Mocht herstellen niet mogelijk zijn, dan ontvangen we graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe eenvoudige schutting.

Tuin renovatie inclusief verleggen elektra en waterleiding

We zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor het volgende: - Tuin, inclusief vijver leeghalen en afvoeren. En afgraven, afvoeren en opvullen met zand: aanleg klaar maken. Afmetingen van onze tuin: 4.80 meter breed en circa 9.50 meter diep. -verleggen van elektra en waterleiding in de tuin.

Tuin egaliseren en bestraten

We hebben 2 stronken in de tuin die weg moeten, tuinhuisje (3 x 2 m ) kan weg en staat op een betonnen ondergrond, alle tegels er uit en opnieuw bestraten. Tuin is ongeveer 30 vierkante meter.

Huidige beschoeiïng van tuin naar waterkant ophogen

Onze tuin (+/-5,5 meter breed) loopt naar het water toe schuin af (+/- 90 cm). We willen de beschoeiing graag omhoog trekken zodat we de volledige diepte van de tuin kunnen gebruiken. Graag zou ik willen weten wat het ongeveer kost om dit uit te voeren. Zie aub ter verduidelijking de bijgesloten foto. De huidige situatie is zoals de tuin rechts op de foto.

Een nieuwe schutting en poort plaatsen

Ik zoek een hovenier die rondom mijn achtertuin hardhouten palen en schermen van 180 bij 180 cm kan plaatsen. Daarnaast moet er ook een poort geplaatst worden. Het gaat om een lengte van 22 meter. In totaal gaat het om 12 schuttingdelen. De huidige schutting verwijderen we zelf. Het materiaal is reeds aanwezig.

Gehele voor- en achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van de voor- en achtertuin. Het gaat om het afgraven van de aarde/zand, het ophogen met zand en het egaliseren hiervan. Vervolgens dienen beide tuin bestraat te worden. Ook willen we dat er een nieuw tuinhuisje in de achtertuin komt. Ook moet de schutting vervangen worden door een houten/betonnen schutting. Door het verwijderen van de huidige schutting is de tuin bereikbaar voor het grotere geschut. De oppervlakte wordt geschat op 70 m2. De bestrating et cetera halen we zelf weg.

Uitgraven en afvoeren voortuintje

Graag een vrijblijvende offerte voor het uitgraven en afvoeren van mijn voortuintje ongeveer 4 bij 4 meter.

Kunstgras in tuin laten leggen

Ons tuintje egaliseren en kunstgras aanschaffen en plaatsen. De tuin is ongeveer 20 m2.

Boomstronk wegfrezen

In onze voortuin staat een boomstronk, er heeft overigens grind omheen gezeten dat we grotendeels hebben verwijderd. We willen graag de boomstronk laten weghalen / weg frezen. Kunt u aangeven of u dit doet en wat hiervoor de kosten zijn? De diameter van de zaagsnede is ongeveer 55 cm.

Gehele achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het plaatsen van een houten schutting van 24 meter lang en 180 cm hoog. Daarnaast moet de tuin worden opgehoogd en worden geëgaliseerd. 13 m2 gaat betegeld worden, de rest moet worden voorzien van een gazon. De tuin is 57 m2 groot.

Tuin egaliseren en betegelen

De tuin is 25 m2 groot. Hier dient een houten schuur verwijderd te worden. Daarna moet de tuin opgehoogd worden, geëgaliseerd en bestraat. Tevens moet er ongeveer 1.50 meter schutting geplaatst worden.

Schutting repareren

Ik wil de schutting laten repareren. Het gaat om 3 a 4 houten palen die door de storm zijn gebroken die gerepareerd moeten worden. De palen zijn ongeveer 240 cm.

Schutting en deur plaatsen

Voor ons nieuwbouwwoning in Zaandam ben ik, en mijn buren natuurlijk, op zoek naar een schutting. Ik ben aan het orienteren wat het beste prijs/kwaliteit verhouding is en daarom wil ik van jullie een offerte hebben voor mijn eigen woning en een offerte als we samen met de buren bij jullie de schuttingen halen. Het gaat om ongeveer 13 meter in totaal aan schutting inclusief een deur van 90 cm die geplaatst moet worden. Graag een offerte voor een 21 planks schutting. Ik ben benieuwd wat jullie voor mij/ons kunnen betekenen qua prijs. De schuttingen hebben we per direct nodig. Groetjes en alvast een fijne jaarwisseling.

Aanleg tuin nieuwbouwwoning

Aanleg van circa 40 m2 terrastegels 60x60, een verhoogde border van circa 2,5 x 0,6 meter hardhouten terras circa 10 cm verhoogd van 2,4 x 3 meter en een afscherming voor 2 kliko's. De tegels die wij uitgezocht hebben zijn kera twice moonstone black en grey. De uitvoering graag zo snel mogelijk in het nieuwe jaar.

Beschoeiïng laten plaatsen

Wil graag offerte voor een beschoeiing voor onze tuin, er bestaat wel een beschoeiing van ongeveer 20 jaar oud. Hierin zijn echter gaten ontstaan. Het gaat over een lente van ongeveer 15 meter. Tevens willen wij enkele bomen gekapt hebben en enkele wijzigingen in onze tuin aangebracht hebben. Wij hopen dat we enige informatie hierover kunnen ontvangen.

Houten hekjes en houten poortje plaatsen in voortuin

Ik wil houten hekjes plaatsen met een poortje ertussenin. De totale afmeting is 7,25 meter. Het poortje moet ongeveer 1 meter worden.

Drie stronken verwijderen

Kan helaas maar een fito toevoegen?

Boomstronk verwijderen

Ik heb een boomstronk met ongeveer 1 meter on mijn tuin deze wil ik graag verwijderd hebben hiervoor wil ik graag een prijs voor krijgen.