Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zaandam of directe omgeving.

1180 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zaandam:

Huidige beschoeiïng van tuin vervangen/renoveren

Ik wil de Beschoeiing in de achtertuin laten vervangen/renoveren. Beschoeiïng zelf 1m x 4,5m. Ook waarbij de grond in de tuin niet wegzakt.

Composiet schutting plaatsen

Lengte is 6,5 mtr haaks daar op 3 mtr is een composiet schutting met Alu palen 2,70 Scherm is 180x 180 en er moet een betonrand tussen van 10x20x100 die moet dus op maat zagen of slijpen. Geen poort

Tuin renovatie

I'm looking for someone who can make a good renovation in my garden/backyard. We want to : - Remove the existent floor and grass. - Replace with new floor. - Make a small flower bed. - Remove the existent shed. - Build a new shed. I'm providing the picture to have an idea of the size and the work.

Tuinschutting kleine achtertuin

Wij willen graag een tuin schutting laten plaatsen. Voorkant ongeveer 3 meter en zijkant meter.

Schutting plaatsen op mijn erf

Een schutting plaatsen langs tuingrens. De lengte is ongeveer 6,30 meter. Nu deels een afscheiding van groen. Geheel op mijn erf zetten.

Een terras met flagstones en paden aanleggen

In bijgaand document een uitgebreide beschrijving van het project bij onze bungalow uit 1970. De voorkeur gaat uit naar gele flagstones, mogelijk in vierkant formaat - passend bij de strakke lijnen van het huis. In totaal gaat het om ongeveer 100 m2.

Plaatsing en leveren hardhouten schutting

We willen een hardhouten schutting van ongeveer 11 meter plus een deur.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen van ca 38 m2. Inclusief nieuwe schutting rechts en achter. Zie foto. Wij hebben momenteel tegels, een stuk border en een schuurtje achter dat nu deels schutting is. het schuurtje moet weg, deze is ongeveer 1 m breed en er moet dus een nieuwe schutting voor in de plaats komen, dit gaat om ongeveer 5 m schutting. En aan de rechterzijde moet een nieuwe schutting komen van ongeveer 7 m. De border aan de rechterzijde mag blijven, er staan ook planten die mogen blijven staan, maar de grond is vrij arm en daarom weten wij niet of het beter is om deze weg te halen. Het hoeft in ieder geval niet verhoogt te worden. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van de huidige tuin?

Schuur verbouwen

Wij willen graag onze schuur en (delen van) de schutting laten slopen en een nieuwe schutting en kleinere schuur met overkapping laten plaatsen om meer ruimte in de tuin te creëren. Tuin is bereikbaar via steeg achterom. Huidige schuur is ongeveer 10m2.

Schuttingen plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Gaat om een schutting van 10 meter, zonder hoek maar wel met een deur.

Schutting na storm repareren

De schutting in de achtertuin is beschadigd als gevolg van storm. De schutting hangt helemaal scheef. Zover we kunnen zien, zijn de twee palen in het midden deels gespleten, waardoor ook de bovenpanelen los zijn geraakt. De schutting staat wel, maar hij is niet echt stabiel. De schutting is bijna 9 meter en bestaat uit 6 palen en 5 schuttingdelen. Als bijlage een aantal foto's. Graag ontvangen we een offerte voor het herstel van onze schutting. Mocht herstellen niet mogelijk zijn, dan ontvangen we graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe eenvoudige schutting.

Wortels wegfrezen

Vier jaar geleden is een grote boom uit mijn voortuin verwijderd. Ook is toen de wortel verwijderd. Helaas liggen de stronken van de wortels nog wel door mijn tuin. Hierdoor kan ik nu mijn tuin niet opnieuw laten betegelen. Het gaat om een gebied van ongeveer 5 x 5 meter. Ik zou dit duurzaam willen laten vernietigen, dus geen chemische middelen.

Tuin bestraten en plantenbaken van stapelblokken laten

Ik zou graag een prijs willen hebben voor het leveren en aanleggen van de tuin. Wij willen graag de 60 plus soft comfort Misto 40*80*4 en we willen 2 plantenbakken maken van stapelblokken de Linig Excellence antraciet 12*12*60. Tuinmaat: 550x1500 Indeling tuin: in de tuin staat een schuur van 350x500 en we willen 2 plantenbakken, 1 van 80x200 (als soort scheidingswand voor de kliko's) en 1 van 80x280 (die komt waar nu een smalle plantenstrook is).

Nieuwe tuin aanleggen

Graag zou ik mijn tuin laten renoveren. Het gaat om het aanschaffen en plaatsen van overkapping + schuur (zie foto). Het leggen van keramische tegels. Het stuk dat bestraat moet worden is ongeveer 12 bij 5.5 m (zie foto). Tegels heb ik. Tuin is kaal, er moet alleen vocht opnemend zand voor de keramische tegels gestort en geregeld worden. Het plaatsen van kunstgras (3 bij 3.20 m) en het plaatsen van schermen en plantenbakken; 1 van 4 meter lang bij 50 cm en 1 kleintje van 1.60 m. Mijn terras komt iets hoger dan het verdere gedeelte en wordt iets meer dan 3 meter, hier komen 4 traptreden voor.

Tuin leeghalen

Alle beplanting moet uit de tuin. Tegels mogen blijven liggen. 65 m2

Coniferen 5 stuks verwijderen en 2 schutting plaatsen

Er moeten vijf coniferen verwijderd worden. Er moet een schutting geplaatst worden van 560cm lengte en 200cm hoogte schutting met betonnen onderrand en betonnen palen. De schutting is tussen de buren en ons. Hierover wil ik een aparte offerte. Verder moet er een schutting van 200cm bij 200cm geplaatst worden waarvan 100cm een poort moet komen. Nogmaals wil ik in de offerte twee verschillende klussen terug zien

Boom zagen incl stronk strobben

Dag, ik heb een boom in mijn achtertuin die compleet weg gekapt moet worden inclusief strobben frezen. Vergunning was niet nodig: Deze zit niet in de bomen register. Ruimte is er genoeg,

Schutting na storm repareren

De schutting in de achtertuin is beschadigd als gevolg van storm. De schutting hangt helemaal scheef. Zover we kunnen zien, zijn de twee palen in het midden deels gespleten, waardoor ook de bovenpanelen los zijn geraakt. Inmiddels hebben we de schutting provisorisch wat rechter gezet, maar hij is niet echt stabiel. De schutting is bijna 9 meter en bestaat uit 6 palen en 5 schuttingdelen. Als bijlage een aantal foto's. Graag ontvangen we een offerte voor het herstel van onze schutting. Mocht herstellen niet mogelijk zijn, dan ontvangen we graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe eenvoudige schutting.

Tuin renovatie inclusief verleggen elektra en waterleiding

We zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor het volgende: - Tuin, inclusief vijver leeghalen en afvoeren. En afgraven, afvoeren en opvullen met zand: aanleg klaar maken. Afmetingen van onze tuin: 4.80 meter breed en circa 9.50 meter diep. -verleggen van elektra en waterleiding in de tuin.

Tuin egaliseren en bestraten

We hebben 2 stronken in de tuin die weg moeten, tuinhuisje (3 x 2 m ) kan weg en staat op een betonnen ondergrond, alle tegels er uit en opnieuw bestraten. Tuin is ongeveer 30 vierkante meter.

Huidige beschoeiïng van tuin naar waterkant ophogen

Onze tuin (+/-5,5 meter breed) loopt naar het water toe schuin af (+/- 90 cm). We willen de beschoeiing graag omhoog trekken zodat we de volledige diepte van de tuin kunnen gebruiken. Graag zou ik willen weten wat het ongeveer kost om dit uit te voeren. Zie aub ter verduidelijking de bijgesloten foto. De huidige situatie is zoals de tuin rechts op de foto.

Een nieuwe schutting en poort plaatsen

Ik zoek een hovenier die rondom mijn achtertuin hardhouten palen en schermen van 180 bij 180 cm kan plaatsen. Daarnaast moet er ook een poort geplaatst worden. Het gaat om een lengte van 22 meter. In totaal gaat het om 12 schuttingdelen. De huidige schutting verwijderen we zelf. Het materiaal is reeds aanwezig.

Gehele voor- en achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van de voor- en achtertuin. Het gaat om het afgraven van de aarde/zand, het ophogen met zand en het egaliseren hiervan. Vervolgens dienen beide tuin bestraat te worden. Ook willen we dat er een nieuw tuinhuisje in de achtertuin komt. Ook moet de schutting vervangen worden door een houten/betonnen schutting. Door het verwijderen van de huidige schutting is de tuin bereikbaar voor het grotere geschut. De oppervlakte wordt geschat op 70 m2. De bestrating et cetera halen we zelf weg.

Uitgraven en afvoeren voortuintje

Graag een vrijblijvende offerte voor het uitgraven en afvoeren van mijn voortuintje ongeveer 4 bij 4 meter.

Kunstgras in tuin laten leggen

Ons tuintje egaliseren en kunstgras aanschaffen en plaatsen. De tuin is ongeveer 20 m2.