Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor koivijver aanleggen:

Koivijver aanleggen

Ik zou graag in de achtertuin een koivijver laten aanleggen. De vijver zal maximaal 3.60 bij 2.50 meter moeten worden en het wordt een combinatievijver met een gedeelte planten. De vijver wil ik het liefste van beton laten maken. Onze 2 onder 1 kap woning heeft geen achterom, de tuin is via de zijkant bereikbaar.
Onze klant uit Wormerveer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koivijver aanleggen uit heel Nederland:

Koivijver aanleggen

Wat kost het als wij door jullie een koi vijver laten aanleggen van 2 bij 2 meter.

Strakke koivijver aanleggen

Het betreft het realiseren van een Koi vijver van ongeveer 3.50 meter lang 1.20 meter breed en 1.20 meter diep. Vanaf graven tot doek en randafwerking. Met klein hoger liggend plantfilter. Ik heb zelf pomp en vijverfilter inclusief UV. Graag ontvang ik een scherpe prijs.

Koivijver aanleggen

Ik zou graag de prijs willen weten voor het aanleggen van een KOI vijver gemaakt uit beton blokken. De vijver wil ik in een soort T vorm hebben waarbij de horizontale kant 360 x 130 cm bedraagt en de verticale kant 130-130 cm. Minimaal 150 cm diep. Vervolgens zou ik ook graag staptegels willen die verticaal zullen lopen van onder naar boven (ongeveer 3 meter). De tuin is vanaf de achterkant goed toegankelijk.

Vijver metselen

Ik wil graag een koivijver aanleggen van 4.50 meter lang, 2 meter breed en 1.60 meter hoog. Uitgraven zal ik zelf doen. Dit betekent dus deels ondergronds en deels bovengronds. De afwerking dient vlak te zijn zodat wij de buitenkant kunnen bekleden met steen en er bij de binnenkant niks door de door ons te plaatsen vijverfolie prikt. Met de te gebruiken materialen uiteraard rekening mee houdende dat er waterdruk op de muren komt. Verdere aandachtspunten: - aanleg voor een bodemdrain welke door ons ter plaatse wordt gebracht en in fundering moet komen; - raam op de lange zijde van circa 40 cm (h) x 80 cm (b). Wij zijn niet te beroerd om eventueel zelf het sjouwen te verrichten of iets dergelijks. Het heeft geen haast en mag uitgevoerd worden wanneer het u schikt. Tuin is te bereiken via een looppoort van circa 90 cm. Graag in uw offerte aangeven welke materialen u gebruikt.

Koivijver en tuin aanleggen

Wij zijn bezig met een nieuw ontwerp voor een bestaande tuin en we zijn nu op zoek naar iemand die onze wensen met ons kan doornemen, aanpassen waar nodig en realiseren. Het gaat om een kleine tuin in de Reeshof (6 x 9,20 meter), waar we graag een verhoogde koivijver van 2,25 x 1,30 x 2 meter met een raam van 1,90 x 0,50 meter en plantenfilter (2,25 x 1 x 1.5 meter) willen realiseren. De bestaande UV lampen, filter en luchtpomp willen we proberen opnieuw te gebruiken indien mogelijk. Verder willen we kunstgras (7,40 x 2,30 meter en 2,30 x 3,25 meter) leggen (aan elkaar gemaakt), een loungeset met zonwering plaatsen en de huidige bestrating hergebruiken. De vijver willen we bekleden met natuursteenstrips en een vijverrand ook van natuursteen. Wat hebben we zelf: - Bestrating (tegels 40 x 40 cm) - Vijverfilter - Vijverpompen - Vijverplanten - Waterval - Loungeset Werkzaamheden Uitgraven plantenfilter (25cm diep) Uitgraven vijver (1,4m diep) Afgraven tuin 20cm Dichtgooien deel bestaande vijver Weghalen kunstgras Weghalen opsluitbanden Weghalen bestrating Frame maken plantenfilter (betonblokken) Frame maken vijver (betonblokken) Aanleggen waterval (1,20 meter RVS) Frame maken filterput (betonblokken) Deksel maken filterput Aanleggen beluchte bodemdrain vijver naar hemelwaterafvoer en luchtpomp Aanleggen: bodemdrain plantenfilter naar hemelwaterafvoer doorvoer voor vijverpomp naar filter doorvoer voor filter naar plantenfilter doorvoer voor watervalpomp naar waterval (via schuur) overstort van plantenfilter naar vijver afvoer van de filter op hemelwaterafvoer verlichting in vijver vijverrand plantenfilterrand Beplanten plantenfilter Aanbrengen vijverfolie Ophogen tuin met geel zand 20 cm Aanleggen elektriciteitskabels naar schuur t.b.v. stopcontacten en verlichting Bestrating opnieuw leggen (in specie??) Kunstgras leggen Plaatsen loungeset

Koivijver aanleggen

Graag uw offerte voor een koivijver. Huidige situatie is gras met kleigrond. Met moerasfilter dus en een afmeting van circa 5 x 2 x 1 meter. Daarbij uiteraard een geschikte filterinstallatie, liefst zo klein mogelijk. Uitvoering in Almere, dit jaar. Graag eerst contact per mail gezien werkzaamheden.

Koivijver aanleggen

Gezocht: een ervaren bedrijf voor de aanleg van een koi-vijver. De werkplek is net over de grens in Duitsland (Haren-Altenberge, 7 km van Ter Apel). De werkzaamheden: - vijver uitgraven, rond, 7 meter doorsnee en 2 meter diep, in open ruimte(grasveld) - folie plaatsen - meerkamer filter plaatsen - aanleg plantenfilter - pomp installeren - skimmer plaatsen - bodemdrain plaatsen - buizen en elektra verzorgen Etc.

Koi vijver aanleggen

Ik wil een koivijver met ongeveer 30 m³ inhoud laten maken in mijn tuin. De vijver moet worden uitgegraven en daarna moet er een betonnen vijver bak worden geplaatst. Die bak moet worden voorzien van een polyester afwerking. Althans, zo heb ik het materiaal voor ogen, maar ik laat mij graag adviseren over de beste keuze van de materialen. Eventueel kan ik het graafwerk geheel of gedeeltelijk zelf verzorgen. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier met mij te bespreken.

Koivijver in de tuin aanleggen

Ik wil een koivijver aan laten leggen van ongeveer 1.80 diep, 1.50 breed en 3 lang. Wat gaat dit inclusief materiaal kosten. Dus ook met goede pomp/filter ed. Prijs natuurlijk zonder koi

Koivijver aanleggen in de tuin

Ik wil graag een kunststof vijverbak van 2 meter bij 4 meter en 150 cm diep in mijn tuin laten plaatsen. Het gaat om een ondergrond van zand en aarde. De ruimte is toegankelijk voor het vakbedrijf. Het gaat puur om het plaatsen van de bak.