Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor koivijver aanleggen:

Koivijver aanleggen

Ik zou graag in de achtertuin een koivijver laten aanleggen. De vijver zal maximaal 3.60 bij 2.50 meter moeten worden en het wordt een combinatievijver met een gedeelte planten. De vijver wil ik het liefste van beton laten maken. Onze 2 onder 1 kap woning heeft geen achterom, de tuin is via de zijkant bereikbaar.
Onze klant uit Wormerveer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koivijver aanleggen uit heel Nederland:

Moderne koi vijver aanleggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een moderne koivijver. Afmetingen: DIEPTE: Vanaf grond 1,80M diep + een rand van 50cm = TOTAAL 2,3m diep LENGTE: 6m BREEDTE: 1,5m Ik wil graag de meest onderhouds vriendelijke materialen (betonblokken etc. ) Vijverfoliie die langst meegaat. + filter/pomp/licht evt. Als dat ook jullie service is? De leidingen verwerkt onder de vijver naar een plek naast de vijver. Foto ter indicatie Graag vragen/offerte per mail ivm. Verschillende werktijden.

Koivijver aanleggen

Het gaat om het aanleggen van een koivijver van ongeveer 6 x 3 x 2 meter. Graag willen wij een strakke koivijver met een verhoging van ongeveer 50 cm met een raam van 1,50 meter aan de zijkant. Daarnaast een filtersysteem met niet al te veel onderhoud. Graag hoor ik van u de mogelijkheden.

Koivijver aanleggen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor het aanleggen van een vijver van 2,50 x 1,50 x 1,30 meter.

Koivijver aanleggen

Vijver 6m op 3m diep 2. 40 m waarvan meter boven de grond

Koivijver en veranda aanleggen

Wij willen graag een veranda en koivijver aan laten leggen. De veranda zal 4 bij 5 meter gaan worden. Er moet 1 deel van 4 meter en 1 deel van 5 meter gesloten worden. Het andere deel van 4 meter dient er een reling te komen. De veranda moet van hout worden met een houten dak met EPDM afwerking. Daarnaast willen wij een koivijver in een L vorm laten maken. Deze grenst aan de veranda. Het lange deel zal 5 meter zijn, dan de hoek om en een stuk van 4 meter, hoek om en een daal van 1.50 meter, dan weer de hoek om en 2 meter en het laatste stukje zal 3 meter worden. De vijver gaat 1 meter de grond in en word 50 cm opgemetseld. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde en de oude grond dient te worden afgevoerd.

Koivijver aanleggen

Wat kost het als wij door jullie een koi vijver laten aanleggen van 2 bij 2 meter.

Strakke koivijver aanleggen

Het betreft het realiseren van een Koi vijver van ongeveer 3.50 meter lang 1.20 meter breed en 1.20 meter diep. Vanaf graven tot doek en randafwerking. Met klein hoger liggend plantfilter. Ik heb zelf pomp en vijverfilter inclusief UV. Graag ontvang ik een scherpe prijs.

Koivijver aanleggen

Ik zou graag de prijs willen weten voor het aanleggen van een KOI vijver gemaakt uit beton blokken. De vijver wil ik in een soort T vorm hebben waarbij de horizontale kant 360 x 130 cm bedraagt en de verticale kant 130-130 cm. Minimaal 150 cm diep. Vervolgens zou ik ook graag staptegels willen die verticaal zullen lopen van onder naar boven (ongeveer 3 meter). De tuin is vanaf de achterkant goed toegankelijk.

Vijver metselen

Ik wil graag een koivijver aanleggen van 4.50 meter lang, 2 meter breed en 1.60 meter hoog. Uitgraven zal ik zelf doen. Dit betekent dus deels ondergronds en deels bovengronds. De afwerking dient vlak te zijn zodat wij de buitenkant kunnen bekleden met steen en er bij de binnenkant niks door de door ons te plaatsen vijverfolie prikt. Met de te gebruiken materialen uiteraard rekening mee houdende dat er waterdruk op de muren komt. Verdere aandachtspunten: - aanleg voor een bodemdrain welke door ons ter plaatse wordt gebracht en in fundering moet komen; - raam op de lange zijde van circa 40 cm (h) x 80 cm (b). Wij zijn niet te beroerd om eventueel zelf het sjouwen te verrichten of iets dergelijks. Het heeft geen haast en mag uitgevoerd worden wanneer het u schikt. Tuin is te bereiken via een looppoort van circa 90 cm. Graag in uw offerte aangeven welke materialen u gebruikt.

Koivijver en tuin aanleggen

Wij zijn bezig met een nieuw ontwerp voor een bestaande tuin en we zijn nu op zoek naar iemand die onze wensen met ons kan doornemen, aanpassen waar nodig en realiseren. Het gaat om een kleine tuin in de Reeshof (6 x 9,20 meter), waar we graag een verhoogde koivijver van 2,25 x 1,30 x 2 meter met een raam van 1,90 x 0,50 meter en plantenfilter (2,25 x 1 x 1.5 meter) willen realiseren. De bestaande UV lampen, filter en luchtpomp willen we proberen opnieuw te gebruiken indien mogelijk. Verder willen we kunstgras (7,40 x 2,30 meter en 2,30 x 3,25 meter) leggen (aan elkaar gemaakt), een loungeset met zonwering plaatsen en de huidige bestrating hergebruiken. De vijver willen we bekleden met natuursteenstrips en een vijverrand ook van natuursteen. Wat hebben we zelf: - Bestrating (tegels 40 x 40 cm) - Vijverfilter - Vijverpompen - Vijverplanten - Waterval - Loungeset Werkzaamheden Uitgraven plantenfilter (25cm diep) Uitgraven vijver (1,4m diep) Afgraven tuin 20cm Dichtgooien deel bestaande vijver Weghalen kunstgras Weghalen opsluitbanden Weghalen bestrating Frame maken plantenfilter (betonblokken) Frame maken vijver (betonblokken) Aanleggen waterval (1,20 meter RVS) Frame maken filterput (betonblokken) Deksel maken filterput Aanleggen beluchte bodemdrain vijver naar hemelwaterafvoer en luchtpomp Aanleggen: bodemdrain plantenfilter naar hemelwaterafvoer doorvoer voor vijverpomp naar filter doorvoer voor filter naar plantenfilter doorvoer voor watervalpomp naar waterval (via schuur) overstort van plantenfilter naar vijver afvoer van de filter op hemelwaterafvoer verlichting in vijver vijverrand plantenfilterrand Beplanten plantenfilter Aanbrengen vijverfolie Ophogen tuin met geel zand 20 cm Aanleggen elektriciteitskabels naar schuur t.b.v. stopcontacten en verlichting Bestrating opnieuw leggen (in specie??) Kunstgras leggen Plaatsen loungeset