Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Westzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Westzaan heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Westzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Westzaan of directe omgeving.

62 klanten uit Westzaan bevelen een bij Casius in Westzaan aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Westzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie, waterput slaan in tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Westzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Westzaan:

Schutting leveren plaatsen

Graag nieuwe schutting van +- 2meter hoog en ongeveer 8 meter lang leveren en plaatsen. Graag houten schutting delen en betonnen palen (als ons budget dat toelaat). De huidige schutting verwijderen we zelf. Er is geen poort nodig.

Achtertuin opnieuw aanleggen

Het gaat om een tuin van 8 bij 13 meter. Die compleet veranderd moet worden. Er moet er ongeveer 8 bij 10 meter ingestraat worden. Met verhoogde borders. En de vlonders moeten vervangen worden. De tuin heeft hoogte verschillen wat aangepast word. Daarbij zouden we bij elke hoogte verschil een veilig hek zien ivm kinderen en water. Als foto heb ik een tekening bij gevoegd wat we in gedachten hebben. De locatie is niet goed toegankelijk. Er is geen achterom.

Heggen snoeien

Ik heb een heg rondom mijn huis en die is door diverse omstandigheden dit jaar nog niet gesnoeid. Graag zou ik ook het snoeiafval verwijderd willen hebben. Ik woon op een hoekwoning. De heg gaat van de voorkant naar de achterkant.

Rotte wilg weghalen

Ik heb een grote rotte wilg die naast een sluis zit en weggehaald moet worden. De wilg is ongeveer 4-5 meter hoog.

Beschoeiïng laten repareren

Wij willen graag een prijsopgave voor het herstellen van plus minus 20 meter schoeiing. Die is verzakt en moet gerepareerd worden. Ook moet er grond aangevuld worden. Alleen reageren als het werk spoedig gedaan kan worden. Binnen een maand moet het uitgevoerd zijn. Via de tuin kan er gewerkt worden. De afstand tot aan de overkant van het water is 15 tot 20 meter.

Tuinrenovatie met nieuwe beplanting en nieuwe erfafscheiding

Ik heb bij mijn hoekwoning een achtertuin van ongeveer 8 x 13 meter. Er is daar een oude schutting die ik wil laten vervangen. Ik wil er aan de zijkant ook een poortdeur in laten plaatsen. De oude schutting, een heg en een boom moeten verwijderd worden. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor het materiaal van de schutting en wil hierover wat advies krijgen. Er moet ook nieuwe beplanting worden aangelegd. Ik maak graag een afspraak.

Tuin ophogen en terras aanleggen

Het terras aan de achterzijde van onze woning is verzakt en moet opnieuw worden aangelegd. Het terras is 5 bij 10 tegels van 80 bij 80 cm.

Boomstam verwijderen in de voortuin

In onze voortuin staat de stam van een boom, en wij willen die weg laten halen. De omtrek van de stam is ongeveer 80 cm. Er is een foto beschikbaar.

Verwijderen van coniferen uit de tuin

Ik wil graag weten wat het kost om 11 coniferen van ongeveer 1,80 a 2 meter hoog te verwijderen. Deze coniferen moeten in zijn geheel worden verwijderd inclusief wortels zodat er een schutting kan komen op deze plek. De coniferen staan in de achtertuin van de woning en zullen ook afgevoerd moeten worden. Er is een ruimte van ongeveer een meter naast de woning welke gebruikt kan worden worden om de coniferen af te voeren. Graag een indicatie van de kosten.

Betonnen schutting plaatsen

Wat kost een geplaatste schutting van 8 meter en een van 10 meter en 2 tot 2,20 meter hoog. Heg die er nu staat, moet weggehaald worden, over beide delen. Schuttingdelen nog niet aangeschaft, graag mee aanbieden. Gewone, simpele schuttingdelen.

Tuin ophogen en terras aanleggen

Tuin is verzakt. Moet opgehoogd worden + terras

Aanleg 30 meter bankirai schutting 1.90 ...

Aanleg 30 meter bankirai schutting 1.90 - 2.00 meter hoog.

De brug naar het huis toe moet ...

De brug naar het huis toe moet verstevigd/vernieuwd worden. De brug in de tuin moet opgeknapt (hout) worden. Langs de sloot moet nieuwe beschoeiing geplaatst worden.