Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Wervershoof te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Wervershoof heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Wervershoof u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Wervershoof of directe omgeving.

45 klanten uit Wervershoof bevelen een bij Casius in Wervershoof aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Wervershoof bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Wervershoof staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Wervershoof:

4 Boomstronken verwijderen

Ik zoek een hovenier die een aantal stronken uit mijn tuin kan frezen. Ik heb in de achtertuin 4 boomstronken van 45, 50, 40 en 70 (diameter) cm die er uit moeten. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen

De beschoeiing en vlonders van mijn tuin zijn aan vervanging toe. Het betreft ongeveer 30 meter (optioneel nog zo'n 20 meter extra) beschoeiing met geschatte hoogte van 1,20 meter. Met steigervlonders plus een terrasvlonder van 10 x 4 meter. Graag zou ik contact hebben, opties bespreken en tot prijsindicatie/offerte komen.

Waterput laten slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor het beregenen van een tuin van 300 m2. Graag een offerte.

Tuintegel terras aanleggen

Ik heb een achterterras en ik wil wat tegels daar laten plaatsen oppervlak is 5 bij 3. De tegels heb ik zelf al gekocht. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Steiger en vlonder deels boven sloot aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor de steiger/vlonder combinatie zoals afgebeeld op de foto in de bijlage ( maar dan zonder de uitstekende paaltjes). Apart beschoeiing is in deze situatie toch niet nodig, dit is toch al onderdeel van het ontwerp? Indien aparte beschoeiing nodig is, graag de prijs vermelden in de offerte. Steiger: 5,65m breed (totale breedte tuin) en 1m overstekend over het water Vlonder: gecentreerd op de steiger 3,5m breed en 2 meter diep (exclusief 1 meter steiger), dus vlonder gedeelte wordt 3 m diep inclusief steiger. Trap naar de vlonder gecentreerd.op de vlonder, De tuin is direct bereikbaar via de buren (1 woning). Werkzaamheden kunnen in mei plaats vinden.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Een gedeelte van onze tuin moet worden uitgegraven en de grond moet worden afgevoerd. Het gaat om bijna 70 vierkante meter, op sommige plaatsen moet er meer grond uit dan op andere.... ik denk rond de 5 a 10 cm per vierkante meter. De enige moeilijkheid is dat de schutting al staat... we hebben een poort van 1. 20m waar het materiaal / kraantje doorheen moet passen.

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Aanleggen van een complete tuin het betreft namelijk een nieuwbouwwoning. Het gaat om voortuin (120 m2), achtertuin (270 m2) en een stukje zij tuin. Makkelijk toegankelijk. Graag zoek ik iemand die langs kan komen en dat wij samen de mogelijkheden gaan bespreken.

Hout/betonschutting plaatsen

Het gaat om ongeveer 25 meter aan schutting, verdeeld over 3 zijden. 7. 5m / 11m / 6. 5m. Het gaat om een hout/betonschutting met antraciet kleurig beton. In het stuk van 11 meter, 2 gaaspanelen van 60cm. En in het deel van 6. 5m een deur van 1. 20m en ook een gaaspaneel van het 30cm.

Plaatsen van een tuinhek

Hierbij ontvang ik graag offerte van de kosten voor plaatsen van een tuinhek. Het gaat om een 2-delige poortdeur van 3.34 meter, dan een hek van 4.02 meter lang, dan een looppoortje van 1.016 meter en een stukje hek van 1.18 meter. Het hek op de scheiding van het erf zal 7.10 meter worden. De bedoeling is dat het wordt gemaakt van zwart geïmpregneerd Douglas met palen die niet snel gaan rotten. Misschien hardhouten palen, eiken of iets dergelijks of palen die op een stalen anker staan. Deze optie graag als meerprijs in de offerte aangeven. Hoogte van het hek ongeveer 1 meter, 3 planken tussen de palen in en bovenkant paal afgeschuind als een dakje. Poortje voor het pad naar de voordeur en een dubbele poort voor het oprijpad, deze poort graag iets hoger dan het hek. Wij vernemen graag de mogelijkheden en de daaraan gekoppelde prijzen. Graag ook offerte voor 2 planken in plaats van 3, we zijn er nog niet helemaal uit wat we mooier vinden. We willen het graag strak maar ook weer niet te massaal.

Wilgen snoeien en afvoeren

Grote boom van 10 meter snoeien in een achtertuin van 300 vierkante meter. Gaat om wat grote takken die moeten worden gesnoeid en dan worden kleingemaakt. De klant wil dat de werkzaamheden in januari gaan plaatsvinden.

Beschoeiïng langs de sloot vervangen

Ik wil graag de beschoeiing langs de sloot vervangen. Betreft 30 meter aan de zijkant van het huis. Graag advies van de vakman met welk materiaal de huidige beschoeiing vervangen kan worden. Offerte inclusief materiaal.

Betonnen palen en houten schermdelen plaatsen

Het leveren en plaatsen van een schutting opgebouwd uit schermendelen van 180 cm bi 180 cm tussen betonpalen en met tussen elke 2 palen een beton onderplaat. Voorkeur gaat uit naar antracietkleurige beton en scherm. De schutting zal 12.20 meter lang moeten worden en er is op dit moment gee erfafscheiding aanwezig.

Wilg snoeien

Er dient een wilg gesnoeid te worden. De grote takken moeten gehalveerd worden. Afval kan in park worden afgegeven.

Hout-beton schutting bij hoekwoning

Het betreft het plaatsen van een schutting bij een hoekhuis. Het gaat om ongeveer 32 meter schutting, waarvan 1 meter een toegangspoort. Materiaal zijn we nog niet helemaal zeker van, maar hout-beton is erg mooi. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Wij willen onze coniferenhaag lengte 32 meter, 3 meter hoog laten verwijderen en afvoeren. Graag prijsopgaaf hiervoor. Tuin is makkelijk bereikbaar.

Tuinhuis in elkaar laten zetten

Ik ga een tuinhuiskopen van 312x246 en wil deze in elkaar laten zetten, tevens het oude huisje afbreken en afvoeren.

Walbeschoeiing aanbrengen

Walbeschoeiïng aan de slootkant plaatsen. Ik wil een walbeschoeiing plaatsen aan de kant van een sloot, over een lengte van 10 meter. Vanaf het water gemeten wil ik het ongeveer een meter hoog hebben. Mijn voorkeur gaat uit naar een hardhouten beschoeiing. Indien kunststof een goed (prijstechnisch) alternatief is, vind ik dat ook goed. De achterom is goed te bereiken voor groot materiaal.

Periodiek tuinonderhoud en achterstallig onderhoud

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn tuin van 300 m2 periodiek kan onderhouden. Er nu zal ook het e.e.a. gedaan moeten worden, hierbij te denken aan: - Schuttingdelen vervangen/repareren, dit zijn 4 panelen; - 80/100 m2 terras ophogen; - 80 m2 graszoden opknappen/vervangen.

Wilg en berken laten snoeien

Ik wil graag een hoge wilg laten snoeien en 3 berken. Graag wil ik weten wat het mij moet gaan kosten, om deze werkzaamheden te laten uitvoeren. De wilg en de berken zijn goed te bereiken.

Achtertuin compleet laten renoveren

Achtertuin renoveren. De tuin is ongeveer 10 bij 4 meter. Op dit moment liggen er grote betontegels in de tuin. Ik zou graag een gedeelte terras willen hebben voor mijn tuinset, van grote tegels van 100 x 100, met een rand andere tegels en een grindrand eromheen. Hiervoor moet de tuin ook ongeveer 12 cm worden opgehoogd. Graag ontvang ik een prijsopgave inclusief en exclusief aanschaffing van het materiaal. Dan zou ik er eventueel zelf voor kunnen zorgen.

Ik wil een schutting plaatsen aan een ...

Ik wil een schutting plaatsen aan een kant v.d. tuin. De tuin v.d. buren ligt echter hoger , want die is ooit geheel opgehoogd. De buren hebben een lage schutting staan. Mijn tuin is verzakt , vooral vlakbij de sloot. Ik heb al een aantal jaren ruzie met de buren , wat niet oplosbaar blijkt , dus ik wil graag m'n privacy. Zij kijken zo over deze schutting heen , maar als ik een schutting plaats ook over de mijne! Vraag is nu : moet er voor een strook grond aangevoerd worden , of is er een andere oplossing? Wat gaat het kosten? Ik heb een laag budget.