Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk met frees verwijderen:

Boomstronk met frees verwijderen

Uit mijn voortuintje een boomstronk van een dennenboom weg freesen. Tuin is goed bereikbaar. Graag laten uitvoeren op een maandag.
Onze klant uit Weesp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk met frees verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De doorsnede van de stam is 35 cm. Smalle toegang naar werkplek van 70 cm breed. Toegang vanaf de weg is 7 meter. Met de kraan met lange arm muurtje te overbruggen om frees op werkplek te brengen.

Boomstronk laten verwijderen

Het gaat om boomstronk van ± 1m doorsnee. Boom is paar jaar geleden gekapt maar wortel zit in riool nu. En we willen tuin verder aanleggen. Graag met frees wortel weghalen. Is al weggegraven

Boomstronk verwijderen

Graag een prijsindicatie voor het verwijderen van: 1) boomstronk achtertuin doorsnede stam 29 cm grondmaat circa 53 cm 2) kleine boomstronk voortuin doorsnede stam 18 cm 3) verwijderen van een conifeer in de voortuin. Doorsnede stam circa 12 cm en grondmaat circa 30 cm Bijkomende info: Onze achtertuin is via achterom bereikbaar. Echter, de doorgang is 89 cm maar er moet een bocht van 90 graden worden gemaakt. Alleen een kleine (stobben) frees kan de achtertuin daardoor bereiken.

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een boomstronk in onze achtertuin laten weg halen. Deze moet met de rest van de grond gelijk worden gemaakt. Het gaat om een overgebleven stronk van een berkenboom. Frees apparatuur beperkt vanwege de smalle doorgang naar de tuin. Afspraak mogelijk om situatie ter plekke te beoordelen.

Boomstronk frezen

Er is een boomstronk met een doorsnee van 50 cm die verwijderd dient te worden met een frees. Hierna wil ik er weer gras over laten groeien. De stronk is goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

In verband met het herbestraten van een terras moet er 1 boomstronk (doorsnede 30 cm) worden verwijderd in onze achtertuin. De boomstronk zit nu gelijk met het maaiveld, maar moet met een frees hier onderkomen in verband met de zandlaag onder de nieuwe bestrating. Het zal met een hand stobbenfrees moeten gebeuren aangezien wij geen achterom hebben. Wat zijn de kosten hiervan?

Boomstronk uit de achtertuin verwijderen

Ik wil graag mijn boomstronk laten verwijderen uit mijn achtertuin. Ik heb geen vrije achterom, dus de frees moet smal genoeg zijn om door de voordeur te kunnen. Stronk is ongeveer 45-50 cm in doorsnede en steekt 20 cm boven de grond uit. Graag een prijs voor verwijderen stronk, inclusief afvoer van het resthout.

Boomstronk van blauwspar wegfrezen

Ik heb een blauwspar omgehaald en de stronk moet worden weggefreesd. De stronk staat in de voortuin op ongeveer 1.75 meter van een lantaarnpaal. De voortuin kan schuin worden ingereden door een tractor met achter hangende frees. Er zijn geen belemmeringen zoals bijvoorbeeld overige beplanting. Het straat- en tegelwerk kan op uw aangeven worden verwijderd. De doorsnee van de stronk is ongeveer 50 cm.

Boomstronk verwijderen

In onze achtertuin hebben wij een boomstronk van een reeds gekapte boom staan. De stronk heeft een hoogte van 30 cm. en een doorsnede van 1 meter die wij graag in het geheel weg gefreesd zouden willen hebben. De achtertuin is goed bereikbaar waardoor er makkelijk met een frees bijgekomen kan worden. Ik kijk uit naar uw reactie!

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen. Gaat om een boomstronk van 50 cm doorsnede. De stobben frees mag niet te groot zijn, hij moet niet te breed te zijn. Het pad is ongeveer 1,35 cm breedte. Dit zou ik graag willen laten uitvoeren en hoor graag wat de totale kosten hiervoor zijn.