Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk met frees verwijderen:

Boomstronk met frees verwijderen

Uit mijn voortuintje een boomstronk van een dennenboom weg freesen. Tuin is goed bereikbaar. Graag laten uitvoeren op een maandag.
Onze klant uit Weesp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk met frees verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een boomstronk. Wij wonen in Amsterdam. Een aantal jaar geleden is een boom in de tuin gekapt, maar de boomstronk hebben we laten liggen. Nu willen we de tuin veranderen en moet de boomstronk toch weg. De boomstronk heeft een diameter van 60-70 cm. Bijgaand een foto. De tuin heeft geen achterom, dus de frees zal door het huis moeten. De smalste doorgang is 75 cm.

Boomstronk verwijderen Amsterdam

Wij zouden graag een grote boomstronk laten verwijderen bij onze dochter in Amsterdam, in een kleine achtertuin. De enige toegang is via de voordeur, die circa 74 cm breed is. Mocht het niet passen met de frees door de voordeur, is er dan ook een andere mogelijkheid om de boomstronk toch verwijderd te krijgen? Wij horen het graag!

Boomstronk verwijderen

Door de storm van januari is er een Conifeer gesneuveld. Stam is afgezaagd en opgeruimd. Stroken konden niet verwijderd worden. Zijn tot maaiveld hoogte afgezaagd. Stronken staan aan een vijver op een schuin gedeelte. Konden er met een frees niet bij. Wat zijn de kosten voor het verwijderen door middel van zout of branden?

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De doorsnede van de stam is 35 cm. Smalle toegang naar werkplek van 70 cm breed. Toegang vanaf de weg is 7 meter. Met de kraan met lange arm muurtje te overbruggen om frees op werkplek te brengen.

Boomstronk laten verwijderen

Het gaat om boomstronk van ± 1m doorsnee. Boom is paar jaar geleden gekapt maar wortel zit in riool nu. En we willen tuin verder aanleggen. Graag met frees wortel weghalen. Is al weggegraven

Boomstronk verwijderen

Graag een prijsindicatie voor het verwijderen van: 1) boomstronk achtertuin doorsnede stam 29 cm grondmaat circa 53 cm 2) kleine boomstronk voortuin doorsnede stam 18 cm 3) verwijderen van een conifeer in de voortuin. Doorsnede stam circa 12 cm en grondmaat circa 30 cm Bijkomende info: Onze achtertuin is via achterom bereikbaar. Echter, de doorgang is 89 cm maar er moet een bocht van 90 graden worden gemaakt. Alleen een kleine (stobben) frees kan de achtertuin daardoor bereiken.

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een boomstronk in onze achtertuin laten weg halen. Deze moet met de rest van de grond gelijk worden gemaakt. Het gaat om een overgebleven stronk van een berkenboom. Frees apparatuur beperkt vanwege de smalle doorgang naar de tuin. Afspraak mogelijk om situatie ter plekke te beoordelen.

Boomstronk frezen

Er is een boomstronk met een doorsnee van 50 cm die verwijderd dient te worden met een frees. Hierna wil ik er weer gras over laten groeien. De stronk is goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

In verband met het herbestraten van een terras moet er 1 boomstronk (doorsnede 30 cm) worden verwijderd in onze achtertuin. De boomstronk zit nu gelijk met het maaiveld, maar moet met een frees hier onderkomen in verband met de zandlaag onder de nieuwe bestrating. Het zal met een hand stobbenfrees moeten gebeuren aangezien wij geen achterom hebben. Wat zijn de kosten hiervan?

Boomstronk uit de achtertuin verwijderen

Ik wil graag mijn boomstronk laten verwijderen uit mijn achtertuin. Ik heb geen vrije achterom, dus de frees moet smal genoeg zijn om door de voordeur te kunnen. Stronk is ongeveer 45-50 cm in doorsnede en steekt 20 cm boven de grond uit. Graag een prijs voor verwijderen stronk, inclusief afvoer van het resthout.