Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Weesp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Weesp heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Weesp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Weesp of directe omgeving.

345 klanten uit Weesp bevelen een bij Casius in Weesp aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Weesp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Weesp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Weesp:

Een Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik zoek een hovenier die een Jeu de Boulesbaantje van 2 meter bij 10 meter kan realiseren bij ons in de buurt. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de vakman.

Offerte aanleg tuin

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor de aanleg van onze tuin. Wij willen een terras voor en achter met een looppad hiertussen. Alles met dezelfde tegels. Langs de kanten borders met planten die goed voor de biodiversiteit zijn. En dus een stuk gras. Tevens willen wij graag nieuwe houten schuttingen. De tuin is 5 meter breed en 10 meter diep. Wij zullen zelf de tuin leeghalen.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. De rechterzijde is 9 meter incl poortdeur van 90 cm. De achterzijde is 4. 5 meter. De linkerzijde hoeft niet. Graag een offerte voor het totaalbedrag voor een hout met betonschuttingin grijs of antracietgrijs. Kunt u de offerte aub via de mail versturen, ik ben veel aan het werk en dan telefonisch niet bereikbaar.

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen aan de waterkant. Zie bijlage (geel) voor gewenst hek. Ik ben op zoek naar een hek waar kleine kinderen niet overheen kunnen klimmen en een opening/deur die open kan. De waterkant bestaat uit een gedeelte houten schotten en een overhangend houten vlot. Circa 60 cm hoog en circa 8 meter lengte.

Tuin afgraven en afvoeren

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het afgraven van onze voor en achtertuin. De voortuin is ongeveer 27 M2 De achtertuin is ongeveer 42 M2. Er dient 15 cm uitgegraven en afgevoerd te worden, zowel voor als achter. De achtertuin krijgt een terras, en moet dus bestraat klaar worden opgeleverd voor 15 M2 vanaf de woning gezien, en dan loopt er nog een pad naar de poort (ook bestrating dus, het gaat om ongeveer 3,3 M2). Het overige deel moet opgeleverd zodat er grasmatten op kunnen, volgens mij is dan grond nodig. De voortuin wordt voor ongeveer 2 M2 groen, en moet dus als zodanig met reguliere grond worden opgeleverd, het restant met zand voor bestrating.

Complete garden renovation

I need tiles for the front yard parking place, that is around 30 square meters and 20 square meters bamboo/wood looking floor in the garden. All materials should be included. We can make an appointment for detail measurement.

Plaatsen palen tuinscherm

Ik wil graag twee palen laten vervangen van de schutting. Een is doorgerot ter hoogte van de grond, de ander is wankel.

Kunstgras aanleggen

Ik wil kunstgras aanleggen in mijn tuin van 8 meter lang en 2,50 meter breed. De tuin is aan de straatkant.

Boomstronk met frees verwijderen

Uit mijn voortuintje een boomstronk van een dennenboom weg freesen. Tuin is goed bereikbaar. Graag laten uitvoeren op een maandag.

Tuin aanleggen

Ik wil een tuin laten uitgraven en nieuw zand laten plaatsen. De tuin is 8 bij 5,7 meter met een schuurtje van ongeveer 2 bij 3 meter erop. De tuin is te bereiken via een achterom.

Hout beton schutting laten plaatsen op korte termijn

Op 20 juli jl zijn wij verhuisd naar een nieuwbouw woning. Helaas is onze hovenier niet in staat om een partner te vinden die de hout beton schutting op een korte termijn kan plaatsen. Het gaat om ongeveer 20 meter op 180/200 cm hoogte en ongeveer 6 meter op 90/100 cm hoogte met plaatsing van een aflopend deel van 180 naar 90 cm. Ook willen wij graag een poort erin met slot en schuif. Wie kan dit voor ons snel realiseren? Tuin is goed bereikbaar via auto pad achterlangs.

Tuin afgraven en ophogen met geel zand

Circa 20 m2 afgraven van de tuin.

Zwarte aarde door straatzand vervangen

Wij hebben een nieuw bouw huis met een tuin van 12 m bij 5,5 m en deze is voorzien van aarde. Dit moet dus afgegraven worden en voorzien worden van straatzand. Vakman moet daarna de zwarte aarde meenemen. Werkplek is goed bereikbaar. Wanneer prijs goed is willen wij wel overgaan op uitvoeren.

Schutting en poort van hardhout plaatsen

Ik wil graag een hardhouten schutting laten plaatsen. Ik denk ongeveer 13 meter nodig te hebben. Dit is exclusief een poort van 1 meter 20. Die wil ik er ook bij

Rechte schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag een prijs weten voor 11 rechte, niet te dure schuttingen. Het gaat om schuttingen van 20 meter lang en 1.80 meter hoog. Er hoeven geen oude schuttingen verwijderd te worden. Ik wil graag een schutting van schuttingdelen/panelen. Je kan er makkelijk bij. De huidige schuttingen zijn weggewaaid.

Kleine schutting plaatsen

Mijn achtertuin heeft een stukje schutting nodig van ongeveer 220 cm. Aan beide zijden staat al een schuttingpaal. Graag een prijsopgave met en zonder deur. Het gaat om de achterkant van mijn achtertuin. Er staan nu een heg. Hierin zit een gat van 2.20 meter. Ik wil dit gat graag dicht laten maken. Aan beide zijde staat een schuttingpaal. Ik twijfel tussen een dicht stuk en een stuk deels dicht en deels een deur.

Onderhoud aan tuinen

Tuinonderhoud. De tuin is ongeveer 5 meter breed en 30 meter diep. Er staan wat heggen (hedera) en struiken, borders langs een pad dat onkruidvrij gemaakt moet worden. Ook willen we bamboe graag laten onderhouden. Er zal bemest moeten worden. Het gaat om 3 tuinen totaal. Twee tuinen hebben een achterom, 1 tuin heeft geen achterom.

Wortels heg verwijderen en schutting plaatsen

Over 6.50 meter dien de wortels van een heg verwijderd te worden. De heg is tot de grond afgezaagd. Hierna dient er betonnen palen en onderplaten met houten schuttingsdelen geplaatst te worden. De lengte van de schutting zal 8.50 meter zijn. De schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 meter zijn al aanwezig. Er is een foto beschikbaar.

Schutting leveren en plaatsen

19 planks tuinscherm en bovenlat R.V.S. geschroefd Antracieten beton palen Antracieten beton onderplaten Transport en voorrijkosten en btw en plaatsen Woonplaats Weesp Het gaat om 2 x 11 meter recht is er ook mogelijk 21 planks scherm?

Schuttingdelen en -palen leveren en plaatsen

In de achter tuin hebben wij een schutting van 3 delen en een schutting van 2.5 deel. Deze schuttingen halen wij zelf weg en de vakman dient hiervoor nieuwe houten schuttingsdelen en houten palen te leveren en deze daarna te plaatsen.

Tuin bestraten

Het betreft het laten bestraten van de achtertuin met 60 x 60 centimeter tegels. Het betreft een deel van de tuin voor een totaal van 15 m2. Dit gedeelte is reeds uitgegraven en een zandbed is aanwezig. De tegels zijn ook aanwezig. Datum voor deze klus is 24 of 25 maart.

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Bij onze nieuwbouwwoning willen wij een tuin aan laten leggen. Bij de oplevering is de gehele toplaag van de tuin voorzien van zand. Ons hele perceel meet 7,1 meter breed x 30,2 meter diep. Langs de woning willen wij 9,5 meter x 1,3 meter bestrating laten aanbrengen van goedkope antraciet betontegels of betonklinkers. Achter de woning willen wij een terras van 4,2 x 6,8 meter laten bestraten met keramische tegels van 60 x 60 cm, kleur antraciet. Er moeten bakken met beplanting worden geplaatst en verhoogde en niet verhoogde borders met beplanting. We willen een deel van 7,5 meter lengte tussen de borders met zeer goede kwaliteit kunstgras. Er moet een schommel en klimrek aan een houten constructie en een afsluitbare zandbak worden geplaatst. We willen over het kunstgras een pad van vlonderplanken met daarin verzonken spotjes. Achterin de tuin willen wij een stuk bestrating van 7,1 x 5,2 meter met goedkope antraciet betontegels of betonklinkers. Naast de schuur willen wij een terras van composiet vlonderpanken van ongeveer 3,8 x 3,5 meter. Bij dit terras willen wij een houten pergola constructie met een afdak of dak dat zowel open als gesloten kan zijn. Aan de achterste schutting hiervan willen wij graag verlichting. De genoemde maten zijn globale maten. Wij willen de werkzaamheden op korte termijn laten uitvoeren.

Draineren en ophogen van tuin en graszoden leggen

Wij hebben in onze achtertuin een grasmat liggen van ongeveer 50 m2. Dit deel van de tuin is verzakt en er blijft bij regen ook water staan. Graag willen wij hier drainage laten aanleggen. Deze kan worden aangesloten op de riolering bij de schuur. Daarna moet de tuin worden opgehoogd en opnieuw worden voorzien van graszoden. Het perceel is gemakkelijk bereikbaar. Wij laten het werk graag voor de winter uitvoeren en ontvangen vooraf een prijsopgave.

Houten schutting neer laten zetten

Het plaatsen van een ca. 6 meter lange rechte houten schutting tussen 2 tuinen in. De palen moeten in beton geplaatst worden.

Schutting plaatsen en tuintegels leggen

Ik heb rond 5-6 meter lang voortuin, ik wil een schutting of zoiets plaatsen plus opnieuw tuintegels laten zetten, rond 25-30 m2 maximaal.