Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting laten plaatsen:

Schutting laten plaatsen

Door de storm is mijn schutting niet meer veilig en staat schuin. De schutting is aan de poortzijde dus zit een deur in. Graag ontvang ik een offerte. De breedte is 560 cm ongeveer. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren.
Onze klant uit Velserbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Een rechte schutting van ca 10 a 11 meter. Hoog 2 meter Inclusief plaatsen, Hout of hout/beton.

Schutting plaatsen in de achtertuin

Een tuinschutting plaatsen in de achtertuin. Door Storm Ciara is het hele hek werk stuk, balken en tuinschermen zijn niet meer bruikbaar. Tuin is 10 meter lang. 6 schermen en 6 palen plaatsen met de nodige van schroeven en dergelijke werkzaamheden. Ik zal zelf de schutting uitzoeken het is de bedoeling dat deze nieuwe geplaatst worden.

Schutting plaatsen

Voor het plaatsen van een schutting van 17 meter met onderkant van beton en betonnen palen, met horizontale balken aan de bovenkant zoeken wij een vakman die hier ervaring mee heeft en die spoedig beschikbaar is.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen, de oude is zwaar beschadigd geraakt na een recente storm. Wij willen een grenenhouten schutting, of een hout-betonschutting met grenenhouten tussenpanelen en antraciete betonpalen. De lengte waarover deze geplaatst wordt is zonder hoeken, en is rond de 18 m2. Huidige schutting mag weggehaald worden door de vakman en afgevoerd worden. Ook zouden we graag willen dat de vakman voor het bovenstaande materiaal zorgt.

Schutting plaatsen

Graag offerte omtrent nieuwe schutting. Schutting bestaat uit een L vorm. Vervangbare schutting: 10,60 m2, de poort is 3 meter breed. Graag zou ik willen dat alles word geregeld door de vakman, zowel materiaal als het weghalen van de bestaande schutting.

Schutting plaatsen

Hout betonschutting plaatsen tussen de buren. 12 meter lang, zonder poort in de goedkoopste uitvoering. Materiaal willen graag laten verzorgen door de vakman, de tuin is makkelijk te bereiken.

Bestraten achtertuin incl aanleggen drainage

Ik zoek een stratenmaker die mijn tuin kan bestraten. Het laten bestraten van de achtertuin met oxford klinkers (bestellen we zelf) ca 50 m2. Bestraten van 12 m2 grotere tegels 60 bij 60cm bij openslaande terrasdeuren. Opsluitband antraciet plaatsen ter afscheiding (bestellen we zelf). Tevens waar nodig ophogen van de achtertuin. Aanleggen van drainage voor afvoer hemelwater. De foto laat de huidige tuin zien. Alles wordt verwijderd incl schuur en er wordt een nieuwe schutting geplaatst. Daarna kan er bestraat worden zoals omschreven.

Nieuwe schutting plaatsen

Door storm is mijn schutting gebroken. Hierdoor zijn 4 delen gebroken en 2 palen. De ene kant is 18 meter diep (9 delen met 11 palen). Ik heb een offerte voor de verzekering nodig. Afvoerkosten graag apart op offerte. Graag wil ik een offerte.

Schutting vervangen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen en oude verwijderen en afvoeren. Het gaat om ongeveer 20 meter. Ik wil een houten schutting.

Schuttingdelen plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 4 schutting delen deze zijn omgewaaid tijdens storm, palen staan nog maten schutting delen 1.85 meter breed en 1.80 meter hoog het gaat om hard houten schutting delen. Het is voor de verzekering. Afvoeren ook graag op de offerte vermelden.

Partners

Partners van Casius