Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk verwijderen:

Boomstronk verwijderen

Gaarne een prijsopgave om een boomstronk te verwijderen. Vanuit de straat makkelijk te bereiken.
Onze klant uit Velserbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk verwijderen

Door de storm van januari is er een Conifeer gesneuveld. Stam is afgezaagd en opgeruimd. Stroken konden niet verwijderd worden. Zijn tot maaiveld hoogte afgezaagd. Stronken staan aan een vijver op een schuin gedeelte. Konden er met een frees niet bij. Wat zijn de kosten voor het verwijderen door middel van zout of branden?

Tuin afgraven en ophogen met zand

Tuin van 35m2 20cm afgraven en ophogen met ophoogzand. Ook graag een boomstronk met een diameter van 20 tot 30 cm verwijderen.

Boom verwijderen uit achtertuin

Kappen van een boom en optioneel de stronk ook uitgraven. Dit graag apart in de offerte opnemen. Boomstronk heeft minstens 15 cm aan diameter. Achtertuin heeft een achterom.

Tuin leegruimen, bestraten en inrichten

Onze voortuin graag leegruimen inclusief het verwijderen van een boomstronk en het afvoeren daarvan. Ook de tuin laten egaliseren en bestraten. Rondom de tuin een heg laten plaatsen van ongeveer 1.60 cm - 1.70 cm.

Boomstronk verwijderen

Ik wilde graag weten hoe duur het was om een boomstronk weg te halen. Ik las ergens 55 euro. Is dat het totale plaatje of komen er nog kosten bij.

Tuin egaliseren en straatwerk leggen

De voor- en achtertuin graag renoveren. In de voortuin een struik verwijderen en in de achtertuin een boomstronk verwijderen. Beide tuinen egaliseren, bestraten met steen, kustgras en grind. Oppervlakte voortuin 10 m2. De oppervlakte van de achtertuin is 52 m2 en heeft een achterom. Het is tevens een hoekhuis.

Boomstronk verwijderen

De vorige eigenaar heeft met een vergunning de esdoorn uit de achtertuin laten kappen, dit vanwege honingzwam en gevaar voor omwaaien. De stronk is circa 60 cm diameter en zit er nog. Ik heb zelf zoveel mogelijk wortels er al omheen weggehaald. De stronk zit in een hoek tegen de muur van de achterbuurman en tegen het tuinhek met de naaste buurman. Ik wil graag dat stronk geheel verwijderd wordt, mede omdat we mogelijk ook op die plek nieuwe boom willen planten. Er is geen achterom.

Boomstronk verwijderen

Wij willen de stronk verwijderd hebben, om er overheen te tegelen.

Boomstronk verwijderen en hardhouten palen plaatsen

Opdracht 1: verwijderen van 2 stronken van 14 jaar oude 'Dakplatanen' in de achtertuin. Opdracht 2: plaatsen van 3 hardhouten palen + verbinding bovenlangs voor de druivenplant. Tuin is alleen bereikbaar via een standaard poort deur, niet mogelijk voor grote machines.

Drie bomen verwijderen

Kappen van 3 bomen (2 loofbomen en 1 naaldboom) uit de vrij toegankelijke achtertuin - apart benoemen de kosten van het verwijderen / frezen van de boomstronk.

Partners

Partners van Casius