Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk verwijderen:

Boomstronk verwijderen

Gaarne een prijsopgave om een boomstronk te verwijderen. Vanuit de straat makkelijk te bereiken.
Onze klant uit Velserbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk verwijderen

Bestrating maken, hele grote boomstronk

Boom verwijderen en boomstronk verpulveren

Graag een prijsindicatie per boom voor het verwijderen van: 1) Achtertuin: boomstronk met doorsnede van 29 cm en een grondmaat van circa 53 cm (inclusief zichtbare wortels); 2) Voortuin: boomstronk met doorsnede van 18 cm; 3) Voortuin: een kleine conifeer met doorsnede van circa 12 cm en een grondmaat van circa 30 cm (inclusief zichtbare wortels).

Tuin leeghalen

De tuin dien goed bereikbaar is dient te worden leeggehaald. Het gaat om het verwijderen van een coniferenhaag, 1 boomstronk weghalen, 1 smalle boom weghalen, onkruid weghalen en ook de wortels daarvan. De tuin is totaal 40 m2 groot waarvan de helft is betegeld. Het puin dient te worden afgevoerd.

Bomen verwijderen inclusief boomstronk

We hebben 2 bomen in de achtertuin en willen deze graag verwijderen, inclusief boomstronk. Het hout kan daarna weg, we hoeven het zelf niet te gebruiken. De bomen zijn berken en hebben op 1,30 meter hoogte een omtrek van ongeveer 130 cm. Er is geen achterom aanwezig, alles zal via het huis uitgevoerd moeten worden. Er is net een vergunning aangevraagd.

Boomstronk verwijderen uit de tuin

In mijn voortuin heb ik een boom en een boomstronk staan. De boom zit dichtbij de afvoer naar het riool en de boomstronk zit tegen een muurtje aan, die ik deel met de buren. De stronk moet dan door de vakman afgevoerd worden.

Dennenboom kappen en stronk wegfrezen

Wij willen een grote gezonde den laten kappen. De diameter van de stam is 40,7 cm. We willen ook de boomstronk en een wortel die in het gazon omhoog is gekomen laten verwijderen. Al het afval moet worden afgevoerd. Onze tuin is goed toegankelijk voor een stobbenfrees. Wij ontvangen graag uw offerte.

Boomstronk uit de voortuin verwijderen

Het betreft het verwijderen van een boomstronk in de voortuin. De stronk mag tot net onder het maaiveld verwijderd worden zodat wij hierover heen kunnen tegelen. De tuin is goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

We hebben 1 boomstronk, deze willen we graag laten verwijderen. De stronk is van een conifeer/dennenboom. Deze moet afgevoerd worden.

Boomstronk verwijderen

Het verwijderden van twee boomstronken en eventueel egaal maken zodat we gras kunnen zaaien. De ene zit scheef en op de plek (33 cm) van de foto en de andere zit wat meer naar het huis toe (26 cm).

Boomstronk verwijderen en voortuin uitgraven en egaliseren

Wij willen graag een grote boomstronk naast onze oprit laten verwijderen. Rest van onze voortuin dient dan ook uitgegraven te worden en geëgaliseerd te worden. Dit willen we omdat we een 2e parkeerplaats willen maken. Oppervlakte is ongeveer 3 x 1.5 a 2 m. Inclusief het afvoeren van het materiaal.

Partners

Partners van Casius