Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Velserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Velserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Velserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Velserbroek of directe omgeving.

224 klanten uit Velserbroek bevelen een bij Casius in Velserbroek aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Velserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, terras verhogen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Velserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Velserbroek:

Stronken weg frezen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het wegfrezen van een boomstronk met een diameter van ongeveer een kleine 30 cm. De stronk staat naast de oprit en is dus prima bereikbaar vanaf de openbare weg. De buren van een paar huizen verderop hebben een gelijke situatie en willen deze wellicht ook laten verwijderen. Kunt een prijsopgave doen voor 1 en voor 2 boomstronken van circa 30 cm.

Voortuin renoveren

Ik wil graag de voortuin van ongeveer 15 m2 groot opknappen. Er dienen 2 boomstronken en deels de beplanting verwijderd te worden. Daarna wil ik graag 3 m2 bestrating laten leggen en een border rand laten plaatsen van ongeveer 15 cm boven het straat niveau. Langs de grens wil ik beplanting laten aanbrengen.

Tuin uitgraven en afvoeren van de grond

Het gaat om het uitgraven van de tuin ter behoeve van een aanbouw. De uitbouw wordt 360 x 400 cm. Dit is inclusief het afleveren en bijleveren van zo'n 1 m3 wit stopzand. De tuin ligt aan de straat dus is makkelijk te bereiken.

Afgraven van een tuin (zowel zand als aarde)

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het afgraven van 11,4 m2 tuin, deels aarde en deels 'wit' zand. De beplanting verwijder ik zelf vooraf (herplanten). Tegels verwijder ik zelf ook. Afgraven gebeurt na heiwerkzaamheden, de buispalen (heipalen) dient u te 'ontzien', indien met een kraan gegraven wordt. Diepte is bij benadering 50 cm t.o.v. nulpijl. Optioneel aanbieden 1 m3 vulzand. De tuin ligt direct aan de weg! Medio maart/april wil ik graag starten met deze klus.

Voortuin afgraven en boomstronken weghalen

Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven (en afvoeren) van de voortuin (circa 5 x 1,25 meter). De huidige hoogte is circa 30 cm boven maaiveld, en in verband met de bestrating moet deze op 20 cm onder maaiveld komen. Teven dienen twee boomstronken en twee kleinere stronkjes inclusief wortel verwijderd te worden (eventueel door middel van een stobbenfrees).

Kappen van een boom

Ik zoek een partij die een berkenboom aan de zijkant van mijn woning kan kappen. Het afvoeren van het hout en verwijderen van de stronk kan ik zelf. De boom is goed bereikbaar.

Keerwanden plaatsen in verzakte tuin

Wij hebben een expert nodig die 10-15 keerwanden/L elementen van 80h besteld en plaatst in onze tuin wegens verzakking nd buren. Incl plaatsen v schutting 4. 80 m hierop en bouwen kleine veranda 3x3 met dak en afwatering ad schuur in Velserbroek. Evt nog een tuin - bouwen veranda 5x3 m in Heemskerk, voor gunstigere prijs. Alleen bouwbedrijven.. incl garantie

Hardhouten schutting laten plaatsen

Oude schutting is verwijderd. De nieuwe schutting is 8.10 meter. bestaande uit: Hardhouten palen met hard houten planken. Graag twee offertes een waar de plaatsing van de palen en de aanschaf van materiaal in opgenomen zijn. En een offerte voor enkel de plaatsing. Bij voorbaat dank!

Hout-/betonschutting laten plaatsen

Graag offerte voor 19 planks schutting stampschutting ( HOUTBETONSCHUTTING) lengte 8 t/m 8,5 meter incl. Plaatsing . GRAAG OOK INFO OVER hoe lang levertijd .

Schutting plaatsen aan beide zijden tuin

We willen graag aan beide zijden van onze tuin een nieuwe schutting laten plaatsen. Één zijde is rond de 6 a 7 meter en de andere rond de 10 meter. Zou ook graag willen dat de delen bij ons afgeleverd worden. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude schutting. Wat zijn daar de totaalkosten van (afhankelijk van het soort schutting)?

Plaatsen nieuwe schutting in tuin

Ik zou graag een indicatie willen ontvangen voor het leveren en het plaatsen van een nieuwe schutting. De lengte van de schutting is 11 meter en de hoogte 1.80 meter. De nieuwe schutting dient gelijk te zijn aan de oude schutting, hardhout en horizontale planken. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting. De tuin is goed bereikbaar.

Beschoeiïng laten maken

Ik wil de beschoeiing van 5,5 meter breed met op de hoeken ongeveer 1 meter haaks de tuin in laten maken. Hoogte verschil zal ongeveer 1,2 meter. Tuin is al (bijna) afgegraven en niet bereikbaar via een achterom, want tuin is aan het water. Beschoeiing ligt niet aan het water, maar 2,5 meter de tuin in om hoogte verschil te overbruggen. Als de bouw gaat beginnen, zal de ruimte wel vrij zijn van zand, groen en dergelijken.

Boom verwijderen uit achtertuin

Kappen van een boom en optioneel de stronk ook uitgraven. Dit graag apart in de offerte opnemen. Boomstronk heeft minstens 15 cm aan diameter. Achtertuin heeft een achterom.

Tuin renoveren

Tuin renovatie met daarbij vervangen van houten schuur en toepassen van een overkapping. Grijze tuintegels met zo min mogelijk onderhoud. Verder goede afwatering verzorgen. De tuin is 13 x 5 meter en staan geen planten in en oude tuinhuis moet eruit.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen ivm bestraten tuin

Boomstronk verwijderen

Gaarne een prijsopgave om een boomstronk te verwijderen. Vanuit de straat makkelijk te bereiken.

Tuinschutting en poortdeur plaatsen

Ik wil de graag de oude tuinschutting inclusief poortdeur vervangen door nieuw. Schutting is 5 meter lang.

Wortels van een boom verwijderen

De boom is al gekapt, maar er staat nog wel een stukje stam en de wortels lopen onder de tegels door. De wortels moeten verwijderd worden omdat er een schuur gebouwd gaat worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin laten aanpakken

Onze tuin is redelijk verwaarloosd, we willen dit graag weer netjes laten maken. De tuin is ongeveer 10 meter bij 6 meter. Er ligt een grote border met bomen (te groot voor de tuin), dan is er een tussenpad, dit pad is verzakt. Ook hebben we een vijver, die moet blijven. Dan hebben we een stuk gras, dit is meer mos dan gras, ook hebben we aan de voorkant een stukje terras wat we graag aan willen laten passen. Graag zou ik met u om tafel gaan zitten om verschillende mogelijkheden te bespreken.

Schutting vervangen

Ik wil graag mijn oude schutting laten weghalen, dan een nieuwe schutting plaatsen. Prijsopgave voor arbeidskosten en materialen apart. Waarschijnlijk planken schutting. Het gaat om 8.50 meter, geen poort.

Schuttingen met palen leveren en plaatsen

We willen graag een schutting laten plaatsen met antraciet betonnen onderplaat en hardhout daartussen. De afmeting van de tuin is 12 meter diep en 2.10 meter breed. In het stuk van 2.10 meter dient er een schuttingsdeur van 1 meter breed, inclusief slot geplaatst te worden. Misschien dat we qua materiaal nog iets wijzigen, maar dan hebben we alvast een offerte/richtprijs wat dit zou gaan kosten als wij de schuttingen door jullie laten plaatsen. De oude schutting moet worden gesloopt/afgevoerd. De tuin ligt aan een vrij toegankelijke brandgang.

Stronk uit de voortuin verwijderen

Om mijn voortuintje op te kunnen knappen is het eerst nodig een stronk te verwijderen. Het is van een struik en is bij de stam ongeveer 20 cm dik.

Boom kappen en stronk verwijderen en afvoeren

Onze boom in de achtertuin wordt te groot. Thans ongeveer 7 meter hoog en onder aan de stam 38 cm dik. Hij staat in een hoek bij de stutting. Het is een Acacia Frisia. De tuin is via een poort te bereiken. Alles graag (inclusief wortels) verwijderen en afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Boomstronk verwijderen

Graag zou ik de stronk van een hazelnootstruik uit mijn voortuin willen laten verwijderen. Het zijn 5-6 stammetjes die een diameter van ongeveer 30 cm vormen. Op deze plaats zou een kersenboompje moeten komen te groeien. Deze wil ik na half oktober gaan pootten. Op de foto is te zien dat de tuin makkelijk en breed genoeg is, om eenvoudig een machine op de locatie te krijgen. Wat zijn de kosten en wanneer heeft u tijd om het uit te voeren. Graag ontvang ik een offerte.

Europese olijfbomen in de voortuin snoeien

De klus betreft het in vorm snoeien van twee Olea Europaea bomen (Europese olijfbomen) in de voortuin. De bomen zijn waarschijnlijk een jaar of 15 oud. De takken worden dikker waardoor het mij niet meer lukt. De bomen zijn ongeveer 2.50 meter hoog.