Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting en palen laten plaatsen:

Schutting en palen laten plaatsen

Ik wil 2 rijen van Douglas houten schuttingpanelen laten plaatsen aan weerszijde van mijn achtertuin met betonnen palen. Beide kanten zijn 10,5 meter. Dit maakt dat het schutting deel (de laatste) nog wel op maat gezaagd moet worden, zodat deze aansluit op de schuur.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting en palen laten plaatsen uit heel Nederland:

Stormschade aan schutting repareren

Van bestaande hout beton schutting zijn door storm 2 betonpalen onderaan afgeknapt. Deze dienen vervangen te worden. Opdracht; Schutting panelen + poort demonteren, oude palen uithalen, nieuwe palen plaatsen en geheel weer monteren.

Schutting recht zetten

Wij hebben 2 palen van onze schutting die los staan en wat verzakt zijn. Hij is nog maar 3 jaar oud. Wat zou het kosten om deze weer goed te zetten? Ze zitten wel in beton.

Schutting plaatsen

De klant wil graag een schutting met 7 palen van 2,70 meter waarvan 60 centimeter de grond in moet gaan en 6 panelen van 1 meter 80. De klant gaat zelf alles aanschaffen en zorgt ervoor dat de spullen op tijd aanwezig zijn. De nieuwe schutting moet naast de schutting van de buren worden geplaatst met een tussenruimte van 50 centimeter. Er moeten tevens 6 palen in de grond met stelbeton worden gemaakt, dit is voor een Pergola (druif).

Schutting van schuttingdelen plaatsen in de tuin

Ik zou graag 3 schuttingdelen 180 x 180 centimeter of van 200 x 180 centimeter laten plaatsen. Wij zullen zelf zorg dragen voor de verwijdering van de huidige schuttingen. De palen moet ook door de vakman worden geslagen.

Schuttingreparatie

Schutting reparatie door 4 palen te plaatsen.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Vijf panelen 180x180 inclusief palen.

Nieuwe tuinschermen laten plaatsen

Door de storm van 18 januari moeten 5 schermen van 180 breed geplaatst worden en een stukje scherm van 31, 5 cm met palen ertussen. Het is een aaneengesloten schutting. Graag wil ik dit laten doen. Kan de bestaande omgewaaide schutting door jullie verwijderd Worden?

Stormschade aan schutting repareren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor onderstaande werkzaamheden inclusief materiaal Werkzaamheden (Zie bijlage foto): Er zijn 4 houten palen afgebroken , het gaat om hardhouten palen , De afgebroken deel moet uit de grond en de nieuwe palen moeten in de grond en met cement vastzetten. Er is 1 scherm gebroken nr5 op de foto , die moet of gemaakt worden of een nieuwe scherm plaatsen als er nog hetzelfde scherm gekocht kan worden Een ander scherm is gebarsten maar niet helemaal gebroken Opruimen van de oude palen en afvoeren van alle overgebleven hout

Schutting repareren of nieuwe plaatsen

Bij de storm van 18 januari is onze schutting omgewaaid en de palen zijn doormidden gebroken. Voor onze verzekering heb ik een offerte nodig voor het repareren van de schutting. Het gaat om 6 schutting delen (2,5 zijn er blijven staan) er moeten dan 5 nieuwe palen palen worden geplaatst graag met metalen pinnen in de grond en de en de schermen moeten worden terug geplaatst. Graag ontvang ik een offerte. Ongeveer 12 meter totaal.

Stormschade schutting repareren

Door storm is mijn schutting aan beide kanten beschadigd. Werkzaamheden: verwijderen en afvoeren oude schutting. Het leveren en aanbrengen van 8 betonnen tussenpalen (antraciet). En 4 stuks betonnen eindpalen (antraciet). Het plaatsen van de palen in de grond. Het leveren en aanbrengen van 8 schuttingdelen uitgevoerd in schermtype Eindhovenplank. Waterpas monteren van de planken en vastschroeven aan L beslag. De schuttingsdelen afwerken met afdek lat.

Partners

Partners van Casius