Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in de achtertuin:

Waterput slaan in de achtertuin

Voor het besproeien van de achtertuin wil ik graag een bron laten slaan inclusief leveren en aansluiten van een degelijke installatie. Vermoedelijke diepte van het grondwater bedraagt 8 meter.
Onze klant uit Sint Pancras (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in de achtertuin uit heel Nederland:

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan. Mijn tuin is 400 m2 en het moet 10 meter diep worden .

Waterput in de tuin laten slaan

Ik ben op zoek naar iemand die een waterput voor mij kan slaan en die eventueel aansluitend ook een irrigatiesysteem aan kan leggen. De tuin is 350 m2.

Waterput boren of pulzen

Ik zoek een hovenier voor het slaan van een put in een dorpstuin. In deze tuin beschikken we niet over water. We willen graag beschikken over een waterput. De pomp zelf hebben we reeds een aantal jaren geleden aangeschaft de rest niet. Als we water geven dan hebben we zo'n 2 tot 300 liter water nodig. De aan te leggen pomp moet dat wel in 1 tot 2 uur kunnen leveren. De tuin is ongeveer 2000 m2 groot. De tuin is bereikbaar via paadjes.

Waterput slaan

Ik wil een waterput laten slaan/boren op een volkstuin complex. De tui is ongeveer +/- 500 m2. De locatie is goed bereikbaar om deze klus uit te voeren.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zoek een hovenier die een put in mijn achtertuin kan slaan. De put moet voor beregening van de tuin zorgen. De tuin is ongeveer 400 m2 groot. Het grondwater zit op een diepte van 8 meter (geschat). Of er naast de put ook een pomp geïnstalleerd moet worden bespreek ik graag met de vakman. De tuin is redelijk bereikbaar.

Waterput boren in de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een waterpunt in de tuin voor beregening van het gras en de moestuin/fruit tuin. De tuin is ongeveer 850 m2 groot en goed bereikbaar.

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Waterbron laten slaan / pulsen voor besproeien van de tuin. Beregening met losse slangen en ook prijsopgaaf van pomp en alle aansluitingen. Sproeier zou een bereik moeten hebben van circa 10-20 meter. Bron zal ca. 12. - 15 meter diep moeen.

Waterput laten slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor het beregenen van een tuin van 300 m2. Graag een offerte.

Waterput slaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van 1 tot 3 waterputten in mijn tuin ten behoeve van de beregening. Graag inclusief alle kosten van 0 tot werkend. Onze tuin is goed bereikbaar. De tuin is zo'n 17.500 m2 groot.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten boren voor het beregenen van de tuin. De tuin is 2000 m2.

Partners

Partners van Casius