Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingdelen met betonpalen plaatsen:

Schuttingdelen met betonpalen plaatsen

Leveren en plaatsen van circa 10 meter schutting (1.50 meter hoog). Geen hoeken. Betonnen palen, betonnen onderzijde en houten delen tot gewenste hoogte. Het gaat om een zijschutting waar aan de rand een strook van 50 cm onbegroeid is.
Onze klant uit Sint Maartensvlotbrug (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingdelen met betonpalen plaatsen uit heel Nederland:

Schutting vervangen

Rechts: 8 schuttingdelen geimpregneerd met 9x betonpalen links: 7 schuttingdelen geimpregneerd met 7x betonpalen en 1x hoekpaal. Achter: 3 schuttingdelen met 3 betonpalen 1x poortdeur 120x200 ook oude schuttingen verwijderen.

Plaatsen van schutting met betonpalen

Plaatsen van schuttingdelen met betonpalen, hoogte 1,80 m lengte 4 schuttingdelen

Schutting plaatsen

Ik wil een offerte voor een schutting plaatsen. Het gaat om zandgrond. Ik gebruik 6 betonplaten met 8 betonpalen (Garden Elements tussenpaal antraciet 275 cm). Tussen de palen komen 6 stuks 180-180 cm schuttingdelen (schutting Privacy vuren 180x180 cm). Wat zijn de montagekosten, inclusief het graven van de sleuven in het zand?

Leveren en plaatsen van een schutting

Betonpalen schutting met betonplaten 400 - 600 millimeter en composiet schuttingdelen en de kleur is grijs/antraciet. De lengte is ongeveer 43 meter waarin 2 keer een haakse hoek en 1 keer een poort.

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Graag willen wij deze vakantie nog onze oude schutting weg laten halen en de nieuwe plaatsen. Het gaat om 9 schuttingdelen en een poort. Schuttingdelen 1.80 x 1.80 en een poort van 1 meter. Onder de schutting komen beton palissades om de schutting boven de grond te houden. Wij hebben al een schutting op het oog. Dus al het materiaal wordt door ons aangeleverd. Wij willen dus alleen dat de oude schutting wordt verwijderd. Hier horen ook 4 betonpalen bij en dat de nieuwe schutting wordt geplaatst met hardhouten palen en geïmpregneerde schuttingdelen.

Schutting plaatsen

Hoeveel kost het aanleggen van een schutting? De houten schuttingdelen hebben we al, maar hij moet nog geplaatst worden. De betonpalen en betonplaten voor aan de onderkant kunnen we van tevoren kopen. De schutting is 7,70 meter + 2 keer 3,25 = 14,20 meter totaal. Er moeten ongeveer 10 palen moeten de grond in. Het is zand grond. Alvast bedankt voor uw offerte.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting van 6.5 meter laten plaatsen. Het gaat om een hout-betonschutting: betonpalen 2750 x 100 x 100 mm (5 stuks), houten schuttingdelen (4 stuks) en betonplaat 1800 x 260 x 50 mm (4 stuks) onder schuttingdelen, waarbij 1 stuks schuttingdeel en 1 stuks betonplaat op lengte verzagen. Geen betonpoeren of iets dergelijks nodig, palen gewoon in de grond plaatsen. De schuttingdelen reeds aanwezig. Grond is bouwrijp. Aanwezigheid van water- en stroomvoorzieningen. Graag in week 30 plaatsen.

Meerdere schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 10 schuttingsdelen van 180 naar 130 naar 180 met betonpalen en betonnen onder ligger

Houten schuttingdelen plaatsen

Wij willen graag een houten schutting met antraciet betonpalen laten plaatsen. Het moet voor een oude schutting gezet worden, dit omdat de buren niet meebetalen. Het zijn 2 kanten van elk 8.30 meter. Aan de ene kant moet er aan het einde nog een klein stukje bij, er staat een schuur in de tuin, maar die beslaat niet de hele breedte. Is het hout geimpregneerd? Ik ontvang graag een offerte hiervoor. Alvast bedankt!

Hout-betonschutting met Douglas hout plaatsen

Wij gaan binnenkort onze schutting verwijderen en willen daar door een vakman een hout-betonschutting laten plaatsen met schuttingdelen met Douglas hout. We willen antraciet betonplaten en betonpalen. Op de palen moet een paalhoed komen. De totale lengte van de schutting is 12,5 meter. Er is bij de woning een gemetselde bloembak aanwezig van 350 cm lang en ongeveer 52 cm hoog. Wij willen de schutting in deze bloembak laten doorlopen, zonder hoogteverschil met de rest van de schutting. We kunnen foto's van de situatie aan u mailen. We ontvangen graag een offerte per mail voor de levering en montage. Aan de hand van de offerte zullen wij u dan uitnodigen voor een verder gesprek.

Partners

Partners van Casius