Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingdelen met betonpalen plaatsen:

Schuttingdelen met betonpalen plaatsen

Leveren en plaatsen van circa 10 meter schutting (1.50 meter hoog). Geen hoeken. Betonnen palen, betonnen onderzijde en houten delen tot gewenste hoogte. Het gaat om een zijschutting waar aan de rand een strook van 50 cm onbegroeid is.
Onze klant uit Sint Maartensvlotbrug (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingdelen met betonpalen plaatsen uit heel Nederland:

Schutting deels vervangen

Ik zoek een vakman die mijn schutting deels kan vervangen. Werkzaamheden zijn: plaatsen van nieuwe betonpalen, nieuwe poort en hergebruik van bestaande schuttingdelen. Totaal 12 meter. Zonder afvoeren van oude materialen.

Betonpalen en schuttingdelen plaatsen

Gaarne een offerte voor: plaatsen van 12 betonnen tuinschutting palen & vervangen & beitsen 3 houten schuttingdelen. Wij, samen met onze linker en rechterburen, willen onze houten schuttingpalen vervangen door betonnen palen. Ook een aantal schuttingdelen moeten vervangen worden, maar lang niet alle. Het gaat ongeveer om 12 betonnen palen (eventueel 18) en 3 schuttingdelen (eventueel 9). De "eventueel" hangt af van kostenopgave en keuze van een van de buren.

Schutting met betonpalen monteren

Ik wil een nieuwe schutting, bestaande uit houten palen 6 schuttingdelen laten plaatsen. Ik zou graag willen dat de vakman de schutting aanschaft en de oude omgewaaide schutting afvoert.

Schuttingdelen met lichtgrijze betonpalen plaatsen

4 en halve schuttingdelen met lichtgrijze betonpalen plaatsen

Schutting met poort plaatsen tussen 2 huizen

Na de storm moet er een nieuwe schutting worden geplaatst tussen twee huizen (lengte 11 meter). Het gaat om 5 schuttingdelen en een passtuk. Aan de achterkant van de tuin moet er een nieuwe poort in met een passtuk. Voorheen hadden we houten palen. We willen nu graag betonpalen en het liefst licht grijs. De houten panelen moeten iets van de grond af komen. Graag ook verwijderen en afvoeren van de oude delen (deze zijn voorheen met cementpoeder vastgezet).

Schutting vervangen

Rechts: 8 schuttingdelen geimpregneerd met 9x betonpalen links: 7 schuttingdelen geimpregneerd met 7x betonpalen en 1x hoekpaal. Achter: 3 schuttingdelen met 3 betonpalen 1x poortdeur 120x200 ook oude schuttingen verwijderen.

Plaatsen van schutting met betonpalen

Plaatsen van schuttingdelen met betonpalen, hoogte 1,80 m lengte 4 schuttingdelen

Schutting plaatsen

Ik wil een offerte voor een schutting plaatsen. Het gaat om zandgrond. Ik gebruik 6 betonplaten met 8 betonpalen (Garden Elements tussenpaal antraciet 275 cm). Tussen de palen komen 6 stuks 180-180 cm schuttingdelen (schutting Privacy vuren 180x180 cm). Wat zijn de montagekosten, inclusief het graven van de sleuven in het zand?

Leveren en plaatsen van een schutting

Betonpalen schutting met betonplaten 400 - 600 millimeter en composiet schuttingdelen en de kleur is grijs/antraciet. De lengte is ongeveer 43 meter waarin 2 keer een haakse hoek en 1 keer een poort.

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Graag willen wij deze vakantie nog onze oude schutting weg laten halen en de nieuwe plaatsen. Het gaat om 9 schuttingdelen en een poort. Schuttingdelen 1.80 x 1.80 en een poort van 1 meter. Onder de schutting komen beton palissades om de schutting boven de grond te houden. Wij hebben al een schutting op het oog. Dus al het materiaal wordt door ons aangeleverd. Wij willen dus alleen dat de oude schutting wordt verwijderd. Hier horen ook 4 betonpalen bij en dat de nieuwe schutting wordt geplaatst met hardhouten palen en geïmpregneerde schuttingdelen.

Partners

Partners van Casius