Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingdelen met betonpalen plaatsen:

Schuttingdelen met betonpalen plaatsen

Leveren en plaatsen van circa 10 meter schutting (1.50 meter hoog). Geen hoeken. Betonnen palen, betonnen onderzijde en houten delen tot gewenste hoogte. Het gaat om een zijschutting waar aan de rand een strook van 50 cm onbegroeid is.
Onze klant uit Sint Maartensvlotbrug (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingdelen met betonpalen plaatsen uit heel Nederland:

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Graag willen wij deze vakantie nog onze oude schutting weg laten halen en de nieuwe plaatsen. Het gaat om 9 schuttingdelen en een poort. Schuttingdelen 1.80 x 1.80 en een poort van 1 meter. Onder de schutting komen beton palissades om de schutting boven de grond te houden. Wij hebben al een schutting op het oog. Dus al het materiaal wordt door ons aangeleverd. Wij willen dus alleen dat de oude schutting wordt verwijderd. Hier horen ook 4 betonpalen bij en dat de nieuwe schutting wordt geplaatst met hardhouten palen en geïmpregneerde schuttingdelen.

Schutting plaatsen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een schutting te plaatsen. We hebben de schuttingdelen wel al gekocht. Alleen de betonpalen en betonplaten moeten we nog kopen (kunnen we eventueel ook zelf online). Dus vroegen we ons af hoeveel de plaatsingskosten zijn. De schutting is 7,7 + 3,25 + 3,25 = 14,2 meter lang. Ongeveer 10 palen moeten de grond in. De grond is zand / klei. Alvast bedankt voor uw offerte. Als het bevalt heb ik nog een hele tuin die aangelegd moet worden (is nu alleen maar zand). De buren hun tuin is al aangelegd. Groeten,

Schutting plaatsen

Hoeveel kost het aanleggen van een schutting? De houten schuttingdelen hebben we al, maar hij moet nog geplaatst worden. De betonpalen en betonplaten voor aan de onderkant kunnen we van tevoren kopen. De schutting is 7,70 meter + 2 keer 3,25 = 14,20 meter totaal. Er moeten ongeveer 10 palen moeten de grond in. Het is zand grond. Alvast bedankt voor uw offerte.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting van 6.5 meter laten plaatsen. Het gaat om een hout-betonschutting: betonpalen 2750 x 100 x 100 mm (5 stuks), houten schuttingdelen (4 stuks) en betonplaat 1800 x 260 x 50 mm (4 stuks) onder schuttingdelen, waarbij 1 stuks schuttingdeel en 1 stuks betonplaat op lengte verzagen. Geen betonpoeren of iets dergelijks nodig, palen gewoon in de grond plaatsen. De schuttingdelen reeds aanwezig. Grond is bouwrijp. Aanwezigheid van water- en stroomvoorzieningen. Graag in week 30 plaatsen.

Meerdere schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 10 schuttingsdelen van 180 naar 130 naar 180 met betonpalen en betonnen onder ligger

Houten schuttingdelen plaatsen

Wij willen graag een houten schutting met antraciet betonpalen laten plaatsen. Het moet voor een oude schutting gezet worden, dit omdat de buren niet meebetalen. Het zijn 2 kanten van elk 8.30 meter. Aan de ene kant moet er aan het einde nog een klein stukje bij, er staat een schuur in de tuin, maar die beslaat niet de hele breedte. Is het hout geimpregneerd? Ik ontvang graag een offerte hiervoor. Alvast bedankt!

Hout-betonschutting met Douglas hout plaatsen

Wij gaan binnenkort onze schutting verwijderen en willen daar door een vakman een hout-betonschutting laten plaatsen met schuttingdelen met Douglas hout. We willen antraciet betonplaten en betonpalen. Op de palen moet een paalhoed komen. De totale lengte van de schutting is 12,5 meter. Er is bij de woning een gemetselde bloembak aanwezig van 350 cm lang en ongeveer 52 cm hoog. Wij willen de schutting in deze bloembak laten doorlopen, zonder hoogteverschil met de rest van de schutting. We kunnen foto's van de situatie aan u mailen. We ontvangen graag een offerte per mail voor de levering en montage. Aan de hand van de offerte zullen wij u dan uitnodigen voor een verder gesprek.

Schutting met betonpalen plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen en leveren van een hout-beton schutting. Een deel van 9.40 meter en een deel van 5.55 meter met daarin een poortdeur van 95 cm breed. Onderaan de schutting een 20 cm hoge betonnen rand. Daarop houten schuttingdelen van 1.80 meter hoog. Met verticaal geplaatste planken. Met betonnen palen met diamantkop kleur antraciet. Inclusief het afvoeren van de oude schutting. Wel apart vermelden in uw offerte. Levering en plaatsen graag op korte termijn.

Schutting met 2 poorten monteren

Wij willen graag een nieuwe hout-met-beton schutting laten plaatsen, bestaande uit 7 hele, rechte schuttingdelen van 180 x 180 cm met 19 of 21 planken van Lariks / Douglas hout, RVS geschroefd. Verder is er 1 passtuk dat moet worden ingemeten, 7 bijbehorende afdeklatten, 8 betonpalen kleur antraciet met diamantkop, 7 beton onderstukken kleur antraciet, 1 passtuk onderstuk antraciet (70 - 120 cm), RVS bevestiging, 2 Lariks / Douglas houten poorten. Wellicht bij de 2 poorten nog extra schutting delen ,afhankelijk van het inmeten. Wij zullen de materialen zelf aankopen en ontvangen graag uw offerte voor de montagekosten. We willen de klus in onderling overleg met u inplannen, indien mogelijk binnen 4 tot 6 weken.

Meerdere schuttingdelen plaatsen

Nieuwbouw, achtertuin, erfgrens tussen 2 rijwoningen. Van achtergevel naar (houten) schuur, afstand 7 meter. Hier zouden 5 betonpalen, 3x schuttingdelen hardhout en 1x een meter gaas, met elk 1 beton scheidingsplaat geplaatst moeten worden.

Partners

Partners van Casius