Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor stronk verwijderen:

Stronk verwijderen

Ik wil een stonk van een Den van ongeveer 60 cm laten verwijderen + afvoeren. De tuin is makkelijk te bereiken.
Onze klant uit Schoorl (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stronk verwijderen uit heel Nederland:

Verwijderen bomen inclusief stronk

Verwijderen 3 bomen inclusief stronk. Als het versnipperd word wil ik het uitzaaien over mijn tuin, als niet mag het worden afgevoerd. De stronk moet sowieso worden afgevoerd. Graag ook prijsindicatie met afvoerkosten daarbij.

Boom kappen

Ik wil graag een spar van 20 meter laten kappen en stronk verwijderen + alles afvoeren. De tuin is makkelijk te bereiken. De boom kan niet vallen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Stronk en aarde verwijderen

In onze achtertuin zit nog een conifeer stronk die verwijderd moet worden. Tevens moet aarde verwijderd worden, ongeveer 10 m3. Ik ben op zoek naar iemand die deze stronk kan wegfrezen en ook een mini-graafmachine kan besturen. Containers voor de aarde afvoer kan ik zelf regelen net zoals mensen die de kruiwagens van de tuin naar de containers vervoeren.

Het rooien en afvoeren van twee coniferen

Het rooien, stronk verwijderen en afvoeren van 2 coniferen uit achtertuin. De coniferen zijn beide 7-8 meter hoog. Bij voorkeur binnen 2 weken starten met deze klus. De locatie is goed toegankelijk.

Kappen van één eikenboom en verwijderen van 3 stronken

Ik wil graag 1 eikenboom laten kappen en de stronk ervan verwijderen. Tevens wil ik ook graag nog 2 andere zeer dicht nabij gelegen stronken verwijderen. De daarbij behorende kap vergunning is inmiddels verleent door de gemeente. De locatie betreft deels een openbare parkeerplaats en deels eigen grond. Graag in overleg de situatie bekijken en bespreken wat het beste uitkomt om deze klus uit te voeren. Al het materiaal mag worden afgevoerd door de vakman. Volgens de gemeente mogen de werkzaamheden niet tussen maart en juni worden uitgevoerd. Wat mij betreft mag men vanaf volgende week beginnen, maar ik ben flexibel.

Meerdere stronken en wortels verwijderen

Ik wil een stronk van een boom laten verwijderen in mijn achtertuin, inclusief de wortels. Verder zijn er nog 3 conifeer stronken weg te halen, en één in de voortuin. De locatie is voldoende toegankelijk. Een vergunning voor de boom vraag ik één dezer dagen aan.

Stronk van conifeer verwijderen

Er wordt een conifeer verwijderd. Deze wordt zo diep mogelijk weggezaagd en afgevoerd. Er staat een container. Het gaat mij om de wortelpartij. De wortel kan niet verwijderd worden omdat hij te groot is. Struik is 30 jaar. Ik weet niet wat het beste is hoe het te verwijderen.

Reparatie tuinverlichting

Door het verwijderen van een dode boom en de stronk in de tuin is de tuinverlichting beschadigd en werkt niet meer. Overal rondom het huis hebben wij verlichting, maar niets doet het sinds de stronk is weggehaald. We zoeken iemand die op korte termijn dit kan repareren.

Boom kappen

Boom achter in tuin moet worden gekapt. Grote (hoge) berk en stronk verwijderen. De boom is 10 a 15 meter en lastig bereikbaar, alleen via een brandgang. Materiaal ook graag afvoeren.

Stronk verwijderen

Ik wil de stronk/wortelen van een verwijderde Beuk laten weghalen. Er moet een nieuwe boom op de plek komen. Doorsnee ongeveer 25 cm.

Partners

Partners van Casius