Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor stronk verwijderen:

Stronk verwijderen

Ik wil een stonk van een Den van ongeveer 60 cm laten verwijderen + afvoeren. De tuin is makkelijk te bereiken.
Onze klant uit Schoorl (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stronk verwijderen uit heel Nederland:

Het vellen van een Berk, stronk verwijderen en afvoeren hout

Beste heer/mevrouw, graag willen wij onze, uit zijn voegen gegroeide, berk laten kappen. De gemeente heeft inmiddels toestemming gegeven. Nu nog 6 weken wachten of er nog bezwaarschriften binnenkomen maar dat verwachten we haast niet omdat veel mensen er last van hebben. Graag op locatie bekijken welke methode het beste toegepast kan worden om deze boom te kappen. Ondertussen willen we graag wat offertes van verschillende bedrijven opvragen om te kijken hoe een en ander gaat en op te lossen is en wat de daarmee gemoeide kosten zullen zijn. Alvast bedankt voor de moeite!

Esdoorn verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van een Esdoorn (zie foto). De stronk mag eventueel blijven staan voor het maken van een voedertafel voor vogels. Wat is de termijn waarop dit kan gebeuren?

Verwijderen van een sering incl stronk

Ik wil de sering in mijn achtertuin laten verwijderen incl. de stronk. Zie foto

Verwijderen boomstronken en klimop wortels

Wij hebben recent een aantal bomen en boompjes verwijderd om een nieuwe schutting aan te kunnen leggen. De laatste stap is het verwijderen van de stronken. Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het verwijderen van een aantal stronken. Voor zover mij bekend lopen er geen leidingen in de buurt. Alle stronken lopen langs de zijkant van de tuin. Er is een parkeerplaats voor de deur met flink wat ruimte eromheen. - De grootste van 50 cm heb ik redelijk kort kunnen afzagen. Deze stronk is rondom vrij. Foto 1+foto 2 - De 2e van ongeveer 25 cm diameter is met een stalen hekwerk vergroeid. Ik heb het hierdoor niet korter kunnen afzagen dan ongeveer 50 cm boven de grond. ik heb stukken van het hek weg geknipt en zal de laatste stukken om de stronk heen ook verwijderen, maar zou willen vragen of U de rest van de stronk weg kan halen. De stronk is dus rondom vrij. Foto 3 en foto 4 - Drie kleine stronkjes naast een schuur van ongeveer 5-10 cm. Er staat een paal op ongeveer 40 cm van de stronk. Foto 5+foto 6 - Een stronk met drie uitlopers van in totaal 30 cm diameter. Rondom helemaal vrij. Foto 7 - een paar kleine stronken van <5 cm. Foto 8 - De oude schutting was overwoekerd met klimop. Deze hebben we grotendeels verwijderd, maar er zitten nogal wat wortels in de grond. Zou U deze met een grondfrees kunnen verwijderen? foto 9 en foto 10. Ik kan eventueel meer foto's sturen. Mocht U nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Kappen van een berk

Graag zou ik een prijs willen hebben voor het kappen van de berk. Deze staat in mijn tuin en is denk ik iets van 15 m hoog (maar ik kan t slecht inschatten). Achter mijn tuin loopt een poort van ruim een meter en daarachter zijn tuinen van de buren. Rechts naast mij staan garages. Het is afhankelijk van de prijs of ik ook de stronk wil laten verwijderen. Afvoeren etc hoeft niet. Gaat alleen om het kappen van de boom. Alles wat ik zelf kan is niet nodig.

Boomstronk verwijderen en bij buren wortels van struik en betegelen

Graag zou ik een boomstronk laten verwijderen en daarna tegels leggen samen met de buren. Boomstronk zit in mijn eigen tuin. Is een stronk van een berkenboom geweest, die 4 jaar geleden is gekapt. Met de buren heb ik vroeger samen een perkje gehad. Zij heeft nog oude wortels van struiken die weggehaald moeten worden. Het zit aan de straat, dus met machines makkelijk bij te komen. Daarna graag egaliseren en betegelen met goedkope stoeptegels. Het gaat om ongeveer 3.60 m bij 1.50 m.

Wortels en stronken verwijderen

Verwijderen van wortels van afgezaagde denneboompjeswortels plus klein stukje (5-10cm) stronk verwijderen. Restanten van 15-tal kleine Dennen. Diameter stammetjes max 5-6 cm, een 15- tal.

Boomstronk verwijderen uit de tuin

Verwijderen boomstronk ( kastanje ) van ongeveer 35 cm dik. Ben zelf begonnen met graven, zagen en hakken maar dat valt nogal tegen. De stronk is dus voor een deel uitgegraven. Afvoeren kan in overleg.

Terrasje leggen

ik zoek iemand voor het laten leggen van een klein terras in de achtertuin (ca. 10 m2) en het verwijderen van een stronk. Ik ben de ruimte aan het schoon maken, er staat alleen een stronk die ik er tot nu toe niet uit krijg. Uitgangspunt zijn betonnen tuintegels. Er hoeft geen opsluitband om heen.

Stronk verwijderen

Ik wil een stronk laten verwijderen, diameter stronk ongeveer 55 - 60 cm. Stronk moet zo snel mogelijk worden verwijderd, uiterlijk op 3 september.

Partners

Partners van Casius