Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Schoorl te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Schoorl heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Schoorl u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Schoorl of directe omgeving.

86 klanten uit Schoorl bevelen een bij Casius in Schoorl aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Schoorl bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Schoorl staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Schoorl:

Stronk verwijderen

Ik wil een stonk van een Den van ongeveer 60 cm laten verwijderen + afvoeren. De tuin is makkelijk te bereiken.

Waterbron voor besproeiing achtertuin

Ik wil de bestaande waterbron ( die is nl verzand) vervangen door een een nieuwe bron te laten slaan. Wij zitten bonder het oude duin dus op 7 meter diepte zit al schoon water maar voor de zekerheid denken we op ruim 12 meter te moeten uitkomen. De boorlocatie is vanaf de weg redelijk makkelijk bereikbaar met een niet al te grote machine ( onze caravan van 7 meter lang staat er nl ook) . Wij gebruiken de bron om de tuin te besproeien(één verplaatsbaar sproeipunt) , om de vijver bij te vullen en om de auto te wassen dus de capaciteit die gelijk staat aan 'n buitenkraan 3/4" op waterleidingdruk volstaat. Een pomp met drukschakelaar en droogloopbeveiliging mag optioneel worden aangeboden . Het gaat om 1200 m2 tuinoppervlakte.

Aanleggen terras inclusief egaliseren

Het betreft een terras van 24 m2 waar ik het liefst grotere tegels of composiet wil laten plaatsen. Makkelijk in onderhoud, niet uitglijden bij regen. Het 'terras' bestaat nu nog uit aarde met planten. De planten haal ik zelf weg. Het terras komt aansluitend aan een bestaand pad en tegels bij voordeur. In overleg tegels rondom voordeur verwijderen, zijn gevoegde kleine vierkante tegels, en vervangen, ongeveer 5 m2, dit als optie vermelden. Separaat wil ik de oprot van 15 m2 met klinkers laten betegeld. Deze klinkers komen dan uit de achtertuin. Daar zal er gras ingezaaid moeten worden.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik zou graag een waterbron willen laten slaan in mijn tuin en een bewateringsplan laten maken, zodat ik vanuit één punt de hele tuin kan laten beregenen. Wat zijn de kosten van een bron en welke mogelijkheden zijn er om automatisch te laten beregenen?

Put boren voor grondwater

Het slaan van een grondwaterput ten behoeve van beregening in de achtertuin. De achtertuin is 40 meter diep en ligt aan het bos en is slechts door de tuin te bereiken. De put willen wij graag achteraan in de tuin laten boren.

Composiet schutting monteren

Ik wil graag een antraciet composiet schutting laten plaatsen. Betreft ongeveer 5 meter. Inclusief deur met hang- en sluitwerk en palen.

Rooien van enkele naaldbomen

In achtertuin staan 4 a 5 naaldbomen die gekapt moeten worden en waarvan de wortels moeten worden verwijderd. Graag een prijsopgaaf inclusief afvoer van het hout en wortels. Alswel een aparte prijsopgaaf waarbij het hout wordt achtergelaten MAAR de wortels wel worden afgevoerd. Bomen zijn circa 15 meter hoog.

Tuingrond afvoeren

Het betreft de afvoer van tuingrond ~95 m3, 17,5m x 12,5m x 0,45m) Kunnen jullie mij een kostenindicatie geven? Graag met specificatie naar afgraven en afvoer. Hartelijk dank.

Duurzame schutting laten plaatsen

Het plaatsen van 1 schutting van ongeveer 20 meter langs grondwal (de buren zitten 1.50 meter lager). Wij willen graag: * Een duurzame basis-schutting (een schutting die 15-20 jaar mee kan); * Verwijderen van de huidige schutting doen wij zelf; * Er zitten boomwortels in de grond. De rommel op de foto is inmiddels op opgeruimd en de bestaande schutting verwijderen wij zelf.

IJzeren sierpoort plaatsen

Plaatsen van een tweedelige ijzeren sierpoort van 4.50 meter bij 1.30-1.60 meter (BxH) voor oprit. Sierpoort en toebehoren zijn reeds aanwezig. Werkzaamheden omvatten het plaatsen (in betonspecie) en monteren van de de sierpoort en toebehoren, welke uit twee openslaande delen bestaat. De ondergrond is zandgrond. Uit te voeren in Schoorl NH, op korte termijn.

Dichte tuinpoort laten plaatsen

Wij willen een lage open tuinpoort vervangen door een hoge dichte poort. Totale doorgang is 4 m. Er staan nu 2 middelhoge gemetselde pilaren. Graag een prijsopgave.

Bomen kappen

Het gaat om 7 bomen 80cm tot 170cm; Afvoeren van takken en stammen; 1 boomstronk freezen.

Vakantiepark in Schoorl (nh) 72 luxe ...

Vakantiepark in Schoorl (nh) 72 luxe buitenhuizen elk met een kavel van tussen de 300-600 m2 Algemeen terrein bestaand uit gras/wegen/vijvers Groenonderhoud Slootkanten meenemen Elk huis voorzien van terras en parkeergelegenheid Rondom huizen beplanting geplaatst