Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinschutting laten plaatsen:

Tuinschutting laten plaatsen

Ik wil graag 7.75 meter schutting met betonpalen en 20 cm betonnen onderrand. Palen in beton vastzetten en rechte afwerk lat boven plaatsen. Wij staan open voor advies van materialen. Eventueel de oude schutting weg halen en afvoeren, kunt u dit apart vermelden in de offerte?
Onze klant uit Schagen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinschutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen en andere schutting recht zetten

Ik heb 4 wat zwaardere tuinschuttingen gekocht. Deze wil ik uiteraard in mijn tuin hebben. Er staan al 2 palen in de tuin die niet verrot zijn, maar wel splijten hebben. En een tuinschutting aan de zijkant van mijn tuin staat scheef. Die wil ik recht hebben, maar ik denk dat ik hiervan de paal moet vervangen.

Tuinschutting vervangen

In de achtertuin dient de vakman de oude schutting te verwijderen en af te voeren. Hierna wil ik een nieuwe houten schutting laten plaatsen. De lengte van de schutting is 7.30 meter inclusief 2 poortdeuren van 1 meter breed. De hoogte van de schutting is 1.80 meter. De tuin is goed te bereiken voor de vakman.

Tuinschutting met een deur zetten

Ik wil een tuinschuting plaatsen inclusief deur.

Tuinschutting laten plaatsen

Voor in mijn achtertuin zou ik graag een nieuwe schutting willen bestellen en laten plaatsen. Tevens zou de haag (die er nu staat) ook verwijderd moeten worden. Mijn schatting is ongeveer 25 meter maximaal aan schutting nodig. Ik heb een achterom.

Tuinschutting plaatsen

Wil graag van te voren dat er een klusjesman komt opmeten. Zodat ik weet wat ik allemaal nodig heb om een schutting te plaatsen. De tuin is via de buren bereikbaar. Graag voor 1 augustus uitvoeren.

Tuinschutting plaatsen

Graag laat ik een schutting leveren en plaatsen. Dit voor 1 recht stuk van om en bij de 6,08 meter met een poort van 100 x 190 cm. Geen voorwerk nodig. Goed bereikbaar.

Tuinschutting met betonnen palen plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van ongeveer 7,9 meter lang . De palen en onder panelen van beton ( antraciet grijs ) met daar op Douglas schuttingen van 180 cm hoog ongeveer.

Tuinschutting en gaas schermen plaatsen

Tuinschutting plaatsen. Inclusief een hoek en 4 gaas schermen van 1 meter, de lengte is totaal 31 meter. Geen voorwerk nodig, wij regelen materiaal.

Tuinschutting met poort plaatsen

- schutting voor achterzijde tuin, met een poort - totale breedte inclusief poort circa 6 meter - hoogte schutting circa 1.80 meter - houten schutting, planken verticaal - graag ook een opgave voor een alternatieve schutting (6 m) zonder poort Tuin heeft een achterom met de breedte van een auto.

Tuinschutting plaatsen

Ik ga 6 tuinschuttingen kopen (180x180) voor 10 meter tuin. Ik vervoer dat ik dan 7 palen ook nodig heb. Mijn vraag is wat de kosten zijn om dit te plaatsen. Ik hoop dat jullie zo genoeg info hebben. Graag hoor ik van u

Partners

Partners van Casius