Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinschutting laten plaatsen:

Tuinschutting laten plaatsen

Ik wil graag 7.75 meter schutting met betonpalen en 20 cm betonnen onderrand. Palen in beton vastzetten en rechte afwerk lat boven plaatsen. Wij staan open voor advies van materialen. Eventueel de oude schutting weg halen en afvoeren, kunt u dit apart vermelden in de offerte?
Onze klant uit Schagen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinschutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Tuinschutting laten plaatsen

Ik wel een tuinschutting die gebroken is laten vervangen.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil 7 schuttingdelen laten plaatsen in de achtertuin met een tuindeur. Schuttingdelen van hardhout met formaat 180 x 180 cm. Palen 240/260 cm ook hardhout hebben we 9 stuks nodig. Tuindeur 180x90 cm. Ik zou graag willen weten wat het totaal moet kosten inclusief beslagset en bijbehorende verf (bankirai) hardhout. Als het mogelijk is wil ik graag 3 offertes voor 3 opties. Optie 1 : Alles van hardhout Optie 2 : Alles van kunststof Optie 3 : Alles van beton

Tuinschutting met betonpalen leveren en plaatsen

Tuin schutting leveren en plaatsen. Totaal 16 meter, waarin hoek van 3 meter, inclusief een poort van 90 cm. Eventueel met voorwerk. Dit ligt aan de meerprijs.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil 5 schuttingen laten plaatsen en 1 lamp vervangen

Tuinschutting plaatsen

Heer/mevrouw, Door de storm is mijn schutting omgevallen, graag wil ik een offerte van jullie zodat ik naar mijn verzekering kan opsturen en kijken wat er gedaan kan worden, hierbij stuur ik ook foto van wat er gebeurd is. Het gaat om 3 houten panelen die ik graag afgevoerd en vervangen wil hebben. Het hoef geen duur ding te zijn want is een huurhuis als maar stevig genoeg is en helemaal afsluit voor privacy.

Houten tuinschutting vervangen

Een houten schutting (losse planken) van 6 meter lengte verwijderen en afvoeren en een nieuwe schutting plaatsen. Oude schutting bestaat uit 6 palen van een lengte van ongeveer planken 1,70 meter. De nieuwe schutting moet de hoogte van 1,95 en lengte van 8,5 meter (zonder palen) en waarschijnlijk zo'n 6 palen hebben.

Nieuwe tuinschutting plaatsen

Wij willen een nieuwe tuin schutting laten plaatsen, daar onze vorige schutting door de laatste storm (bijna) bij de buren in hun tuin ligt. Is het de bedoeling dat wij zelf een schutting eerst moeten aanschaffen en dan door jullie hem laten plaatsen? Ik zou betonnen palen willen hebben. Wij willen eerst dan ook een offerte voor de verzekeraar.

Tuinschutting plaatsen bij woningen

Wij zijn buren waarbij de houten schutting op de erfafscheiding is weggewaaid. De een heeft een groenen cq aarden tuin, waar de schutting komt te staan, en de ander een bestraten tuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor of een composiet of een simpele houten Schutting. De lengte van de schutting is 8 meter en de hoogte 1.80 meter. De schutting dient horizontale planken te hebben. Daarnaast zitten er nog 5 kleien delen schuttingspaal met cement er aan vast in de grond. Deze dienen te worden verwijderd.

Tuinschutting van tuinschermen leveren en plaatsen

Graag 5 houtentuinschermen (met een toog) kopen inclusief de palen en graag laten plaatsen.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil 2 nieuwe schutting delen laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius