Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grond afgraven en afvoeren:

Grond afgraven en afvoeren

Er is grond vrijgekomen bij de bouw van een huis, ongeveer 70 m3. Dit wil ik graag laten afvoeren. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.
Onze klant uit Schagen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grond afgraven en afvoeren uit heel Nederland:

Tuin afgraven afvoeren en ophogen

Voor onze nieuwbouwtuin (100 m2) zoeken we een partij die de bouwgrond kan afgraven (10 – 15 cm). Inclusief het afvoeren en eventueel ophogen met grond daarna. Ik begrijp uit mijn omgeving dat er veel partijen zijn die ook een enorme variatie in prijzen vragen. Mag ik vragen wat u voor een dergelijke opdracht rekent en zou u eventueel voor 3 april (want dan komt de schutting) ruimte hebben in uw planning? Met vriendelijke groet,

Tuin afgraven en grond afvoeren en zand storten

Graag een offerte voor tuinen afgraven en grond afvoeren en zand storten Tuinen zijn 14. 095 lang bij 5. 40 breed Voortuinen zijn 4x5. 40 Het gaat om 15 huizen 1 huis heeft een uitbouw van 1. 20 5 huizen hebben een uitbouw van 2. 40 9 huizen de volle lengte van 14. 095 m

Gedeelte zand uit voortuin halen en bemeste tuingrond erin

Voortuin was in z'n geheel bestraat. Bestrating is verwijderd, graag bestratingszand gedeeltelijk afgraven en opvullen met zwarte gemeste grond. Lengte voortuin is 11 meter lang en 3 meter breed.

Tuin aanleggen

Offerte voor een achtertuin nieuwbouwhuis met een poort achterom. Circa 5,4 x 8,2 meter grond uitgraven, afvoeren, 20 cm zand erin en daarna tegelen met een kleine border. Voortuin 5,4 x 5,2 of 40 cm uitgraven en repac + zand erin en alleen zand en tegelen met een kleine border. Graag een prijsopgaaf voor het all-in gebeuren (met tegelen) en één met alleen het grondwerk: afgraven, afvoeren en nieuw zand leggen. Er is een voorkeur voor het laten uitvoeren van dit project in april. Mogelijk willen we ook een parkeerplaats realiseren.

Achtertuin afgraven en grond afvoeren

Een stuk van 21 m2 grond in de achtertuin afgraven (tot 20 cm) en hierna de grond afvoeren. Tuin is toegankelijk middels een poort achterom. Is een standaard afmeting, dus grote machinerie wordt lastig.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Wij hebben een nieuwbouwhuis waarbij de tuin nog moet worden aangelegd. Hier dient de grond te worden afgegraven en afgevoerd. Hierna zal het worden opgehoogd met zand. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 30 m2. De tussenwoning is goed bereikbaar.

Nieuwbouw tuin uitgraven en wit zand storten

Het betreft het afgraven en het storten van wit zand en/of zwarte grond bij in totaal 7 tuinen. Totaal is 104 m2 uitgraven. Wit zand storten is 61 m3 en aarde 44 m3. In de bijlage een overzicht per tuin. Graag ontvang ik tevens een offerte per tuin (en niet een offerte voor alle 7 tuinen in totaal).

Tuin afgraven

We willen graag de tuin af laten graven om daarna zelf 2 grote plantenbakken aan beide zijden te plaatsen en de tuin/grond met grind te vullen. De oppervlakte van het afgraven is ongeveer 28 m2. De afgegraven grond dient te worden afgevoerd.

Tuin afgraven en klaarmaken met zand voor aanleg terras

Binnen nu en 2 weken wil ik de achtertuin van 80 m2 laten afgraven met 15 tot 20 cm. Hierna moet er een zandlaag aangelegd worden waarop een keramische tegel van 4 cm gelegd kan worden. Dit is ongeveer 13 m3. De grond moeten worden afgevoerd naar een andere locatie 18 km verder op. De grond kan hier zo heengebracht worden en neergestort. Separaat wil ik graag een offerte ontvangen voor het afgraven tot 20 cm voor 80 m2 en laten afvoeren naar andere locatie. Ook hier zal er dan 13 m3 zand gestort moeten worden en geëgaliseerd.

Grond afgraven en afvoeren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afgraven en afvoeren van een oppervlakte van circa 25m2 (6,2 x 4m) en 50 centimeter diep in mijn achtertuin. De tuin is te bereiken via een achterpad (max brede 1,20m). Wij hebben het snel nodig. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Partners

Partners van Casius