Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grond afgraven en afvoeren:

Grond afgraven en afvoeren

Er is grond vrijgekomen bij de bouw van een huis, ongeveer 70 m3. Dit wil ik graag laten afvoeren. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.
Onze klant uit Schagen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grond afgraven en afvoeren uit heel Nederland:

Afvoeren van grond

Afgraven tuin voor uitbreiding straatwerk. Er moet ongeveer 30 cm afgegraven worden over een flinke oppervlakte waarbij er zo'n 10 m3 grond vrijkomt. Graag een prijs inclusief afgraven en afvoeren. Optioneel 10 m3 zand aanvullen. Het straatwerk ga ik zelf doen. Voor de kerst, als dat nog kan. Anders graag in januari.

Tuin afgraven en opvullen

De tuin bij een nieuwbouwwoning dient 20 cm afgegraven te worden, daarna graag opvullen met zand. Afgegraven grond afvoeren. Tuin is ongeveer 80 m2 (8 x 9,85) meter en nog niet bestraat of anderzins bewerkt.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil mijn tuin afgraven en afvoeren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2. De tuin is via de achterzijde te bereiken. Deze is 1,20 meter breed.

Tuin afgraven, boomstronken en heg verwijderen

Wij willen het brede pad aan de zijkant van ons huis egaliseren om het uiteindelijk te kunnen bestraten. Nu ligt er nog grind, een gedeelte is begroeid en er staat een coniferen heg, deze moeten weg. Verder zijn er twee kleine bomen gekapt waarvan de stronken nog uit de grond moeten.

Grond met grind afgraven

Ca 10 cm over een oppervlakte van 35 x 4 meter.

Tuin afgraven en afstorten

De tuin moet afgegraven en afgestort worden. Momenteel is het een egale nieuwbouw tuin gevuld met klei grond zonder beplanting. De tuin is via een poortje en brede schutting-deur te bereiken met een kleine graafmachine en aan de voorzijde van de woning plek voor een eventuele container. Het oppervlak van de tuin bedraagt 55 m2.

Tuin afgraven

Onze voortuin willen we 20 cm laten afgraven en deze grond laten afvoeren om vervolgens de tuin weer te laten vullen met zand. De voortuin is ongeveer 20m2 (eerder iets kleiner dan groter).

Stoeptegels leggen

Het laten leggen van 27 m2 stoeptegels (stoeptegels zijn al aanwezig) in de achtertuin. Inclusief 4 meter L-kering, afgraven en afvoeren van grond, vul zand en 25 meter opsluiting.

Vervuilde grond afgraven en afvoeren

Afgraven en afvoeren van vervuilde grond. Perceel van 3000 m2

Egaliseren, zand aanbrengen en betegelen

5 cm grond afgraven, hoeft niet afgevoerd te worden. 10 cm zand aanvoeren, aanvullen en egaliseren geschikt voor tegels. 45 m2 40 x 60 cm tegels leggen

Partners

Partners van Casius