Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grond afvoeren van stoep:

Grond afvoeren van stoep

Grond dat uit de tuin naar voren op de stoep gestort is afvoeren. Plus minus 10-15 m3
Onze klant uit Santpoort-Zuid (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grond afvoeren van stoep uit heel Nederland:

Houten vloer slopen en afvoeren

OPDRACHTvanwege waterschade door overstroming tgv afdoppen straatputten tijdens straat-werkzaamheden door de gemeente. 1. Ontruimen 60m2 woonkamer/hal/gang begane grond. 2. Huur inboedelcontainer en vergunning voor plaatsing op 2 parkeervakken voor de deur. 3. Inspectie kruipruimte en zo nodig ontvochtigen. 4. Slopen en afvoeren 60m2 houten vloer 5. Slopen en afvoeren 6m2 metalen vloerplaten in openkeuken

Grond afgraven en afvoeren

Er is grond vrijgekomen bij de bouw van een huis, ongeveer 70 m3. Dit wil ik graag laten afvoeren. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Zwarte grond afvoeren

1 m3 zwarte grond afvoeren

Asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen

Ik heb circa 130 m2 asbest golfplaten van een dak verwijderd. Deze platen 103 x 153 cm staan op de grond en moeten worden afgevoerd. Daarnaast heb ik nog circa 120 m2 asbest dak wat verwijderd en afgevoerd moet worden. Dat moet dan echter meteen weer bedekt met verzinkt stalen dakplaten.

Afgraven en afvoeren van grond en leveren van grind

We hebben een deel van ons verhoogd terras opgeofferd voor een fietsen-overkapping. Een deel van de grond, ongeveer 1 m³ zand en aarde, is afgegraven en een deel ligt nog onder de overkapping. De hoogte van de overkapping is 1,7 meter en de diepte is ongeveer 2,5 meter. Ik schat dat er in totaal ongeveer 3 m³ moet worden afgevoerd. Verder wil ik ongeveer 1 m³ grind laten aanvoeren voor ons pad. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Grond afvoeren

Het betreft het afvoeren van 130 m3 grond van een perceel in verband met een aanbouw en afgraving voor nieuwe woning. Er is een schoon grond verklaring aanwezig.

Uitgraven en grond afvoeren voor aanbouw

Wij willen een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Hiervoor dient ten behoeve van de fundering grond uitgegraven en afgevoerd te worden. De aannemer voor de uitbouw heeft dit optioneel opgenomen in zijn prijs, maar dit moet natuurlijk goedkoper kunnen. Het gaat om ongeveer 6 meter x 2 meter x 0,6 meter = 7,2 m3 grond. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd en de klant heeft buren die wellicht hetzelfde willen laten doen. Het lijkt mij verstandig om even contact op te nemen met de klant.

Afvoeren vervuilde grond en wortels

Het afvoeren van zo’n 50 á 60 kuub vervuilde grond, grond +wortels.

Uitgraven vanwege bouw van een kelder

Graag ontvang ik een indicatie voor het uitgraven en afvoeren van de grond ten behoeve van een kelder bouw. De afmeting is 11 x 8 meter en 2.60 meter diep.

Leidingen in de badkamer vervangen vanwege lekkage

Wij hebben lekkage achter de tegels en waarschijnlijk onder de grond. Er komt een aannemer om de tegels te verwijderen en de vraag is wat kost het om in het ergste geval de leidingen en afvoeren te vernieuwen en wat kost het om alleen de lekkage op te lossen (dus de stukjes vervangen waar het eventueel lekt). De badkamer is 2.60 x 1.90 meter.

Partners

Partners van Casius