Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grond afvoeren van stoep:

Grond afvoeren van stoep

Grond dat uit de tuin naar voren op de stoep gestort is afvoeren. Plus minus 10-15 m3
Onze klant uit Santpoort-Zuid (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grond afvoeren van stoep uit heel Nederland:

Doorgezakte pergola met begroeiing verwijderen

Als afscheiding met de buurman hebben wij in de voortuin een heg en pergola die begroeid is. De pergola is nu doorgezakt en wij willen deze zo snel mogelijk, voordat deze helemaal omvalt verwijderen en ook graag materiaal afvoeren. De heg op de grond mag eventueel blijven. De lengte is ongeveer 4 meter, hoogte 3 meter.

Rookkanaal slopen op zolder

Slopen 2 rookkanaal op zolderverdieping. *Afmetingen circa: 70cm breed, 30 cm diep, 250cm hoog. * Schoorsteen wordt gedeeld met buren, dus deze graag wel laten staan op dak. * Afvoeren puin * Rookkanaal op begane grond is reeds verwijderd, dus rookkanaal zolder wordt nog gedragen door 1e verdieping.

Afvoeren van grond

Afgraven tuin voor uitbreiding straatwerk. Er moet ongeveer 30 cm afgegraven worden over een flinke oppervlakte waarbij er zo'n 10 m3 grond vrijkomt. Graag een prijs inclusief afgraven en afvoeren. Optioneel 10 m3 zand aanvullen. Het straatwerk ga ik zelf doen. Voor de kerst, als dat nog kan. Anders graag in januari.

Tuin afgraven en opvullen

De tuin bij een nieuwbouwwoning dient 20 cm afgegraven te worden, daarna graag opvullen met zand. Afgegraven grond afvoeren. Tuin is ongeveer 80 m2 (8 x 9,85) meter en nog niet bestraat of anderzins bewerkt.

Afvoer grond vanwege aanleg kelder

Ik heb een bouwkavel en wil daar rond half januari graag 50 m³ grond laten afvoeren die vrij komt bij de aanleg van een kelder. Ik ontvang graag uw offerte.

Opnieuw betegelen van de achtertuin

Verwijderen en afvoeren oude tegels. Grond egaliseren en nieuwe tegels leggen

Graafwerk voor een vijver

Ik woon in Nieuwegein noord en wil een vijver laten uitgraven en grond laten afvoeren vijver moet + 3 bij 2. 5 zijn diepte 1. 20 wat kost dat bij jullie???

Vijver uitgraven

Ik wil een vijver laten uitgraven en grond laten afvoeren in mijn tuin. De tuin is toegankelijk en de vijver moet ongeveer 3 bij 2,5 meter worden en 1,20 meter diep.

Schouw verwijderen uit de woonkamer

Wij willen in de woonkamer de schouw verwijderen. Alleen op de begane grond de schouw verwijderen. En de schoorsteen, die doorloopt naar 1ste etage, constructief gaan ondersteunen. Alle puin ook afvoeren. De woningbouwvereniging wil een tekening en berekening van de ondersteuning zien.

Twee terrassen leggen met betontegels

wij willen een terras laten aanleggen aan voorzijde van 24 vierkante meter en aan de achterzijde van 3,5 vierkante meter. Er ligt nu aarde in. Voorkeur gaat uit naar 50 bij 50 centimeter betontegels. De zijkanten wil ik laten opsluiten met betonbandjes. De achtertuin is bereikbaar via een portiek en de overtollige grond willen wij door u laten afvoeren.

Partners

Partners van Casius