Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinontwerp voor terras op betonnen parkeervoorziening:

Tuinontwerp voor terras op betonnen parkeervoorziening

Ik zoek een hovenier voor een ontwerp van een terras van 9 bij 6 meter (inclusief schuurtje). Het terras is op een klein deel na reeds voorzien van erfafscheidingen en tussen woning en terras voorzien van hardhouten delen. Onze voorkeur gaat uit naar een onderhoudsarm terras waar we kunnen relaxen, buitenleven en eten. Qua sfeer rustig met natuurlijke materialen en groene beplanting (Scandinavische / Balinese stijl). De vakman zou dit ook moeten kunnen realiseren voor ons.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinontwerp voor terras op betonnen parkeervoorziening uit heel Nederland:

Het realiseren van een nieuw terras

Ons terras aan de achterzijde van de woning ligt een kleine meter boven maaiveld. Het is in slechte staat en we willen deze vernieuwen en wat vergroten. We hebben beton in ons hoofd, maar ook grote betontegels zijn mooi. Het tuinontwerp met de betonnen keerwanden vinden we erg mooi. Het huidige oppervlakte is 30m2, Het zou de bedoeling worden om ongeveer 40m2 aan terras te realiseren

Tuinaanleg, terrasontwerp en uitvoering

Ons terras is aan renovatie toe. Het plaatje hiernaast spreekt ons erg aan. We hebben een vijver, maar die is te groot voor het terras. Graag contact met ons opnemen voor het uitwerken van de aanvraag. Het terras dat wij wensen zal ongeveer 40-50 m2, wij zijn echt op zoek naar een hovenier die hiervoor een tuinontwerp kan opstellen en uitvoeren.

Tuinontwerp (excl. terras)

Wij willen graag een ontwerp voor onze tuin van circa 250 m2. Ons terras incl. Overkapping is al helemaal af.

Tuin aanleggen

Ik wil in overleg nieuw tuinontwerp en aanleg daarvan. De tuin is ongeveer 65m2. Design simple houden. De tegels kunnen wat mij betreft hergebruikt worden. Aan het huis een stukje terras en achterin de tuin tegen de schuur aan ook een stukje. De rest kan gras. Links en rechts borders. Afhankelijk van de prijs ook nieuwe schutting. Dit is even wat ik snel heb bedacht, wat ik precies wil weet ik nog niet precies en wil ik ook overleggen.

Tuin ontwerp maken voor een nieuwbouw tuin

Gaat om het maken van een Tuinontwerp voor onze nieuwbouw woning op bovengenoemd adres, (aanleg optioneel). situatie Breedte 7,20 m, lengte 13 m, Buren aan beide zijden, achter grenst aan water. laatste 3 meter aan het water dient schuin af te lopen (hoogte 1 m). 2/3e van dit vlak mag worden gebruikt voor de aanleg van een terras (welke wij ook graag willen). Gaat hierbij om een tuin die geschikt moet zijn voor een gezin met twee jonge kinderen.

Tuin terras en pad aanleggen en grasveld, schutting en tuinontwerp

We willen onze tuin (8 bij 15 meter) in ons nieuwe huis opnieuw aanleggen. Het merendeel hebben we reeds gesaneerd. Er moet een boomstronk verwijderd worden en nog een laurier. Vervolgens zouden we graag een terras en pad willen hebben en een grasveld. Als het tot de mogelijkheden behoort, hoop ik dat jullie ook ideeën hebben voor een schutting

Tuinrenovatie

Tuin bestaat uit 3 etages, terras achter woning, gazon met borders en terras aan waterkant met borders. Wij willen een moderne tuin laten aanleggen, maximaal onderhoudsvrije begroeing die verdeeld over het jaar bloeit. De tuin is ongeveer 8,5 bij 14 meter. Graag vooraf tuinontwerp.

Het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om de volgende zaken: 1. Tuinontwerp - Creeren van Privacy en het weghalen van inkijken - Veel groen - Klein terras 2. Grote overige punten die hoogstwaarschijnlijk moeten gebeuren - Nieuwe schutting/haag - Terras aanleggen - Pergola (boven het terras) - Potentieel tuinhuis/veranda - Planten van bomen en dergelijk De totale tuin is ongeveer 300M2 groot. Echter hoef enkel de achtertuin aangepakt te worden, wat ongeveer neer komt op 240M2.

Tuinontwerp maken en realiseren

Wij zouden graag onze huidige tuin iets willen opfrissen en zijn benieuwd naar welk ontwerp er mogelijk is. Wij hebben een border en gras en tegels. Het gras willen wij verwijderen, maar willen er wel een mooi terras voor in de plaats met wellicht wat aanvullende ideeen. Kunnen jullie met ons meedenken en een indicatie geven van de kosten en termijn waarop dit zou kunnen plaatsvinden? Onze tuin is ongeveer 70m2.

Bestraten achtertuin

Wij willen graag de tuin van onze nieuwbouw woning laten bestraten. We hebben al tegels uitgezocht en een tuinontwerp. Over 4 weken komt onze schutting en het leek ons handig om daarna begin mei de bestrating te doen. Het gaat om ongeveer 40 m2. Graag zouden wij een offerte ontvangen mocht dat het geval zijn. Het gaat om 32 m2 wildverband terras en pad in achtertuin en 1 m2 pad naar voordeur. En een zitje in klinkers en 2 kleine paadjes van samen 7,5 m2 in de achtertuin Voor een deel ligt er al straatzand maar voor ongeveer 15 m2 nog niet (het pad naar achteren en het zitje en 2 paadjes nog niet). Daarvoor hebben we nog straatzand nodig. We willen zelf die ruimtes afgraven. Dus alleen het opvullen met zand is nodig.

Partners

Partners van Casius