Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voor- en achtertuin op laten hogen:

Voor- en achtertuin op laten hogen

Na een waterleiding lekkage is zowel de voor- als achtertuin verzakt. Er liggen momenteel tegels deze moeten eerst weggehaald en daarna weer terug geplaatst. Graag zou ik deze willen ophogen. De afmetingen zijn: De voortuin is 13 x 5 en de achtertuin is 10 x 5. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voor- en achtertuin op laten hogen uit heel Nederland:

Ophogen van de tuin

We overwegen onze achtertuin die in de loop der jaren gezakt is op te hogen. Misschien is nu een goed moment nu onze schutting met de buren is omgewaaid. Hiertoe zouden we graag een offerte ontvangen. Ophoging met zand/aarde wat liefst niet te snel inzakt en toch wat water doorlaat. De tegels kunnen wij voor de ophoging zelf verwijderen. Verhoging ongeveer 10 tot maximaal 15 cm. Iets aflopend naar achteren zodat water van het huis wegstroomt.

Achtertuin bestraten

De achtertuin bestraten met tegels van 100 x 50 cm. Het betreft 30 m2. Het afvoeren van de oude bestrating. Waarschijnlijk moet er wel wat zand bij. Ook zou er een lijngoten geplaatst moeten worden. Al het materiaal is aanwezig, behalve het zand wat nodig is om op te hogen. Wij kunnen dat eventueel zelf ook doen. Eerst moet de schutting geplaatst worden, dus rond half november kan er pas gewerkt worden.

Ophogen voortuin en deel van de achtertuin

Ik wil de voortuin en een deel van de achtertuin (het lagere deel) op laten hogen. De totale oppervlakte is ongeveer 25 m². Ik laat graag even beoordelen hoeveel materiaal er op moet en ontvang daarna uw aanbieding.

Tuin laten betegelen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het betegelen van mijn achtertuin. De tuin is bijna 10 meter x 4.20 meter. De oude tegels verwijderen doen we zelf. U dient het te egaliseren en eventueel op te hogen. De nieuwe tegels, 60 x 60 cm betontegels, koop ik zelf.

Voor- en achtertuin bestraten

Verwijderen en afvoeren huidige bestrating bestaand uit circa 70m2 klinkertjes. Aanleggen nieuwe bestrating met tegels (0,6 x 0,6 m). Waarschijnlijk iets op hogen omdat de tegels dunner zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Achtertuin opnieuw betegelen

De huidige tegels in de achtertuin verwijderen wij zelf. Hierna dient de vakman de tuin op te hogen en de oude tegels terug te plaatsen. De tuin is ongeveer 10 meter diep en 4 meter breed en heeft een achterom. Indien mogelijk zouden wij het werk op korte termijn willen laten uitvoeren.

Achtertuin helemaal bestraten

De gehele achtertuin bestraten. Over heel de straat moeten gladde 60 bij 60 cm betontegels komen. Over het geheel moet 1 afstapje komen. Voor de rest geen bijzonderheden. De tuin haal ik zelf leeg er moet alleen zand in om het op te hogen en tegels leggen. Mijn tuin is totaal 37 m2. Er moet ook een worteldoek komen.

Tuintegels laten leggen

De achtertuin van ongeveer 36 m2 is leeg en klaar om betegeld te worden. De tegels van 60 bij 30 bij 4 cm en de 15 afsluitbandjes staan klaar in de voortuin. Er zal nog wel zand gestort moeten worden om de tuin op te hogen en daarna moet alles geëgaliseerd worden.

Nieuwbouwtuin op laten hogen

Wij willen de achtertuin van onze nieuwbouwwoning laten ophogen met zand. Het gaat om ongeveer 70 m². In de achtertuin ligt een kleilaag. Graag alleen contact via de mail.

Bankirai terras aanleggen

Ik zou graag in de achtertuin een Bankirai terras laten aanleggen van ongeveer 8 bij 3 meter. Ik zorg ervoor dat de ruimte leeg gehaald is, echter dient de vakman het gedeelte wel op te hogen. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.