Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voor- en achtertuin op laten hogen:

Voor- en achtertuin op laten hogen

Na een waterleiding lekkage is zowel de voor- als achtertuin verzakt. Er liggen momenteel tegels deze moeten eerst weggehaald en daarna weer terug geplaatst. Graag zou ik deze willen ophogen. De afmetingen zijn: De voortuin is 13 x 5 en de achtertuin is 10 x 5. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voor- en achtertuin op laten hogen uit heel Nederland:

Ophogen en betegelen achtertuin

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen. De tuin van mijn moeder is behoorlijk verzakt moet nieuw worden opgehoogd. Ook wil mijn moeder graag een andere oplossing voor het holletje. (zie foto bijlage) zodat ze veilige de tuin in kan. De bloemenborder mag weg in plaats daar van graag tegels. De tuin is ongeveer 7 meter 50 cm zowel in de lengte als in de breedte. De huisbaas zorg voor het zand om de tuin op te kunnen hogen. Ik stuur U ook foto's als bijlage van de tuin.

Egaliseren en bestraten achtertuin met tegels

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan bestraten. Momenteel ligt er grind, een tegel pad en een aantal planten. Ik wil dat grotendeels van de tuin word bestraat. Dit kan door de tuin leeg te halen, op te hogen en te bestraten, maar mijn part mag een deel van het huidige pad en grind blijven liggen, zolang de gehele tuin maar goed bereikbaar is met een scootmobiel. Daarnaast moet er ook een afwatering goot komen. De achtertuin is goed bereikbaar per achterom.

Tuin afgraven en zand storten

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven en weer op laten hogen met wit zand. Het gaat om circa 25 m2 met hoog gras en enkele struiken. Het ophoogzand kan worden geleverd door de verhuurder. Ik heb een achterom.

Verzakte tuin op laten hogen

Onze achtertuin is verzakt. Wij zouden graag het terras op laten hogen en egaliseren en daarna de bestaande bestrating terug. Er bevinden zich 2 aardetuintjes in deze tuin. Zonder deze delen bedraagt het oppervlak 46 m2, wanneer we deze meetellen 55 m2. Er is een achterom aanwezig.

Achtertuin opnieuw bestraten

Onze achtertuin heeft een verzakt terras (30 m2), graag zou ik deze weer iets op laten hogen en met dezelfde stenen laten bestraten. De achtertuin is door een steeg via onze schuur bereikbaar (dus materiaal moet door een deur kunnen). Het terras is net schoongespoten met een hogedrukreiniger, de stenen zouden dus zo weer gebruikt kunnen worden. In de bijlage heb ik even de maten van het bestraatte gedeelte aangegeven.

Sierbestrating opnieuw leggen

De zijpaden van onze dijkwoning zijn ingeklonken. Elk 10 meter bij maximaal 1,5 meter. Ik wil het eventueel zelf ophogen, daarna weer netjes laten leggen. Het betreft het volgende: 1) 60 dunne natuurstenen tegels van 40 x 40 cm schuin zijpad, ongeveer 10 m2. 2) eventueel ook nog alle andere 210 natuurstenen 40 x 40 cm stenen in de achtertuin opnieuw recht leggen, ongeveer 35 m2 3) bij de buren heeft het zijpad stoeptegels, ongeveer 10 bij 2 meter. Graag kostenindicatie voor het opnieuw leggen van de stukken zoals genoemd onder 1,2 en 3. Wat zijn de kosten om de beide zijpaden in totaal 3 kuub zand op te hogen?

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tegels in de achtertuin zijn verzakt. De tegels verwijder ik zelf waarna de vakman de tuin dient op te hogen. De totale tuin is 8 bij 6 meter groot en er zal eerst een stuk tegels komen met een opsluitband dan ongeveer 3 bij 2 meter gras en dan weer een deel bestrating met een opsluitband. De oude tegels kunnen voor de bestrating gebruikt worden. De tuin heeft een achterom.

Terras in achtertuin leggen

In de achtertuin een terras aanleggen. Het is nog geen 20 m2. Alle voorbereidende werkzaamheden, zoals de oude tegels verwijderen etc doe ik zelf. Het zal alleen nodig zijn het iets op te hogen en te egaliseren. Mijn idee is het terras te bestraten met keramische tegels. Gaarne uw offerte en eventuele planning voor het plaatsen. Ik ontvang uw offerte graag per e-mail gezien het feit dat ik weinig telefonisch beschikbaar ben i.v. m werk.

Achtertuin opnieuw betegelen

Wij willen onze achtertuin opnieuw laten betegelen. De bedoeling is om de bestaande tegels om te draaien en als het nodig is om op te hogen met zand en weer strak te leggen. Eventueel kunnen we ze zelf los halen als dat handig is en in de prijs scheelt, kunt u dit optioneel in de offerte plaatsen? Tegels deels 60 x 40 cm en 30 x 30 cm met rijen Waaltjes ertussen. Het oppervlakte van de tegels bedraagt ongeveer 100 m2.

Ophogen van de tuin

We overwegen onze achtertuin die in de loop der jaren gezakt is op te hogen. Misschien is nu een goed moment nu onze schutting met de buren is omgewaaid. Hiertoe zouden we graag een offerte ontvangen. Ophoging met zand/aarde wat liefst niet te snel inzakt en toch wat water doorlaat. De tegels kunnen wij voor de ophoging zelf verwijderen. Verhoging ongeveer 10 tot maximaal 15 cm. Iets aflopend naar achteren zodat water van het huis wegstroomt.

Partners

Partners van Casius