Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Purmerend of directe omgeving.

1315 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten, nieuwe tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Purmerend:

Stronken verwijderen

In de voortuin staat 3 stronken die verwijderd moeten worden zodat er bestraat kan worden. De tuin is goed te bereiken.

Schutting verstevigen/stutten

Mijn schutting beweegt als de wind erop staat. Ik wil hem graag laten verstevigen/stutten. Het is een hardhouten schutting van circa 8 meter lang. Aan de buitenkant staan er coniferen tegenaan, aan de binnenkant is hij begroeid met klimop. Ik denk dat er aan de binnenkant een paar palen tegenaan moeten. De aanhechting aan het huis lijkt nog stevig. Graag op korte termijn, want bij storm beweegt hij behoorlijk.

Tuintegels voegen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze tegels in de achtertuin kan voegen. Gaat om ongeveer 50 m2. Mocht u dit kunnen doen ontvangen wij graag een offerte.

Tuin ophogen

De achtertuin is via een brandgang te bereiken. De tegels moeten worden verwijderd, de tuin met 5 cm opgehoogd en de tegels terug geplaatst. De tuin is 12 bij 6 meter groot en er is een schuur van 2.60 bij 4 meter aanwezig.

Voortuin bestraten

Mijn tuin is ongeveer 5 x 6 meter. Ik wil bijna alles bestraat hebben alleen aan de zijkant een bak van 80 cm x 2 meter en in het midden een vierkante bak van 1.50 meter bij 1.50 meter. Wij halen zelf de tuin leeg en kopen de tegels In de offerte graag het extra zand, egaliseren en tegels leggen.

Jeu de boulesbaan aanleggen

ik wil een jeu de boulesbaan aanleggen bij voetbalvereniging in Puremend. Ik weet nog niet hoe groot de baan moet worden. Kan ik dit met de vakman overleggen?

Ontwerp tuinterras aan het water

De bielzen van dit terras (zie foto) wil ik verwijderd hebben. Wilt u met mij meedenken voor een nieuwe trap en een nieuwe inrichting? Probleem is dat aan- en afvoer door het huis moeten.

Vijver

Hebben een vaste bak in de tuin nu nog gevuld met beplanting. Moet vijver worden. De maten zijn lengte 3.20 breedte 1.40 de steen dikte is 16x16 dus inwendig is de bak lengte 3.00 en de breedte 1.10 diepte willen we een meter doen. Wij willen graag weten of u langs kan komen voor advies en offerte.

Opschonen en winterklaar maken van de tuin

Verwijderen van heesters, zoals vlinderstruiken, hortensia´s, kornoelje en onderbegroeing van maagdenpalm. Tuingrootte circa 75 m2, gelegen aan achterzijde van woning, maar wel bereikbaar via poort ) 1,20 m breed.

Afgraven en egaliseren tuin

Het gaat om het afgraven en egaliseren van de tuin. Aan het water wil ik een vlonder waar ik een bootje aan wil leggen. Daarna wil ik dat er met 60 bij 60 cm tegels wordt betegeld. De tuin is 70 m2. Ik heb geen achterom maar wel een zij-ingang.

Tuin bestraten en afgraven

Wij willen in de loop van volgend jaar onze tuin groots aanpakken. Het gaat om een oppervlakte van 150 m2. Ik wil de tuin laten afgraven en vervolgens betegelen. Ik heb een zij ingang van 150 cm.

Boomstronk van een conifeer verwijderen

Pas geleden hebben wij een coniferen omgezaagd, nu willen we graag de boomstronk verwijderen. Het breedste gedeelte is 60 cm. Wat gaat dat me kosten?

Schuttingdeur laten plaatsen

Ik wil een schuttingdeur laten plaatsen, in een bestaande schutting. De deur moet een slot hebben. De deur is 1 bij 180 meter. Materiaal in overleg.

Tuinschermen met toebehoren plaatsen

Ik wil 6 tuinschermen 1.80 x 1.80 meter laten plaatsen met toebehoren. Het materiaal moet ik nog bestellen. Ik heb een achterom.

Schutting laten plaatsen

Mijn buurvrouw en ik hebben tussen onze tuinen en zeer oude schutting (circa 5 meter) staan die moet worden verwijderd, dat kunnen wij zelf niet. Graag willen we een nieuwe schutting (schuttingdelen met raster en houten palen) geplaatst hebben door Gamma klusservice. Is dat mogelijk?

Algehele renovatie van de tuin

Ik wil de volledige tuin laten renoveren. Het gaat om de voor-, zij- en achtertuin van ongeveer totaal 100 m2. Het oude tegelwerk verwijderen, ophogen, egaliseren en vervolgens betegelen en gras aanleggen.

Boom omkappen in voortuin

Boom omkappen zie foto en andere boom snoeien (voortuin)

Stobben van Populieren uitfrezen

Van het voorjaar hebben wij 6 grote populieren laten kappen. De stobben hebben wij in eerst instantie laten staan. Dit was wellicht niet zo’n goed idee, het groeit nu behoorlijk uit. Wat kost het om ze weg te laten frezen en het pulp te laten afvieren?

Bron laten slaan

Ik wil een bron laten slaan. Ik heb vette kleigrond en wil helder water om de tuin te sproeien en de vijver bij te vullen. Goed toegankelijke tuin.

Poort naar de tuin maken

In de achtertuin heb ik op dit moment een hek van ijzer staan. Dit hek dient te worden verwijderd en een houten poortdeur geplaatst. De deur moet breed genoeg zijn om er met een scootmobiel door heen te kunnen. De hoogte zal 1.80 meter moeten zijn.

Boomstronk verwijderen

Ik zoek een partij die een boomstronk uit mijn achtertuin kan verwijderen. De stronk staat in de achtertuin welk goed bereikbaar is.

Tuin afgraven en vullen met zand en aarde

In onze achtertuin willen we graag zand laten afgraven en af laten voeren. Het afgegraven gedeelte moet vervolgens worden aangevuld met aarde voor het aanleggen van een gazon. Eventueel willen we de achterste boom laten verwijderen. In totaal gaat het om 16 m2. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin leeg laten maken. De tuin is ± 5* 9m incl. Schuur van 2*3m. De tuin bestaat voor ongeveer 80% uit betontegels. De overig 20% is struiken en boompjes. Alles dient ook te worden afgevoerd Ook moet de tuin voor de 20% ong. 10cm. Worden afgegraven worden en de gehele tuin voorzien van zand.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Tuin is niet egaal en is vaak verhoogd waardoor er nu veel grond afgevoerd moet worden.

Hout beton schutting met rotsmotief leveren en plaatsen

Ik wil een hout-beton schutting met rotsmotief en poort laten plaatsen. 11 meter schutting en 1 meter poort. Graag ontvang ik een offerte voor materialen en plaatsen.