Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Purmerend of directe omgeving.

1338 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Purmerend:

Tuinschermen leveren en plaatsen

Tuinschermen plaatsen tussen 2 tuinen. Ongeveer 10 meter Oude schutting verwijderen Nieuwe schutting van Douglas hout/beton leveren en plaatsen en eventueel nieuwe poort en 1 scherm, (deze apart in de offerte graag). Is voor de achterkant.

Bestraten achtertuin

Bestraten van 45 m2 achtertuin. Stenen 50x50 zijn aanwezig incl stopzand tuin wordt bestratings vrij aangeboden

Eenzijdige schutting plaatsen

Graag een offerte voor een zijde van mn tuin.ik heb geen idee de lengte van huidige schutting ik denk ongeveer 7 meter lang 2 meter hoog. Indien nodig een kijkje in mn tuin op afspraak ivm grootte en lengte opmeten,geen probleem.

Schutting

Met 10 buren graag houtbeton schutting door trekken tussen de woningen. Tuinen zijn ca 10 mtr diep. Het gaat met om meerder huizen dus ongeveer 10. Om het allemaal ietjes duidelijker te maken heb ik een tekening, maar deze kon ik helaas niet toevoegen, ik zou hem nog wel kunnen delen mocht het nodig zijn.

Plaatsen hout-beton schutting

Wij hebben een werkbeschrijving gemaakt waarin exact staat wat wij vragen. Ik stuur deze als bijlage (pdf). Gaat om twee percelen, de tussen schutting wordt ongeveer 11 meter

Palen slaan

10 palen van ong 3 meter in sloot slaan tbv vlonder. Palen komen 70 cm uit de walkant.

Een kleine 20 meter aan nieuwe schutting plaatsen

Ik zoek een vakman die een nieuwe schutting kan plaatsen voor mij en de buren. Het gaat om 1830 cm in totaal. Dit willen we graag met betonpalen (antreciet) en houten delen (zichtdicht in grenen of douglas). De 1830 cm bestaat schutting delen 2 poorten van 100 cm en 1 poort van 200 cm breedte. Wie de bestaande schutting verwijderd bespreek ik graag met de specialist.

Houten tuinhuis slopen en afvoeren en mogelijk een nieuwe plaatsen

Wij hebben een houten tuinhuis/ blokhut van ongeveer 2,40 x 2,40 m, deze willen we gesloopt hebben, inclusief houten vloer slopen en afvoeren. Het staat op houten palen fundering, geen idee of deze nog goed is. Tuin bereikbaar via achterkant brede steeg. Wij zouden eventueel daarna weer een houten tuinhuis/ blokhut van dezelfde afmeting willen laten plaatsen. Of de fundering hiervoor nog voldoet dat weten wij dus niet zeker.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Tuin is ongeveer 14 meter lang en 6 meter breed. Tegels eruit laten halen door jullie. Uitgraven ongeveer 30 cm en zand plaatsen en dan betontegels laten leveren door jullie en een schutting en tuindeur plaatsen. Daarnaast wil ik in mijn voortuin 4 tegels en een stronk verwijderen. Wat zijn ongeveer de kosten?

Renovatie en ondehoud vijver

Ik ben eigenaar van een verwaarloosde vijver en zoek een specialist die deze kan opknappen/reinigen en eventueel kan onderhouden. De vijver is 6 bij 2 bij 1,25 meter diep.

Schutting vervangen

Onze schutting is gedeeltelijk omgewaaid. Een deel moet in ieder geval worden vervangen. De palen in de grond staan nog.

Achtertuin onderhoudsvrij laten tegelen

Wij willen graag onze voor-en achtertuin aan laten leggen. Groen- en bestrating verwijderen en daarna onderhoudsvrij laten tegelen. Voortuin is ongeveer 5 m2 en bevat nu alleen tegels en 1 struikje. Achtertuin bevat struiken, klimop, 2 boomstronken en klinkers en is zo’n 40 m2. Wat is er mogelijk en wat zijn ongeveer de kosten? Zie foto Hartelijke groet,

De deur van de achtertuin laat het repareren en schilderen

De poort van de schutting is stuk gegaan door de storm en ik wil het graag repareren en schilderen. De poort is 2 meter breed en 1,80 m hoog.

Nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken

Ik wil een modern buitenverblijf in mijn tuin met berging. Ik wil graag alles in 1 hand inclusief bestrating verplaatsen planten afbreken bestaande schuren en afvoeren afval. De schutting heeft stormschade en is in totaal ongeveer 15 meter. Voorkeur voor nieuwe schutting heb ik niet. De twee schuren moeten weg en dan wil ik een berging en een overkapping laten maken. De berging wil ik vochtvrij, geen voorkeur voor de constructie (maar liever geen metselwerk). Afwerking met hout is denk ik het mooist. De afmeting van de berging met overkapping samen denk we nu aan ongeveer 6-8 x 2,5 meter. De berging wil ik compleet opgeleverd. De tuin ligt hoger dan de gemeente bestrating. Daar moet ook naar bij gekeken worden. Aan de zijkant staan tegels overeind, graag zouden we dit anders willen. We hebben achterom.

Schutting plaatsen

Voor het plaatsen van een schutting van 17 meter met onderkant van beton en betonnen palen, met horizontale balken aan de bovenkant zoeken wij een vakman die hier ervaring mee heeft en die spoedig beschikbaar is.

Nieuwe hardhouten schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen, met horizontale planken met hardhouten palen (geen schutting delen). Lengte 9,5 mtr en de hoogte 1,5 mtr. Ik ben bezig met het verwijderen van de oude schutting. Graag ongeveer de prijs.

Repareren houten schutting na stormschade

Bij de storm afgelopen dagen is er schade ontstaan aan de schutting. De palen welke zijn bevestigd met paalhouders met punt in de grond zijn scheef komen te staan, de schuttingen zijn volgens mij nog intact. Volgens mij gaat het om een goede bevestiging van de palen in de grond en het op nieuw bevestigen van de schutting, de schutting bestaat uit 3 schermen van 180 cm en 1 scherm van ongeveer 120 cm.

Tuin opnieuw bestraten

We willen graag onze voortuin en achtertuin laten bestraten het bestaat nu nog voor 2 delen uit aarde en gras . Zie foto. De voortuin willen we graag onderhoudsvrij laten bestraten en in de achtertuin willen we 1 deel wat hoger laten bestraten en 1 deel lager zodat je een soort terras effect krijgt . De achtertuin is exclusief schuur 6meter breed en 9 meter diep en de voortuin is 6 meter breed en ongeveer 3 meter diep .

Onderhoud tuin

Ik heb mijn tuin vorig jaar aangelegd. Het is een onderhoudsvriendelijke tuin.Ik heb 4 leibomen, 1 appelboomje en een meerstemmig boompje. Daarnaast heb ik wat struiken die moeten worden gesnoeid. Ik heb ook 4 rozen die gepland moeten worden en wat plantjes gereed maken voor het voorjaar. Zie foto. Ik zou graag een offerte willen.

Gamma schutting laten plaatsen hout beton met deur

Wil samen met buurman achterschutting vervangen met hout-beton schutting. Totale breete 6.20 m moeten twee deuren (poorten) in van 1 meter breed en een linksom draaien en een rechtsom draaiend, er staat nu een harthouten schutting. Prijs opgave inclusief materialen en btw.

Tuinfundering rechttrekken, ophogen, betegelen en elektriciteit aanleggen

Mijn tuin is ongeveer 60 m2. De fundering is aan de achterzijde gezakt en moet rechtgezet worden. Schutting staat aan de achterzijde ook schuin. Deze zal eruit gehaald moeten worden en nadat de tuin weer is aangelegd opnieuw worden teruggezet. De tuin moet verder ongeveer 10 cm opgehoogd worden en betegeld. Tevens wil ik graag elektriciteit aangelegd hebben. Ik zorg zelf voor tegels en zal ook zorgen dat de huidige tegels worden verwijderd.

Boomstam (ondergrond) en wortels verwijderen en schutting plaatsen

Graag zouden wij ook de schutting willen laten plaatsen. Het wordt een hout/beton schutting. Voor 19 meter (2 keer 9,5 meter) een gleuf worden gefreesd voor betonplaat t.b.v. hout beton schutting. Hiervoor zou de grond vrijgemaakt moeten worden. Op 1 plek waar een van de palen moet komen zit een boomstam onder de grond. Deze moet ingekort worden met een gleuf, zodat de betonnen plaat voor de schutting er kan komen. Er is wel een goede grondboor nodig om de vertakkingen van de wortels weg te halen voor de paal. De struiken die aan de ene kant staan, moeten blijven staan. De andere plekken moeten de gaten voorgeboord worden i.v.m. wortels. De vorige bewoner heeft bij 1 paal beton gestort, dit moet weggehaald worden. De kunstgrasmat is nog niet vast gezet met pinnen of ingevreest met zand i.v.m. de schutting die nog geplaatst moet worden. Het gaat dus om een schutting van 9,5 meter met 2 deuren. Bij deze schutting zou wel beton gestort moeten worden voor iedere paal. Het zou misschien handig zijn als iemand langskomt om de situatie te bekijken.

Wilgenboom snoeien

In een achtertuin hebben wij een wilg van ongeveer tien meter hoog. Deze willen we graag snoeien tot een redelijke hoogte. Met een ladder is er makkelijk bij te komen. Er is geen achterom aanwezig. Afvoeren graag apart vermelden op de offerte. Graag ontvangen we een offerte.

Schutting en twee deuren

Hallo ik wil graag samen met de buren een schutting laten plaatsen. Lengte is 11.50 m. In de lengte 6 schutting, breedte een poort en nog een schutting. Ook willen wij een deur laten plaatsen. Die komt naast de schuur inclusief nog een schutting. Dus 2 deuren in totaal en 8 schuttingen inclusief palen. Stevige schuttingen, misschien van hardhout of grenen. De oude schutting halen wij zelf weg. Graag zouden wij een prijsindicatie willen.

Schutting plaatsen bij 6 woningen

Hallo, wij (6 woningen, nieuwbouw ) zijn op zoek naar een hovenier die voor onze achtertuinen een composiet antraciet schutting kan neerzetten. Liefst 2 meter hoog en een iets bredere poort. Bijgevoegd een foto, daarin is te zien dat we 50,4 meter schutting nodig hebben, dat is inclusief de 6 poorten. Het is nieuwbouw, dus de schutting worden neergezet.