Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Purmerend of directe omgeving.

1320 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Purmerend:

Terras van composiet planken leggen

Ik wil een terras grenzend aan huis van ongeveer 15m2 laten leggen over een reeds gelegde tegelvloer. Hierbij moet rekening worden gehouden met een overkapping.

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin laten afgraven en afvoeren! Tuin is 117 m2 echter hoeft daar maar een deel (geschat) 60 m2 tot 80 m2 van afgegraven worden. Wellicht, ligt aan de kosten, ook nieuw zand storten en bestraten.

Repareren houten schutting na stormschade

Twee verticale palen zijn vlakbij de grond afgebroken en dus staat de schutting scheef en niet stevig. De houten segmenten tussen de palen zijn nog goed. De poort is in de loop der tijd ook wat scheef gaan hangen en moet opnieuw recht gezet worden. De schutting is 12 meter.

Voortuin leeghalen en bestraten

In de voortuin staat alleen nog een Buxus heg die weg moet en er liggen grindtegels in die eruit moeten. Verder moet het nog een klein stukje uitgegraven worden. De nieuwe tegels zijn in wildverband. De tuin is 5 meter breed en 3 meter lang.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik krijg medio mei een nieuwe schutting geleverd. Deze wil ik dan laten plaatsen. het gaat om 6 schermen en 1 deur. Hiervoor zal ik het voorwerk doen om enkele stenen te verwijderen.

Tuinafgraven + bestraten

Verwijderen van 2 coniferen afgraven grond (onv 70 m2) storten van zand tbv terras (ongeveer 40 m2) en storten tuinaarde voor gazon en borders en bestraten met tegels ongeveer 40 m2 (prijs rond 30 €/m2).

Hedera heg verwijderen

Langs onze tuin (wij wonen op een hoek) staat een schutting met hedera's (13 meter). Deze heg moet verwijderd worden. In plaats daarvan willen we schuttingdelen (1.80 bij 1.80 meter.) neerzetten. Dat laatste graag in overleg met prijsindicatie.

Tegelfundering realiseren voor blokhut

Ik wil een tegel fundering laten maken voor een blokhut. De blokhut verwacht ik binnen 8 weken. De tuin is klaar om deze klus te realiseren.

Tuin egaliseren en bestraten

Graag tuintegels opnieuw leggen en dan ook nog nieuwe tegels aanbrengen 50 m2.

Tuin renovatie

Ik zoek een vakman voor de volgende klussen in mijn achtertuin van 50 a 60m2: - zand storten (geregeld door vakman) - egaliseren - tuintegels leggen (ik zorg voor de tegels) - opsluitbanden plaatsen

Flagstones laten leggen

Wij willen graag flagstones (geel) laten leggen in onze achtertuin. Het gaat om een terras van 16 m2 plus achterterras en wat paden. Schatting van de totale oppervlakte 30 m2.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Ik zoek een hovenier die onze voortuin kan afgraven (ook om het soort gras weg te halen dat door de hele tuin woekert). De tuin is 6,12 m bij 5,70 m. Alle beplanting mag weg, ik haal er van tevoren zelf nog een paar planten uit die ik wil houden. De grote taxus bij de voordeur heb ik inmiddels tot op een halve meter weggehaald, stronkje moet er ook uit. Aan de wegkant staat ook een slanke naaldboom die weg moet (ik kan hem eventueel zelf tot op een halve meter wegzagen). Verder mogen de stenen ook weg, zowel de looptegels als het muurtje. Alles graag afvoeren. Daarna weer vullen met ongeveer een helft aarde en een helft zand.

Verzakte tuin ophogen en egaliseren

Ik zou graag willen weten wat het kost om onze verzakte tuin weer volledig egaal te krijgen. Het gedeelte wat geëgaliseerd moet worden is 13 bij 9,65 meter. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Stronken verwijderen

In de voortuin staat 3 stronken die verwijderd moeten worden zodat er bestraat kan worden. De tuin is goed te bereiken.

Schutting verstevigen/stutten

Mijn schutting beweegt als de wind erop staat. Ik wil hem graag laten verstevigen/stutten. Het is een hardhouten schutting van circa 8 meter lang. Aan de buitenkant staan er coniferen tegenaan, aan de binnenkant is hij begroeid met klimop. Ik denk dat er aan de binnenkant een paar palen tegenaan moeten. De aanhechting aan het huis lijkt nog stevig. Graag op korte termijn, want bij storm beweegt hij behoorlijk.

Tuintegels voegen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze tegels in de achtertuin kan voegen. Gaat om ongeveer 50 m2. Mocht u dit kunnen doen ontvangen wij graag een offerte.

Tuin ophogen

De achtertuin is via een brandgang te bereiken. De tegels moeten worden verwijderd, de tuin met 5 cm opgehoogd en de tegels terug geplaatst. De tuin is 12 bij 6 meter groot en er is een schuur van 2.60 bij 4 meter aanwezig.

Voortuin bestraten

Mijn tuin is ongeveer 5 x 6 meter. Ik wil bijna alles bestraat hebben alleen aan de zijkant een bak van 80 cm x 2 meter en in het midden een vierkante bak van 1.50 meter bij 1.50 meter. Wij halen zelf de tuin leeg en kopen de tegels In de offerte graag het extra zand, egaliseren en tegels leggen.

Jeu de boulesbaan aanleggen

ik wil een jeu de boulesbaan aanleggen bij voetbalvereniging in Puremend. Ik weet nog niet hoe groot de baan moet worden. Kan ik dit met de vakman overleggen?

Ontwerp tuinterras aan het water

De bielzen van dit terras (zie foto) wil ik verwijderd hebben. Wilt u met mij meedenken voor een nieuwe trap en een nieuwe inrichting? Probleem is dat aan- en afvoer door het huis moeten.

Vijver

Hebben een vaste bak in de tuin nu nog gevuld met beplanting. Moet vijver worden. De maten zijn lengte 3.20 breedte 1.40 de steen dikte is 16x16 dus inwendig is de bak lengte 3.00 en de breedte 1.10 diepte willen we een meter doen. Wij willen graag weten of u langs kan komen voor advies en offerte.

Opschonen en winterklaar maken van de tuin

Verwijderen van heesters, zoals vlinderstruiken, hortensia´s, kornoelje en onderbegroeing van maagdenpalm. Tuingrootte circa 75 m2, gelegen aan achterzijde van woning, maar wel bereikbaar via poort ) 1,20 m breed.

Afgraven en egaliseren tuin

Het gaat om het afgraven en egaliseren van de tuin. Aan het water wil ik een vlonder waar ik een bootje aan wil leggen. Daarna wil ik dat er met 60 bij 60 cm tegels wordt betegeld. De tuin is 70 m2. Ik heb geen achterom maar wel een zij-ingang.

Tuin bestraten en afgraven

Wij willen in de loop van volgend jaar onze tuin groots aanpakken. Het gaat om een oppervlakte van 150 m2. Ik wil de tuin laten afgraven en vervolgens betegelen. Ik heb een zij ingang van 150 cm.

Boomstronk van een conifeer verwijderen

Pas geleden hebben wij een coniferen omgezaagd, nu willen we graag de boomstronk verwijderen. Het breedste gedeelte is 60 cm. Wat gaat dat me kosten?