Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Purmerend of directe omgeving.

1315 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Purmerend:

Schutting en twee deuren

Hallo ik wil graag samen met de buren een schutting laten plaatsen. Lengte is 11.50 m. In de lengte 6 schutting, breedte een poort en nog een schutting. Ook willen wij een deur laten plaatsen. Die komt naast de schuur inclusief nog een schutting. Dus 2 deuren in totaal en 8 schuttingen inclusief palen. Stevige schuttingen, misschien van hardhout of grenen. De oude schutting halen wij zelf weg. Graag zouden wij een prijsindicatie willen.

Schutting plaatsen bij 6 woningen

Hallo, wij (6 woningen, nieuwbouw ) zijn op zoek naar een hovenier die voor onze achtertuinen een composiet antraciet schutting kan neerzetten. Liefst 2 meter hoog en een iets bredere poort. Bijgevoegd een foto, daarin is te zien dat we 50,4 meter schutting nodig hebben, dat is inclusief de 6 poorten. Het is nieuwbouw, dus de schutting worden neergezet.

Gedeeltelijk renoveren van achtertuin

Ik zoek een hovenier voor het gedeeltelijk laten renoveren van mijn achtertuin (hoek). De afmeting van het stuk tuin waar het om gaat is 5,50 x 9 meter. De tuin is bereikbaar via de steeg welke 1.10 meter breed is. Het betreft: - verwijderen en afvoeren van schutting, - verwijderen en afvoeren van bielzen, - afgraven en afvoeren van aarde en gedeeltelijk aarde met grint, aanvoeren schoon zand, - het ophogen van zand voor de bestrating, - aanleggen van bestrating en schutting.

Boom kappen en stronk verwijderen

Graag zou ik een offerte van u willen ontvangen voor het kappen, boomstronk verwijderen en afvoeren van mijn boom. Bij voorbaat dank. Er is geen vergunning voor nodig en de tuin is goed bereikbaar.

Heg inclusief wortels verwijderen

Ik ga samen met mijn buren een schutting laten plaatsen, we hebben alleen iemand nodig die de heg voor ons kan verwijderen. het gaat om 12 meter coniferen en 7 meter van een andere heg soort.

Aanleggen voortuin

Ik heb de belangstelling om de voortuin betegelen. Het gaat om ongeveer 15 m2 en de tegels regel ik zelf. De huidige tegels liggen er nog wel, deze zouden in overleg afgevoerd kunnen worden.

Vlonder terras achtertuin

Momenteel hebben wij een tegel terras maar willen graag vlonders hiervoor in de plaats (ongeveer 20 m2). Ook willen wij planten bakken en verlichting. Graag ontvang ik een offerte voor de aanleg hiervan inclusief materialen (hardhout) en verwijderen bestaande tegels (80 x 80 cm). Indien u met informatie wenst verneem ik dat graag.

Trampoline ingraven

Ik zoek een hovenier voor het ingraven van een inground trampoline met veiligheidsnet. De trampoline is 366 cm in doorsnede. Inclusief afvoeren van de grond. Toegang tot de achtertuin gaat via de schuurdeur. De uitvoerdatum dient op zo kort mogelijke termijn te zijn in verband met een cadeau voor mijn zoontje.

Terras verwijderen en vijver aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een deel van mijn terras kan verwijderen en hier een rechthoekige vijver met vijverfolie in kan plaatsen. Afmeting betreft ca. 2 bij 1,20 meter.

Tuinontwerp voor terras op betonnen parkeervoorziening

Ik zoek een hovenier voor een ontwerp van een terras van 9 bij 6 meter (inclusief schuurtje). Het terras is op een klein deel na reeds voorzien van erfafscheidingen en tussen woning en terras voorzien van hardhouten delen. Onze voorkeur gaat uit naar een onderhoudsarm terras waar we kunnen relaxen, buitenleven en eten. Qua sfeer rustig met natuurlijke materialen en groene beplanting (Scandinavische / Balinese stijl). De vakman zou dit ook moeten kunnen realiseren voor ons.

Een voortuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om het afgraven en verwijderen van de huidige begroeiing en bestrating. Vervolgens zie ik graag een border, kleine heg en bestrating in de tuin. De tuin is 12 m2. We zouden het ongeveer willen zoals op de foto te zien is.

Tuin ophopen en tegels terug

Het betreft een patiotuin van ongeveer 25 m2. De tegels moeten worden verwijderd, de tuin opgehoogd en de tegels teruggelegd.

Terras van composiet planken leggen

Ik wil een terras grenzend aan huis van ongeveer 15m2 laten leggen over een reeds gelegde tegelvloer. Hierbij moet rekening worden gehouden met een overkapping.

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin laten afgraven en afvoeren! Tuin is 117 m2 echter hoeft daar maar een deel (geschat) 60 m2 tot 80 m2 van afgegraven worden. Wellicht, ligt aan de kosten, ook nieuw zand storten en bestraten.

Repareren houten schutting na stormschade

Twee verticale palen zijn vlakbij de grond afgebroken en dus staat de schutting scheef en niet stevig. De houten segmenten tussen de palen zijn nog goed. De poort is in de loop der tijd ook wat scheef gaan hangen en moet opnieuw recht gezet worden. De schutting is 12 meter.

Voortuin leeghalen en bestraten

In de voortuin staat alleen nog een Buxus heg die weg moet en er liggen grindtegels in die eruit moeten. Verder moet het nog een klein stukje uitgegraven worden. De nieuwe tegels zijn in wildverband. De tuin is 5 meter breed en 3 meter lang.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik krijg medio mei een nieuwe schutting geleverd. Deze wil ik dan laten plaatsen. het gaat om 6 schermen en 1 deur. Hiervoor zal ik het voorwerk doen om enkele stenen te verwijderen.

Tuinafgraven + bestraten

Verwijderen van 2 coniferen afgraven grond (onv 70 m2) storten van zand tbv terras (ongeveer 40 m2) en storten tuinaarde voor gazon en borders en bestraten met tegels ongeveer 40 m2 (prijs rond 30 €/m2).

Hedera heg verwijderen

Langs onze tuin (wij wonen op een hoek) staat een schutting met hedera's (13 meter). Deze heg moet verwijderd worden. In plaats daarvan willen we schuttingdelen (1.80 bij 1.80 meter.) neerzetten. Dat laatste graag in overleg met prijsindicatie.

Tegelfundering realiseren voor blokhut

Ik wil een tegel fundering laten maken voor een blokhut. De blokhut verwacht ik binnen 8 weken. De tuin is klaar om deze klus te realiseren.

Tuin egaliseren en bestraten

Graag tuintegels opnieuw leggen en dan ook nog nieuwe tegels aanbrengen 50 m2.

Tuin renovatie

Ik zoek een vakman voor de volgende klussen in mijn achtertuin van 50 a 60m2: - zand storten (geregeld door vakman) - egaliseren - tuintegels leggen (ik zorg voor de tegels) - opsluitbanden plaatsen

Flagstones laten leggen

Wij willen graag flagstones (geel) laten leggen in onze achtertuin. Het gaat om een terras van 16 m2 plus achterterras en wat paden. Schatting van de totale oppervlakte 30 m2.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Ik zoek een hovenier die onze voortuin kan afgraven (ook om het soort gras weg te halen dat door de hele tuin woekert). De tuin is 6,12 m bij 5,70 m. Alle beplanting mag weg, ik haal er van tevoren zelf nog een paar planten uit die ik wil houden. De grote taxus bij de voordeur heb ik inmiddels tot op een halve meter weggehaald, stronkje moet er ook uit. Aan de wegkant staat ook een slanke naaldboom die weg moet (ik kan hem eventueel zelf tot op een halve meter wegzagen). Verder mogen de stenen ook weg, zowel de looptegels als het muurtje. Alles graag afvoeren. Daarna weer vullen met ongeveer een helft aarde en een helft zand.

Verzakte tuin ophogen en egaliseren

Ik zou graag willen weten wat het kost om onze verzakte tuin weer volledig egaal te krijgen. Het gedeelte wat geëgaliseerd moet worden is 13 bij 9,65 meter. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.