Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Petten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Petten heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Petten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Petten of directe omgeving.

12 klanten uit Petten bevelen een bij Casius in Petten aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Petten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, aanleg nieuwbouw tuin, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten, vernieuwen oude tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Petten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Petten:

Tuin egaliseren en bestraten

Het gaat om het egaliseren van 40 m2 achtertuin. Deze moet daarna bestraat worden met onze tuintegels. De tuin is goed bereikbaar.

Bestaande beschoeiing restaureren

Door de stijging van het grondwater is mijn beschoeiing aan het verzakken ,dit heeft tot gevolg,dat ook mijn schutting en schuurtje zijn verzakt ,ik wil graag een offerte voor het restaureren of vervangen van de beschoeiing,het gaat om zo'n 20 meter

Schutting inclusief deuren plaatsen

Wij hebben een schutting nodig van 17.70 meter lang, waarin ook 2 deuren verwerkt zijn. Wij willen een houten, stevige schutting. We wonen in Petten dus moet het wel tegen een stevige storm kunnen. Op het moment staat er niets, dus er hoeft niets verwijderd te worden.

Garagepad ophogen en drainage aanbrengen

Het betreft een garagepad van 26 meter lang en 3 meter breed dat moet worden ontdaan van plaveisel, voorzien van drainage en 30 cm opgehoogd en voorzien van steenslag of tegels.