Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, schutting plaatsen in meerdere tuinen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Ouderkerk aan de Amstel:

Tuin egaliseren en betegelen en aanleggen verlichting

Het gaat om onze tuin voorzien van nieuw houten (liever zo goedkoop mogelijk) hekwerk, het gaat om 2 x 8 m (zijkanten). Aan 1 kant staan coniferen, aan de andere kant staat een hekwerk met klimplanten van de buren, hier wil ik het tegenaan plaatsen. De tuin is 40 m2, deze zou ik graag geheel laten bestraten. Het grootste gedeelte van de huidige tegels is al weg, ik kan de rest weghalen. Er ligt aarde, ik weet niet of dit eruit moet? Graag eerst ook egaliseren voordat bestraat wordt. Daarnaast ook graag verlichting aanleggen.

Tuinhuis opknappen

Our garden house is broken and we need someone to repair it. (4 x 4 m) First 1-2 rows of wood (closest to ground), has rotten. And Last night the house start to fall down a little. I think what is needed: - lift the roof up - replace a few layers of wood - some roof repair - repaint It would be great to start as soon as possible since the house after last nights hard winds has fallen down a little and do not stand straight anymore.

Haag Japanse Huls aanleggen

3 vierkante perken van 2,35 x 2,35 meter omzomen met Japanse Huls. Om de perken heen ligt grind, in het midden staan hortensia's.

Renovatie voortuin

De voortuin is 60 m2. De oude bestrating en de coniferen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hier na zal de tuin opgehoogd moeten worden en met nieuwe tegels bestraat. Er moeten een nieuwe schutting geplaatst worden van 1.80 meter aflopen na 1.50 meter inclusief plantenbakken. Kunt u alle onderdeel separaat offreren?

Kunstgras plaatsen

Graag laten wij circa 13 m2 kunstgras plaatsen, wij kunnen zelf het zand leveren. Het zand moet worden aangetrild en opsluitbanden geplaatst. Hierna dient het kunstgras gelegd te worden.

Afgraven, grond afvoeren en tuin ophogen

Ik zou graag onze tuin 15 cm willen laten afgraven , afvoeren en ophogen met zand. Het gaat om 40m2.

Tuin leeghalen

De tuin dien goed bereikbaar is dient te worden leeggehaald. Het gaat om het verwijderen van een coniferenhaag, 1 boomstronk weghalen, 1 smalle boom weghalen, onkruid weghalen en ook de wortels daarvan. De tuin is totaal 40 m2 groot waarvan de helft is betegeld. Het puin dient te worden afgevoerd.

Schutting plaatsen met betonnen palen en onderpaneel

Wij hebben bij de Gamma schuttingen gezien: "Garden Elements". Dit zijn grenen houten schuttingen speciaal voor betonnen palen. De Gamma kan ons moeilijk adviseren hoeveel van alles wij nodig hebben. Naast dat wij deze schutting willen, willen wij hem ook door jullie laten plaatsen. In de bijlage heb ik een tekening toegevoegd van de 2 situaties. Het zou ons erg helpen als u kunt aangeven hoeveel wij van alles (schermen/ hoekpalen/ palen/ montage etc.) moeten bestellen om het daarna uiteraard bij ons te installeren. Het gaat om twee woningen.

Tuinrenovatie: terras en schutting vervangen

Ik wil mijn tuin renoveren. Het gaat om een tuin van circa 5 bij 8 meter. Werkzaamheden die gedaan moeten worden is het plaatsen van een schutting van totaal circa 16 meter (mix van hout en gaaspanelen), een doorgang aan het einde van de tuin en het maken van een vlonder terras. Deze moet bevestigd worden op 3 heipalen van beton die reeds in de grond zitten vanuit de bouw. Afmeting 4,5 breed, links 3 meter diep bij 2,5 en rechts 5 meter diep bij 2. Een plattegrond is beschikbaar en gaat om nieuwbouw beschikbaar in september.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

In Ouderkerk aan de Amstel willen wij als buurtbewoners graag een jeu de boules baan aanleggen in het park. De gemeente heeft hiervoor toestemming gegeven. Op dit moment zijn wij aan het bekijken hoe wij dit middels subsidie kunnen bekostigen. Graag vragen wij een offerte aan voor de aanleg van deze jeu de boules baan (grote 4 x 15 meter). Voor overige informatie kunt u misschien even telefonisch contact met mij opnemen?

Nieuwe tuin laten aanleggen

Gaat om de aanleg van een houten terras op 3 heipalen van beton (reeds in de grond). Terras dient L-vorming te worden. Breedte 4.50 meter en diepte 3 meter. Vanuit het huis gezien aan de rechterkant nog een stuk van 1.50 bij 1.50 meter om de L-vorm te creëren. Daarnaast schutting aanleg 4.50 meter aan de ene kant en 7 meter aan de andere kant.

Houten terras timmeren

Een houten terras timmeren. Wij willen graag een afspraak maken.

Tuin egaliseren en eventueel bestraten

Ik heb een tuin van 16 meter x 6 meter, dit wil ik graag: 1. Egaliseren; 2. Bestraten met Waaltjes (op enkele stukken na, totaal ongeveer 84 m2, ligt nu deels baksteen dat weg mag en gras sinds een half jaar). Eventueel (afhankelijk van de kosten, anders doen we dit zelf); 1. Weghalen van een laurierhaag aan de achterkant (overige planten blijven staan); 2. Plaatsen afscheiding (betongaas 2 x 6 meter en 1.80 meter hoog) en 10 meter schapenhek van 1 meter hoog; 3. Pergola achterin de tuin in de hoek en een Pergola in het begin van de tuin over de gehele breedte.

Tuinschuurtje opkrikken en bestraten

Wij willen de tuin ophogen en het terras opnieuw gaan leggen. Maar eerst willen we het schuurtje van hout van 2,5 x 2,5 meter op de goede hoogte hebben en rondom opnieuw bestraten. Het schuurtje moet dan opgekrikt worden. Het gaat om ongeveer 8 m² her-bestraten (onder de schuur, rondom en pad erheen). Stenen kunnen dus hergebruikt worden en zijn 30 x 30 cm.

Volledig nieuwe strakke moderne tuin plaatsen

We hebben een nieuw huis gekocht en vinden de tuin niet zoals we hem willen. Het globale idee is zoals onderstaand, maar graag uw input, suggesties en verbeteringen. Achtertuin: - Nieuwe damwand plaatsen achter bij het, slootje, niet stromend, een erf afscheiding slootje; - Tegels plaatsen op 6 bij 11 meter, groentetuintje creëren van 1 bij 1 meter, trampoline plaatsen, konijnenhok en BBQ mogelijkheid, eventueel een tuinhuisje. Zijtuin: Planten bak(ken) van 50 cm hoog en 18 meter lang met leibomen en bloemen/bessen et cetera. + iets om de fietsen te plaatsen. Voortuin, In de carport dient een lichtstraat geplaatst te worden. De oprit dient te worden afgescheiden van de straat en het overige gedeelte van de voortuin. Dit gedeelte bi de carport is 3 bij 3.5 meter groot. In het overige gedeelte van de voortuin dient er 2 parkeerplaatsen gemaakt te worden en een zitgedeelte.

Poort plus schuttimg plaatsen

We hebben ongeveer 3 meter schutting plus poort nodig en willen dit laten plaatsen

Complete omheining plaatsen

Graag wil ik een stuk weide van 24 bij 35 meter behekken. Dit moet gebeuren met weidepalen hout en daartussen stevige gaas 1.80 meter hoog. Het is de bedoeling om 3 grote berghonden binnen het stuk te houden. Er zal ook een poort of iets dergelijks geplaatst moeten worden om de honden erin en eruit te laten gaan.

Terras aanleggen en wilgen verwijderen

Wij hebben een grasveldje in de achtertuin waar wij deels een terras op willen laten leggen met siertegels. Wij dachten zelf aan 3 x 3.50 meter. Er ligt nu dus gras, dus het stuk moet geëgaliseerd worden. Er staan wilgen naast het te maken terras, deze hebben meerdere kleine stammen en zijn nu zo'n 3 meter hoog. Deze wilgen wil ik graag laten verwijderen.

Schutting plaatsen

Het betreft het plaatsen van een schutting. Het zijn 7 a 8 schermen van hardhout.

Voortuin en achtertuin renoveren

Achtertuin (9,5 x 6 m) en voortuin (6 x 4 m): leeghalen en ophogen (nu betegeld en paar struiken) Voortuin betegelen: 5 x 4 m met opstap naar de voordeur, heg plaatsen (3,5m) Achtertuin: betegelen terras (6 x 2,5 m) en gras (30 m2), pad betegelen, een scherm en poortdeur plaatsen.

Voor- en achtertuin renoveren

De achtertuin: Schutting verplaatsen, verwijderen conifeer, afgraven tuin, ophogen met zand voor bestrating, Bestraten met abbeystones. Het betreft een hoektuin met veel verzakking, daar dient rekening mee gehouden te worden. Voortuin, afgraven, ophogen met zand voor bestrating en bestraten.

Plaatsen van muurpaviljoen Firenze

Ik overweeg om 1 of 2 muurpaviljoen(en) Firenze te kopen. Hoeveel kost het om het te laten plaatsen? Kan de muurpaviljoen geplaatst worden op een gewone betegelde vloer, of moet er nog andere voorbereidingen getroffen worden.

Zetten van een schutting

Het plaatsen van schutting afm. ongeveer 5m. bij 8m. Hardhout of planken. Levering in overleg. Coniferen van 2m hoog verwijderen bij de buurman. Een stuk of 5-7.

Snoeien Laurierhaag 6m hoog, 16-18m

Heb laurierhaag die in 5 jaar buiten proportie is gegroeid. Nu zo'n 6 meter hoog en ook in breedte flink uitgedijd. Lengte van de haag zo'n 16-18 meter in totaal. Na snoeien ook graag afvoer van de takken. Moet binnen een maand kunnen worden uitgevoerd.

Onze achtertuin moet worden afgemaakt: ...

Onze achtertuin moet worden afgemaakt: we willen twee terrassen aanleggen (een van ongeveer 16m2 en een van 21 m2; er moet een strook gras worden gelegd, de achterschutting moet geplaatst worden met daarin een toegangspoort en er moet wat tuinverlichting worden aangelegd. Misschien kan er nog wat bijkomend werk zijn, maar dit is het grootste gedeelte.