Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nieuw Vennep:

Tuin aanleggen nieuwbouw

Tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis aan het water. ca. 12 meter diep, 5.60 meter breed. Graag houten vlonder aan het water, beschoeiing is er al, zitje moet afgegraven worden. Tegel-terras bij het huis. tussen tegel-terras en vlonder beplanting en gras. Schutting aan beide kanten

Schutting plaatsen

Geachte heer, Is het mogelijk om een online gekochte schutting door uw medewerkers te laten plaatsen? Het gaat om een stuk van ongeveer 13,5 meter. De schutting bestaat uit betonnen palen, met daartussen een houten schot. Tussen de palen aan de onderzijde van het schot zit een betonnen rand. Aan één zijde komt ook een poortdeur. De schutting is 13.5 meter en daar komen 7 panelen tussen en 8 palen. Aan mijn kant moet er een poort 1.20 meter breed komen. De huidige schutting haal ik zelf weg. Het gaat dus om het boren voor palen, snel drogend cement zit erbij. De foto komt van hekwerkonline.nl vandaan, dit wil ik graag. Graag de prijs voor het afvoeren van de oude schutting op de offerte benoemen.

Beton/composiet schutting

Ik wil een schutting laten plaatsen van een rechte stuk tegen de schuur aan 16 meter. Van beton palen en beton onderkant met composiet. En de ander stuk van 4.70 grenzend met de buren. Inclusief plaatsen. Wat gaat het ongeveer kosten? Ik hoor het graag van u.

Esdoorn verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van een Esdoorn (zie foto). De stronk mag eventueel blijven staan voor het maken van een voedertafel voor vogels. Wat is de termijn waarop dit kan gebeuren?

Tuin afgraven, struiken verwijderen en vullen met zand

Ik wil mijn tuin leeg graven en vullen met zand om later te bestraten. De tuin heeft nu heel veel laag groen en onkruid en een bamboe plant, ook moeten er een 6 tal stronken uit de tuin. Aan de achterkant van de tuin is aan de buitenkant een klein stukje gemeente grond. Er is geen poort aanwezig, maar als er eerst van buitenaf de struik weggehaald wordt, kan er zo binnengekomen worden. De afmeting van de tuin is ongeveer 6 x 8 cm. Ik schat dat er ongeveer 20 cm afgegraven moet worden. Graag alles laten afvoeren door de vakman.

Het bestraten van de gehele achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin kan bestraten met grote tegels. Het betreft een tuin van 65 m2 die bereikbaar is via de poort. De huidige tegels verwijder ik zelf. De tuin moet eerst nog worden opgehoogd met zand. Vervolgens moet dit ook geëgaliseerd worden. Ook zou ik graag de iets doen in de voegen tegen het onkruid.

Tuin afgraven

Ik wil mijn tuin van 50 m2 uit laten graven en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. ik hoor graag van u.

Voor- en achtertuin renovatie

Voor- achtertuin moet opnieuw worden aangelegd worden met andere stenen en de planten moet worden verwijderd, inclusief afvoeren. Achtertuin 45 m2 (schatting) oppervlakte heeft geen planten. Voortuin is de oppervlakte 18 m2 de planten en de stenen moeten eruit en een dennenboom van 1.60, inclusief afvoeren. En ook de bestrating moet opnieuw worden gedaan met andere stenen. Kan ik bij jullie ook stenen bestellen?

Gras eruit en bestraten

Deel van de tuin (ongeveer 24m2) het gras verwijderen, oude boomwortels eruit, egaliseren en bestraten met koppelstones.

Tuin uitgraven en kunstgras plaatsen

Wij willen graag de tuin uitgraven, af laten voeren en dan kunstgras plaatsen. De tuin is ongeveer 12m2 Het kunstgras is 4,6m x 4 meter.En de verdeeldoek ook. Er zitten 35 pennen bij. De lengte is ongeveer 455 x 355 met een schuine hoek.

Tuinontwerp en tuinaanleg

De achtertuin in onze nieuwe woning willen wij graag opnieuw aanleggen. Het gaat om een tuin van 55 m2, met schuur van ongeveer 8 m2. Wij houden van een strak ontwerp, scheiding zitgedeelte door lage border. Zodat we kunnen loungen en tafelen. Verder vinden wij het mooi als er gebruik wordt gemaakt van meerdere materialen, tegel/hout. Wij hebben geen groene vingers!

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen van circa 21 meter lengte, van 180 x 180 cm Douglas schermen en hardhouten palen.

Herdera schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin mijn schutting kan vervangen door een Hedera schutting. De schutting moet ongeveer 8 meter lang worden. De huidige schutting dient verwijderd te worden.

Tuinontwerp en materialen leveren

Voor onze tuin van 5 meter breed 17.5 meter diep willen we graag een ontwerp laten maken. We hebben globaal al bedacht hoe het eruit moet komen te zien en welke stijl wel willen, maar willen dit graag in een werkbaar plan omzetten. In grote lijnen: - Een terras van 5 x 4 meter - Een trapje met vaste bloembakken aan weerzijde, er is al een verhoging in de tuin - een stuk (kunst)gras met looppad - achterin de tuin weer een terras met houten overkapping - aan de zijkanten beplanting Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om hiervan een ontwerp te laten maken.

Tuinen egaliseren en bestraten

Wij zijn afgelopen najaar wezen verhuizen naar een nieuwbouw huurwoning hier in Nieuw-Vennep en hebben collectief de schuttingen laten plaatsen wat veel geld scheelde maar nu willen we graag de voor- en achtertuin egaliseren en dan met mooi grind bedekken met links en rechts een bloemenperkje en achter in de achtertuin de parkeerplaats aanleggen met voor een deel bestaande grote iets dikkere tegels. Let op, het pad in de voortuin blijft ongewijzigd dat scheelt weer waardoor we kunnen kijken naar een mooie “groene” scheiding tussen achtertuin en parkeerplaats (zie de tekening). Het gaat om een totaal van 70-75 m2.

Egaliseren en bestraten

We willen onze tuin aan netjes en onderhoudsvrij laten bestraten. Er moet ook geëgaliseerd worden. De tuin is ongeveer 300-400 m2.

Afgraven, afvoeren, vulzand plaatsen en bestraten

Graag wil ik een offerte voor het afgraven van klei bij een nieuwbouwhuis. Dit wil ik erna laten afvoeren. Vervolgens het plaatsen van vul zand en de tuin laten bestraten. Ik lever zelf de (nieuwe) betontegels van 60 x 30 en betonbanden. Het gaat om een oppervlak van circa 30 m2 Er is een heel makkelijk bereikbare achterom.

Poort plaatsen

Aan onze achtertuin hebben wij een carport. Wij zouden hier graag een hardhouten poort willen neerzetten. Specificaties: circa 350 cm breed. Wij zijn van de gemeente verplicht een poort te plaatsen waar eventueel een auto doorheen zou kunnen. Daarnaast zouden wij graag een kleinere deur willen die wij makkelijk kunnen gebruiken om met een fiets doorheen te lopen. Hoogte is circa 180 cm.

Schutting en tuindeur repareren

De poortdeur sluit niet meer optimaal. De bovenste- en onderste scharnier zit los.

Tuin renoveren/bestraten

Ik wil mijn tuin leeghalen en vervolgens heb ik hulp nodig voor het afvoeren van de heggen, siergrind, vlonder en tegels. Daarna de tuin bestraten met (sier-) tegels. De tuin is 10 bij 5,5 meter. Er is een achterom.

Boomstronk verwijderen uit de voortuin

Het verwijderen van een boomstronk in de voortuin. Deze is circa 50 cm diameter en circa 50 cm hoog. Dit moet eventueel weggefreesd worden.

Tuin opnieuw bestraten en eventueel beplanten

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten bestraten met de huidige tegels. Wat verhogingen en een pergola toevoegen. Verder eventueel ook wat groenblijvende grotere planten aanbrengen. Oppervlakte betreft 34 m2. De tuin moet ook deels worden afgegraven/geëgaliseerd worden en verder is de tuin goed bereikbaar via een achterom.

Waterput slaan in de volkstuintje

Ik heb een volkstuintje in Nieuw Vennep met een waterput van 4 meter en ik wil hem graag verdiepen. Pad naar de tuin is vrij smal.

Dode berk afzagen

Ik zou graag een offerte willen voor het verwijderen / afzagen van een wilde Berk welke, zoals het lijkt, is aan het wegrotten en hol is aan de binnenkant en nu een gevaar begint te worden. Ik vermoed dat deze zo een 8 meter hoog is, grenst aan groenzone dus makkelijk bereikbaar achterom. Staat wel naast schutting. Foto's zijn beschikbaar. De vakman dient het puin af te voeren.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Een gedeelte van de tuin afgraven en het afvoeren van de grond. Het betreft een stuk tuin van 9 m2, de bult op de foto is op z’n hoogst 40 centimeter. De tuin is goed bereikbaar voor de vakman.