Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nederhorst den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nederhorst den Berg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nederhorst den Berg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nederhorst den Berg of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nederhorst den Berg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nederhorst den Berg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nederhorst den Berg:

Nieuwe tuin aanleggen

Ik heb een woning gekocht in Nederhorst den Berg en wil mijn tuin van 419 m2 opnieuw laten bestraten en een nieuwe composiet vlonder aan laten leggen (100 m2). We hebben nu kleine klinkers, we willen graag advies of we deze kunnen behouden of het beter is om iets anders te nemen. We willen namelijk een onderhoudsvriendelijke tuin. Zou u een vrijblijvende offerte voor mij kunnen opmaken? Is het mogelijk om op 4 juni te komen kijken? We wonen er nog niet namelijk, maar dan zijn we er toevallig. Rond juli willen we dan beginnen.

Houten terras aan chalet leggen

ik wil graag een houten terras aan mijn veranda van 4 meter. De breedte van de chalet is 6 meter .

Uitgraven en afvoeren ten behoeve van cunnetten voor speeltoestellen

Ik zoek een partij die 2 stukken kan afgraven ten behoeve van speeltoestellen. Het gaat om een stuk van 9 bij 2,5 meter en een stuk van 4,3 bij 3,6 meter. De stukken dienen 30 cm te worden afgegraven. Vervolgens moet dit worden opgehoogd met zand. De stukken zijn goed bereikbaar.

Tuin opknappen

De voortuin is een met split bedekte bodem die aandacht verdient en de buxushaag en de beplanting hebben onderhoud nodig of zijn aan vervanging toe. Het huis staat te koop, dus ik wil binnen een beperkt budget de voortuin een opknapbeurt geven.

Kunstgras opnieuw leggen

Wij hebben kunstgras gekocht en geprobeerd om dat te leggen. Dat is toch wat lastiger dan verwacht en ik wil graag dat dit goed gelegd gaat worden. Dus het moet er waarschijnlijk weer uit, even egaliseren (ondergrond is al aangetrild) en opnieuw goed leggen en snijden. Het gaat om 40 m2 aan 1 stuk en een stukje van 6m2. Graag ontvang ik een offerte.

Voortuin leeghalen en alles afvoeren

Ik wil graag mijn voortuin helemaal leeg laten halen, zoals tegels, bielzen en wat begroeiing aan de andere zijde als erfafscheiding. Ik krijg het er zelf niet uit. Hij is 6 bij 9 meter. Er staat een heg als erfafscheiding met de buren. Wat zou dat kosten om het leeg te halen en af te voeren?

Poort laten plaatsen

In onze achtertuin willen we graag een houten poort laten plaatsen. De ruime is 200 cm. Aan een zijde zal deze tegen het huis aan bevestigd moeten worden, andere zijde een losse paal in de grond. Graag ontvangen wij een offerte inclusief hang- en sluitwerk, de poortdeur en de plaatsingskosten.

Aanleg van kunstgras

Wij zoeken een bedrijf dat voor ons 75 m2 kunstgras kan aanleggen in Nederhorst den Berg. Tevens het uitvlakken en plaatsen van stabilisatiedoek en het vastzetten met hakken.

Betonnen schutting laten plaatsen

Graag zou ik een indicatie ontvangen voor het leveren en het plaatsen van een gladde grijze beton schutting met betonnen palen. De schutting zal 25 meter lang moeten worden en komt om een parkeerterrein heen.

Maandelijks tuinonderhoud

We hebben en huis gekocht en zoeken een hovenier die maandelijks alle aanvullende tuinwerkzaamheden gaat verrichten, en willen graag en offerte van de maandelijkse kosten. De voor- en achtertuin zijn samen 1500 m2. Een onderhoudscontract met duidelijke prijzen aanbieden. Een persoon, een keer per maand een dag. Ik help zelf mee door de rest van de maand wat te doen.

Hardhouten schutting plaatsen

Ik wil graag een hardhouten schutting met een boog bovenop laten plaatsen vanaf het huis naar achteren +\- 12 meter naar achteren. Achteraan een stuk van 70 cm de ene kant op en een poort van 1,40 meter achter aan de ene tuin. De andere kant op een stuk van 3,60 meter en een poort van 0,90 meter achter in de andere tuin. Graag ontvang ik een offerte van u.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Wij willen in onze tuin graag een nieuwe schutting laten plaatsen met daarin een grote poort (voor draai met motorfiets). Onze voorkeur gaat uit naar een rechte hardhouten schutting. In totaal hebben wij ongeveer 17,5 m1 welke geplaatst dient te worden (aan twee kanten van de tuin). Graag ontvangen wij van u op basis daarvan een vrijblijvende offerte opgedeeld in tweeën (6,5 m1 schutting tussen ons en de buren en 11 m1 rond de tuin). Mocht u meer informatie nodig hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen. Betreft dus leveren en plaatsen van de schutting.

Opschonen voortuin en afvoeren puin ...

Opschonen voortuin en afvoeren puin (grond, hekewerk en stenen). Bestrating +/- 20 m2 tegels. Border uitgraven + vullen met tuinaarde (30 m2). Beplanting beukenhaag kort 10 m en verder stelpost.