Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor verwijderen boomstronken en klimop wortels:

Verwijderen boomstronken en klimop wortels

Wij hebben recent een aantal bomen en boompjes verwijderd om een nieuwe schutting aan te kunnen leggen. De laatste stap is het verwijderen van de stronken. Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het verwijderen van een aantal stronken. Voor zover mij bekend lopen er geen leidingen in de buurt. Alle stronken lopen langs de zijkant van de tuin. Er is een parkeerplaats voor de deur met flink wat ruimte eromheen. - De grootste van 50 cm heb ik redelijk kort kunnen afzagen. Deze stronk is rondom vrij. Foto 1+foto 2 - De 2e van ongeveer 25 cm diameter is met een stalen hekwerk vergroeid. Ik heb het hierdoor niet korter kunnen afzagen dan ongeveer 50 cm boven de grond. ik heb stukken van het hek weg geknipt en zal de laatste stukken om de stronk heen ook verwijderen, maar zou willen vragen of U de rest van de stronk weg kan halen. De stronk is dus rondom vrij. Foto 3 en foto 4 - Drie kleine stronkjes naast een schuur van ongeveer 5-10 cm. Er staat een paal op ongeveer 40 cm van de stronk. Foto 5+foto 6 - Een stronk met drie uitlopers van in totaal 30 cm diameter. Rondom helemaal vrij. Foto 7 - een paar kleine stronken van <5 cm. Foto 8 - De oude schutting was overwoekerd met klimop. Deze hebben we grotendeels verwijderd, maar er zitten nogal wat wortels in de grond. Zou U deze met een grondfrees kunnen verwijderen? foto 9 en foto 10. Ik kan eventueel meer foto's sturen. Mocht U nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen boomstronken en klimop wortels uit heel Nederland:

Boomstronken verwijderen

We willen een eenvoudig tegelpad hebben naast ons huis. Op het moment staan er twee grotere en een paar kleine stronken (1.50 meter hoog). Deze willen we graag verwijderd hebben. In eerste instantie gaat het om de boomstronken verwijderen. Ze staan 80 cm naast ons huis en aan de andere kant is er ook nog ruimte. Graag de boomstronken ook afvoeren.

Voortuin afgraven, boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen

Ik wil de voortuin laten afgraven, de boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen. Er is makkelijk bij de stronken te komen. Er moet ongeveer 10-15 cm worden afgegraven vanwege de wortels. Er moeten ook een aantal tegels verwijdert worden. De tuin is ongeveer 8 x 3 meter. Alles mag afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Boomstronken verwijderen

Stronken van grote Coniferen verwijderen, 2 stuks en twee kleinere.

Boomstronken verwijderen

Heb 4 stronken in de tuin , die verwijderd moeten worden .

boomstronken verwijderen

Wij willen graag dat u 2 boomstronken en wortels in onze voortuin verwijdert (met stronkenfrees). Vervolgens halen wij zelf de stenen uit onze voortuin. Wat kost daarna het afgraven van de voortuin (5 bij 3 m)?

Meerdere boomstronken verwijderen

Ik heb 3 boomstronken in de achtertuin en 2 in de voortuin en zou deze graag verwijdert hebben, er komt namelijk een terras overheen. Wei het afvoert maakt me niet zoveel uit. Dit kan in overleg. Er is een tuinpoort aanwezig en er is makkelijk bij te komen.

Verwijderen boomstronken

Graag zou ik een boomstronken willen laten ver wijden (zie foto). Overigens heb ik nog een kleine stronk echter kan ik maar 1 foto uploaden. Ik zie dan ook graag uw offerte tegemoet.

Boomstronken verwijderen

Ik zou graag 4 stronken willen laten verwijderen. De grootste is 45 cm doorsnee aan de bovenkant. De andere 3 zijn steeds een maatje kleiner. Graag zou ik een offerte ontvangen om de kosten eens te bekijken. Het oude materiaal ook graag afvoeren.

Boomstronken verwijderen

Er staan twee boomstronken in de tuin, die moeten verwijderd worden.

Twee boomstronken verwijderen

Ik wil graag weten wat het kost om 2 boomstronken te verwijderen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius