Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Naarden of directe omgeving.

370 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, aanleg nieuwbouw tuin, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten, vernieuwen oude tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Naarden:

Tuin betegelen met siertegels en een nieuw hekwerk plaatsen

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn achtertuin. Het gaat om een tuin van 7 bij 4 meter. Het gaat om het vervangen van het hekwerk. Het nieuwe hekwerk moet ongeveer 120 cm hoog worden en 7 meter lang zijn. Daarnaast moet er nieuwe sierbestrating komen. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde.

Tuinonderhoud

Op een oppervlak van 500 m2 staat een 2 onder 1 kap woning. Hier zouden wij graag het onderhoud laten uit voeren aan de voor- en achtertuin, snoeien en onkruid verwijderen. Separaat zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van verlichting in beide tuinen, het vernieuwen van een houten poortdeur en het aanleggen van een looppad aan de achterzijde van de achtertuin.

Schutting plaatsen

Ik wil een 9 mtr houten grenen schutting laten leveren en plaatsen in mijn zijtuin.

Tuin aanleggen

Ik zou graag in contact komen voor een eerste kennismaking en inventarisatie. We willen onze achtertuin, ongeveer 55 m2, flink aanpakken. De oude tegels moeten worden verwijderd en de tuin afgegraven. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden en aan 1 zijde een schutting, bestrating, terrasjes, gras en een pergola geplaatst moeten worden. Wij hebben een beeld wat wij willen maar staan open voor ideeën.

Voortuin ruimen en opnieuw aanleggen

Ruimen van struikgewas Egaliseren en aanleg gazon Aanleg looppad naar voordeur (grind, worteldoek) Aanleg beukenhaag

Afgraven en afvoeren

Ik zoek een partij die in één deel van mijn tuin ongeveer 10 cm kan afgraven om dit vervolgens met wit zand 30 cm op te vullen. Vervolgens moet een ander deel van 10 m2 worden geëgaliseerd ten behoeve van kunstgras. Het eerste deel betreft een oppervlakte van ongeveer 15.5 m2. Het werk moet plaatsvinden in mijn achtertuin welke bereikbaar is per achterom.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil voor in de achtertuin een waterbron met pomp. Ik denk dat die niet dieper hoeft dan 2,5 meter.

Deel achtertuin vernieuwen

We zouden graag willen weten wat ongeveer de kosten zijn, om in het achterste deel van de tuin (25m2), gras te leggen met daaromheen planten. Ook is er een trappetje in de tuin van het terras naar lager gelegen gedeelte, wat we zouden willen aanpassen naar een mooi afgewerkt (kindvriendelijk) trappetje.

Terras vernieuwen en achtertuin uitbreiden

Graag willen wij een vrijblijvende offerte opvragen voor het aanleggen /vernieuwen van ons terras in de achtertuin. Het terras is 4 x 4 meter plus het paadje vanuit de garage 1.30 x 3 meter. De bedoeling zou zijn dat het paadje rechtdoor zou worden getrokken waardoor we extra diep terras zouden creëren van ongeveer 1 meter, zou dan, 4 x 5 worden. Hiervoor zou het stukje van ongeveer 1 x 3.5 meter opgehoogd moeten worden met ongeveer 20 cm.

Tuinschuttingen vervangen

Graag wil ik 7 nieuwe schuttingen laten plaatsen. De oude schutting, begroeid met klimop, moet inclusief de beplanting nog verwijderd worden. Daarnaast zou ik graag willen, indien mogelijk, dat de vakman de materialen meeneemt vanaf de GAMMA als hij het werk komt uitvoeren. Graag ontvang ik voor deze klus een prijsopgave.

Kapschuur Violier plaatsen

Graag in onze tuin monteren en plaatsen van een Violier kapschuur (1449 euro). De achtertuin heeft een achterom.

Tuinontwerp en -aanleg

Wij hebben een bestaande tuin, 160 m2, voor + achtertuin, die wij volledig opnieuw willen laten inrichten. De schutting mag blijven maar de rest mag afgevoerd worden. Het afvoeren van de oude tuin zouden wij zelf willen verzorgen. Ik wil graag een kind vriendelijke tuin, een doorrij naar de garage achterin de tuin een een zithoek / terras. Verder mag het een moderne maar wel bloemrijke tuin worden. De zijtuin langs de woning willen wij laten bestraten met Amsterdams waaltjes. Hier ligt nu grind. De voortuin is nu leeg. Hier willen wij een deel gras en een groene omheining laten plaatsen.

Schutting plaatsen met een poort

3 delen schuttingen plaatsen met palen en poort. Voor de poort tevems een slot monteren.

Grote boom kappen

Wij hebben een grote boom(spar/den) bij ons in de voortuin die gekapt of gerooid dient te worden. De boom is ruim 20 meter hoog en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Italiaanse populieren kappen

Wij hebben 4 Italiaanse populieren van ongeveer 15 tot 18 meter hoog, 2 daarvan zijn vrij eenvoudig te verwijderen, 2 wat moeilijker door andere bomen eromheen welke wij willen houden, dit zou makkelijker kunnen als de boer mee werkt, welke het weiland ernaast heeft (Over 2 weken is dat mogelijk). Ook zou ik de stronken gefreesd willen hebben. De bomen staan aan de kant van de sloot.

Bloesem snoeien

In mijn voortuin staat een prachtige bloesem boom. Hij bloeit elk jaar prachtig. Hij is tot op heden door ons nog niet gesnoeid, omdat we bang zijn dat hij dan dood bloedt. Welke hovenier kan ons helpen om de boom te snoeien zonder schade aan de boom aan te brengen?

Vijver verwijderen en dichtmaken

Graag hele vijver verwijderen en dichtmaken,door deskundig bedrijf.

Tuinaanleg bij nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouwwoning wil ik graag een tuin + oprit laten aanleggen, oprit en plaatsen schutting. Ook willen we wat lichtpunten en een beregeningsinstallatie. De tuin is ongeveer 400 m2. We willen graag 45 meter schutting. We willen graag een houten schutting (potdekselwerk - donker hout). Ik wil graag een terras van 7.20 bij 4.80, en een terras van 4.80 bij 4.80 meter (60 bij 60 tegels). Ook willen we graag een oprit (80 m2, hier willen we graag grind, geen grindtegels). Er moeten ook nog wat paden komen met gebakken klinkers.

Gemetseld muurtje verwijderen

Het betreft het slopen en verwijderen van een stenen rand van een terras achter in de tuin. Een betonnen fundament ligt onder het maaiveld en daar bovenop zijn 2 laags steentjes gemetseld, ook 2 steentjes breed. Totale lengte van de gemetselde steentjes rij is ongeveer 8.5 meter. De klus is het los hakken van de stenen en verwijderen vanuit de tuin, + afvoeren naar de stort. Er zijn foto's beschikbaar.

Taxussen en boom toppen

Een boom en twee grote taxussen toppen. Verder twee taxus hagen van ca. 7 meter in totaal snoeien.

Kunstgras aanleggen in achtertuin

Graag willen wij vragen wat de kosten zouden zijn voor het aanleggen van onze achtertuin als een speelveld van kunstgras. Het gaat om ongeveer 50 m2, (9 x 5,5 meter). De huidige ondergrond is een oud gazon.

Schutting met poort leveren en plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een schutting met poort. De breedte is ongeveer 4 meter, waarvan precies in het midden een poort van 1.80 meter moet in 2 delen een vast deel en een deel dat open en dicht kan, ander deel alleen open indien nodig. Schutting van hout met verticale planken en een slot op de poort. De oude schutting verwijder ik zelf. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Drassige tuingedeelte draineren

Ik ben op zoek naar een grondspecialist. In onze achtertuin, circa 350 m2 gras is een gebied van ruim 40 m2 continue drassig. Na regenval zelfs plassen. Begroeiing heeft het lastig, tuin wordt lastig begaanbaar in dit gedeelte en overige gedeeltes hebben er ook last van. Vermoedelijk een 'kwel'. Wij willen graag een oplossing.

Inground trampoline laten ingraven met nieuwe grasmat eromheen

Ik wil mijn voor-en achtertuin laten renoveren met oprijlaan erbij. We willen alles volgend jaar doen muv de voortuin, die willen we dit jaar doen. Werkzaamheden: - ingraven rechthoekige trampoline van 3. 30 bij 2. 20 - vervangen grasmat van ongeveer 4 bij 6. 5 meter. Graag ontvangen wij een offerte.

Schutting met stormschade repareren

Ongeveer 5 jaar geleden schutting met tuinschermen geplaatst. Schutting bestaat uit 7 palen met 6 tuinschermen. De hardhouten palen zitten inmiddels wat los waardoor schutting bij storm meebuigt. Graag de palen vastzetten eventueel met een beter alternatief.