Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Naarden of directe omgeving.

368 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Naarden:

Waterbron slaan in de tuin voor tuinberegening

Wij bouwen een nieuw huis op een kavel van circa 2000 m2. Nu willen wij graag een waterput laten slaan voor de beregening van de tuin voor april. Kavel is vrijelijk toegankelijk met machines. Geen idee hoe diep de put moet komen. Graag ontvang ik op de offerte de kosten voor de waterpomp apart, als dat mogelijk is. De klus zouden we het liefst voor april afgerond hebben, in april wordt de tuin namelijk aangelegd.

Tuin egaliseren en betegelen

Wij willen de tuin (ongeveer 65 m2) egaliseren en laten betegelen en een stukje kunstgras van ongeveer 4 m bij 5 m. Ik weet ongeveer wat ik wil en zou het graag even willen doornemen met een vakman. De huidige bomen worden weggehaald en alles wordt uitgegraven.

Grote spar verwijderen

Wij willen een grote blauw spar van circa 15 a 20 meter laten verwijderen uit onze voortuin met wortels en al.

Verwijderen boomstronken en klimop wortels

Wij hebben recent een aantal bomen en boompjes verwijderd om een nieuwe schutting aan te kunnen leggen. De laatste stap is het verwijderen van de stronken. Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het verwijderen van een aantal stronken. Voor zover mij bekend lopen er geen leidingen in de buurt. Alle stronken lopen langs de zijkant van de tuin. Er is een parkeerplaats voor de deur met flink wat ruimte eromheen. - De grootste van 50 cm heb ik redelijk kort kunnen afzagen. Deze stronk is rondom vrij. Foto 1+foto 2 - De 2e van ongeveer 25 cm diameter is met een stalen hekwerk vergroeid. Ik heb het hierdoor niet korter kunnen afzagen dan ongeveer 50 cm boven de grond. ik heb stukken van het hek weg geknipt en zal de laatste stukken om de stronk heen ook verwijderen, maar zou willen vragen of U de rest van de stronk weg kan halen. De stronk is dus rondom vrij. Foto 3 en foto 4 - Drie kleine stronkjes naast een schuur van ongeveer 5-10 cm. Er staat een paal op ongeveer 40 cm van de stronk. Foto 5+foto 6 - Een stronk met drie uitlopers van in totaal 30 cm diameter. Rondom helemaal vrij. Foto 7 - een paar kleine stronken van <5 cm. Foto 8 - De oude schutting was overwoekerd met klimop. Deze hebben we grotendeels verwijderd, maar er zitten nogal wat wortels in de grond. Zou U deze met een grondfrees kunnen verwijderen? foto 9 en foto 10. Ik kan eventueel meer foto's sturen. Mocht U nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Voor- en achtertuin renovatie

Mijn voortuin (ca 100 m2) en achtertuin (ca 100 m2) zijn overwoekerd. Al 3 x nieuw gras ingezaaid/geplant laatste jaren. Inmiddels hoop opgegeven en is nu zooitje. Vervangen door bloemen/struiken? Heb zelf geen groene vingers. Daarnaast heggen/planten snoeien rond voor/achtertuin. Foto is achtertuin. Voortuin vergelijkbaar.

Plaatsen tuinpoort

We willen graag de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een elektrische poort, met intercom. We hebben al een sierhek met heg. Het gat is op dit moment 5.70 meter.

Trampoline ingraven

Ik wil onze trampoline laten ingraven in de voortuin. Het oude gras is inmiddels verwijderd. De trampoline heeft ongeveer een doorsnee van 2,5 meter.

Waterput slaan en mogelijk pomp plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het slaan van een waterput voor tuinberegening. Het plaatsen van de pomp zou mogelijk ook kunnen, maar dat is afhankelijk van de kosten. De tuin is ongeveer 500 m2 en er is een carport aanwezig. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren.

Plaatsen schutting en poort

Ik wil een schutting laten plaatsen inclusief een poort met een totale lengte van ongeveer 5 meter 25. De materialen hiervoor heb ik nog niet voor handen.

Een voortuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het afgraven van bestaande tegels, hout stukken, stronk en overige beplanting. Vervolgens dient de tuin te worden afgegraven, worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Vervolgens wil ik dat de tuin betegeld wordt. De tuin is ongeveer 50 m2 groot.

Tuin betegelen met siertegels en een nieuw hekwerk plaatsen

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn achtertuin. Het gaat om een tuin van 7 bij 4 meter. Het gaat om het vervangen van het hekwerk. Het nieuwe hekwerk moet ongeveer 120 cm hoog worden en 7 meter lang zijn. Daarnaast moet er nieuwe sierbestrating komen. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde.

Tuinonderhoud

Op een oppervlak van 500 m2 staat een 2 onder 1 kap woning. Hier zouden wij graag het onderhoud laten uit voeren aan de voor- en achtertuin, snoeien en onkruid verwijderen. Separaat zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van verlichting in beide tuinen, het vernieuwen van een houten poortdeur en het aanleggen van een looppad aan de achterzijde van de achtertuin.

Schutting plaatsen

Ik wil een 9 mtr houten grenen schutting laten leveren en plaatsen in mijn zijtuin.

Tuin aanleggen

Ik zou graag in contact komen voor een eerste kennismaking en inventarisatie. We willen onze achtertuin, ongeveer 55 m2, flink aanpakken. De oude tegels moeten worden verwijderd en de tuin afgegraven. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden en aan 1 zijde een schutting, bestrating, terrasjes, gras en een pergola geplaatst moeten worden. Wij hebben een beeld wat wij willen maar staan open voor ideeën.

Voortuin ruimen en opnieuw aanleggen

Ruimen van struikgewas Egaliseren en aanleg gazon Aanleg looppad naar voordeur (grind, worteldoek) Aanleg beukenhaag

Afgraven en afvoeren

Ik zoek een partij die in één deel van mijn tuin ongeveer 10 cm kan afgraven om dit vervolgens met wit zand 30 cm op te vullen. Vervolgens moet een ander deel van 10 m2 worden geëgaliseerd ten behoeve van kunstgras. Het eerste deel betreft een oppervlakte van ongeveer 15.5 m2. Het werk moet plaatsvinden in mijn achtertuin welke bereikbaar is per achterom.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil voor in de achtertuin een waterbron met pomp. Ik denk dat die niet dieper hoeft dan 2,5 meter.

Deel achtertuin vernieuwen

We zouden graag willen weten wat ongeveer de kosten zijn, om in het achterste deel van de tuin (25m2), gras te leggen met daaromheen planten. Ook is er een trappetje in de tuin van het terras naar lager gelegen gedeelte, wat we zouden willen aanpassen naar een mooi afgewerkt (kindvriendelijk) trappetje.

Terras vernieuwen en achtertuin uitbreiden

Graag willen wij een vrijblijvende offerte opvragen voor het aanleggen /vernieuwen van ons terras in de achtertuin. Het terras is 4 x 4 meter plus het paadje vanuit de garage 1.30 x 3 meter. De bedoeling zou zijn dat het paadje rechtdoor zou worden getrokken waardoor we extra diep terras zouden creëren van ongeveer 1 meter, zou dan, 4 x 5 worden. Hiervoor zou het stukje van ongeveer 1 x 3.5 meter opgehoogd moeten worden met ongeveer 20 cm.

Tuinschuttingen vervangen

Graag wil ik 7 nieuwe schuttingen laten plaatsen. De oude schutting, begroeid met klimop, moet inclusief de beplanting nog verwijderd worden. Daarnaast zou ik graag willen, indien mogelijk, dat de vakman de materialen meeneemt vanaf de GAMMA als hij het werk komt uitvoeren. Graag ontvang ik voor deze klus een prijsopgave.

Kapschuur Violier plaatsen

Graag in onze tuin monteren en plaatsen van een Violier kapschuur (1449 euro). De achtertuin heeft een achterom.

Tuinontwerp en -aanleg

Wij hebben een bestaande tuin, 160 m2, voor + achtertuin, die wij volledig opnieuw willen laten inrichten. De schutting mag blijven maar de rest mag afgevoerd worden. Het afvoeren van de oude tuin zouden wij zelf willen verzorgen. Ik wil graag een kind vriendelijke tuin, een doorrij naar de garage achterin de tuin een een zithoek / terras. Verder mag het een moderne maar wel bloemrijke tuin worden. De zijtuin langs de woning willen wij laten bestraten met Amsterdams waaltjes. Hier ligt nu grind. De voortuin is nu leeg. Hier willen wij een deel gras en een groene omheining laten plaatsen.

Schutting plaatsen met een poort

3 delen schuttingen plaatsen met palen en poort. Voor de poort tevems een slot monteren.

Grote boom kappen

Wij hebben een grote boom(spar/den) bij ons in de voortuin die gekapt of gerooid dient te worden. De boom is ruim 20 meter hoog en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Italiaanse populieren kappen

Wij hebben 4 Italiaanse populieren van ongeveer 15 tot 18 meter hoog, 2 daarvan zijn vrij eenvoudig te verwijderen, 2 wat moeilijker door andere bomen eromheen welke wij willen houden, dit zou makkelijker kunnen als de boer mee werkt, welke het weiland ernaast heeft (Over 2 weken is dat mogelijk). Ook zou ik de stronken gefreesd willen hebben. De bomen staan aan de kant van de sloot.