Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Muiderberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Muiderberg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Muiderberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Muiderberg of directe omgeving.

68 klanten uit Muiderberg bevelen een bij Casius in Muiderberg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Muiderberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Muiderberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Muiderberg:

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Ik wil een bron laten slaan om mijn tuin met grondwater te kunnen sproeien en heb daarbij ook een pomp nodig. Ik heb een voor- en achtertuin van resp. 150 en en 105 m2.

Tuin leeghalen

Wij willen onze achtertuin graag leeghalen en vlakmaken om te kijken hoe we met de tuin vrever willen. Er is al een stobbenfress doorheen geweest, maar er liggen hier en daar wat hopen zand / grond / graszoden. De doorgang op de foto's is ca. 1.20 m, het hek willen we voor nu laten staan.

Renoveren achtertuin

Onze achtertuin is momenteel compleet betegeld. Wij willen graag wat meer groen in de tuin en het liefst ook een zit-/loungehoekje erbij. De tegels moeten er dus uit en we willen graag even overleggen met de hovenier wat we ervoor in de plaats willen hebben. Ik schat de tuin ongeveer 20 m2 in.

Afgraven en nieuwe tuinaarde plaatsen

We hebben een klein stukje tuin aan de straatkant met hele slechte grond. Dat moet ongeveer 30 cm afgegraven worden en voorzien van tuinaarde zodat er weer wat kan groeien. Het gaat om max 6 m2. Hoor graag wat zoiets kost om even een beeld te krijgen.

Oude schutting vervangen door nieuwe

De oude schutting is al verwijderd en de nieuw houten schuttingsdelen en palen zijn al aangeschaft. Deze zou ik graag door een vakman willen laten monteren. De lengte van de schutting moet 5.40 meter worden en de hoogte 1.80 meter.

Voortuin opnieuw aanleggen

Na een verbouwing waarbij de voordeur verplaatst is, willen we voor de voortuin een nieuw plan. Zo veel mogelijk de oude heesters en struiken hergebruiken. Bestrating van oprit/pad naar de garage en deur. De tuin is 10 meter breed en 5 meter diep. Graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Wij willen onze achtertuin van 5,5 x 11 meter graag helemaal opnieuw laten aanleggen. We zoeken een hovenier die voor ons een ontwerp kan maken naar onze wensen. We willen de tuin laten leeghalen, een schuur laten plaatsen en bestrating laten aanleggen. De tuin is goed bereikbaar aan de achterzijde. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte. We hebben geen haast met de klus, maar wie er tijd heeft mag wel op korte termijn starten.

Boom tegen huis kappen

Wat zijn de kosten om de boom die tegen ons huis staat te laten kappen.

Vlonderterras aan laten leggen

Ik wil graag een vlonder-terras laten aanleggen in de achtertuin. De gewenste afmeting is 6 x 6.50 meter. Ik heb een voorkeur voor hardhout. Er liggen nu stenen op die plek, er moet ook een stukje worden afgegraven en een ander deel geëgaliseerd. Ik laat de plek graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. De materialen mogen ook worden aangeboden maar ik kan die in overleg ook zelf bestellen.

Nieuwe schutting en poort laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting van 14.50 meter met hierin ook een toegangspoort van 2.50 meter over de breedte van de tuin. Ook wil ik graag een oude schutting met klimop laten verwijderen. Het gaat om het leveren en plaatsen van houten schuttingdelen en een poort.

Trampoline laten ingraven

Ik wil mijn trampoline van 2.40 cm laten ingraven.

Trampoline ingraven en grond afvoeren

Ik wil graag een ovale trampoline van 3,6 x 1,8 meter groot laten ingraven in de voortuin. De trampoline is al aangeschaft en het vrijgekomen zand laat ik graag afvoeren door de vakman. De trampoline moet voor 11 juli zijn ingegraven.

Composiet schutting met palen plaatsen

Ik wil drie stuks composiet schutting laten plaatsen, dus 4 palen in de grond plaatsen, schuttingen plaatsen en vastmaken. Ik kan meehelpen met plaatsen, maar wil dat het goed gebeurt. Vandaar deze aanvraag.

Hout-betonschutting leveren en laten plaatsen

Wij zijn van plan onze tuinafscheiding te vervangen door een hout-beton schutting. In grote lijn komt het neer op 2 schermen met tweezijdig rotsmotief onderplaten en daarboven houten schermen, 180 x 130, 21-planks, en 4 schermen met gladde onderplaten en daarboven houten schermen, 180 x 180, 21-planks, 2 daarvan met driehoekig raamwerk/trellis. Houten delen af te werken met afdeklat, piramidevorm. Ook boven de platen met rotsmotief een afdekkap. Al het beton in de kleur antraciet, niet gecoat. Graag zie ik ook vermeld welke houtsoort wordt gebruikt en de afmetingen (breedte/dikte) van de planken die gebruikt worden. De materialen en de arbeidskosten dienen separaat vermeld te worden op de offerte. Er is een tekening beschikbaar.

Hagen verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen een nieuwe rechte schutting laten leveren en plaatsen. Het gaat om betonnen palen met houten schermen (21 planken). De totale lengte is 10,7 m1. Graag ontvangen we daarnaast een aparte offerte voor het verwijderen van een coniferenhaag van 2,5 m1 hoog en 3,5 m1 lang en een ligusterhaagje van 1,5 m1 hoog. Er is een situatietekening beschikbaar.

Schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van een houten schutting met betonnen palen en betonnen onderplaten inclusief rotsmotief. De schutting zal ongeveer 11,60 meter lang gaan worden en 180 meter hoog. Er dienen 6 schermen geleverd te worden, 21 planks. Er is een tekening beschikbaar.

Boom laten kappen en ontwortelen

Ik heb een boom staan bij mijn voordeur die ik graag wil laten verwijderen. Ik weet niet wat voor boom het is. De ruimte is zeer makkelijk bereikbaar. Ik wil de boom graag in overleg met mijn buren laten verwijderen, vandaar de vraag naar de prijs en op welke termijn dit zou kunnen gebeuren. Foto's eventueel beschikbaar.

Zonwering laten plaatsen

Wij hebben een kleine tuin waarin we de driehoekvariant van een schaduwdoek willen plaatsen. Het schaduwdoek is al aangeschaft maar de montage lukt ons niet. Wellicht zijn er extra palen voor nodig voor een stevige montage. Voor informatie over het doek en de montage, zie http://nesling.nl/klantenservice/montageservice.php

nieuwe tuin

Werkzaamheden tuin Verwijderen bestrating (tegels 10*10, ong 25 m2) Verwijderen grasveld (ong 20 m2) Verwijderen struiken (ong 10m2) Aanbrengen nieuwe bestrating (ong 53 m2) in een patroon van 4 * 60/60 tegels, omringd door 2 rijen waalsteen (5/20) Grondkabel 230V van ong 10m

Ingraven trampoline

Het ingraven en eventueel leveren van de volgende trampoline: MOONWALKER PRO 380X255. Plaats: Muiderberg.

Bestrating van voor en achtertuin ...

Bestrating van voor en achtertuin volgens ontwerpadvies. Ik schat zo'n 100 m2. Ook leveren van de tegels. Ook een gedeelte met split.

1 acacia kappen omtrek boom 1.45 ...

1 acacia kappen omtrek boom 1.45 (borsthoogte).

Weghalen van oude schutting en plaatsen ...

Weghalen van oude schutting en plaatsen van een nieuwe met een lengte van 8 meter. Er moet dus 1 hek worden ingekort. Er moeten drie palen de grond in op andere plaatsen dan waar de palen nu staan. De beide zijpalen staan al.