Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Muiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Muiden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Muiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Muiden of directe omgeving.

68 klanten uit Muiden bevelen een bij Casius in Muiden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Muiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Muiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Muiden:

Nieuwbouw tuin

Wij willen in ons nieuwbouw huis een tuin laten aanleggen van circa 40 vierkante meter. We vinden het mooi om zoveel mogelijk te laten betegelen, liever geen gras, maar wel gecombineerd met bijvoorbeeld grote planten bakken of uitsparingen met planten/bloemen. De tuin is op het noorden, dus hier graag rekening mee houden. We houden wel van een moderne tuin. Schuttingen hout met donkere palen. Ons huis is van hout.

Tuin bestraten, schutting plaatsen, beplanting en pergola

Onze tuin egaliseren daarna bestraten, beplanting, pergola en nieuwe schutting plaatsen. Graag ook meenemen in offerte verwijderen van oude bestrating en schutting. Tuin is 18 m2, 7,57 meter diep en 2,37 meter breed. Foto van tuinontwerp en bestrating die we graag willen is bijgevoegd. Maten pergola 10 x 10 hout.

Boomstronken verwijderen

Er staan twee boomstronken in de tuin, die moeten verwijderd worden.

Aanleg tuin

Volgend jaar wordt onze vrijstaande woning opgeleverd met rondom een tuin van 300 m2. Hier zal een oprit van grind gemaakt moeten worden, kunstgras gelegd, groen stroken en betegeling gelegd en aan 1 zijde een hedra schutting geplaatst. Verder willen wij een buitendouche en een reling langs de waterkant. Een vlonder is optioneel. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Voortuin afgraven en grond afvoeren

De voortuin graag circa 15 a 20 cm afgraven en grond afvoeren. De tuin heeft een oppervlakte van 6.20 x 4.80 meter (rond de 30 m2). Goed bereikbaar.

Conifeer verwijderen en stronk uitfrezen

In onze voortuin staat een conifeer van 10 meter hoog met 2 stammen. We hebben de boom al helemaal kaal gemaakt, tot aan de bovenste 2 meter. We willen de conifeer door een vakman laten kappen en de stronk laten uitfrezen. De boom is vanaf de rijbaan goed bereikbaar. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Ontwerp van een achtertuin

Ik wil graag een tuin laten ontwerpen. Voorstel ontwerp, schutting, beplanting, vloer, verlichting, meubilair

Voortuin en achtertuin ontwerpen en reorganiseren

Wij willen graag onze tuinen laten opknappen. Wij hebben echter werkelijk geen idee hoe dit aan te pakken en wat de kosten zouden moet zijn. Wel zijn er wat wensen zoals een grasveld, siergras, natuurlijke omheining en mooie bloeiers. Dus graag meedenken in ontwerp en plan. De voortuin is 6.5 x 10 meter en de achtertuin 10 x 10 meter. De terrassen zijn al aangelegd.

Houten schutting met betonpalen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een houten schutting met betonpalen voor onze tuin in Muiden. Ingang tuin: Graag het volgende leveren en plaatsen: 3 nieuwe grijze betonpalen, betonplaat en nieuwe houten schutting (zie bijlage foto’s), 1 deur van 1 x 1.8 meter. Schutting naast de ingang van de deur: 269 cm. Huidige situatie zijkant tuin: 5 houten palen met 4 x 180 houten schutting (zie foto’s) Nieuwe situatie zijkant tuin: 5 nieuwe betonpalen met gebruikmaking van de huidige 4 x 180 centimeter houten schutting Graag ontvang ik een offerte voor materiaal en plaatsing kosten.

Rechte schutting plaatsen

Graag laat ik een nieuwe rechte schutting plaatsen vanaf mijn woonhuis tot de achtergrens van mijn tuin. Er staat nu nog een heel klein restje van de oude schutting, wat palen en planken. De rest is allemaal verwijderd. Aan mijn kant staat wat lage beplanting, maar in de tuin van de buren is er veel ruimte om aan de schutting te werken. Ik wil nog nader overleggen over de materiaalkeuze. Het moet wel een stevige schutting worden, want bij storm staat de wind er vol op.

Boomstronk verwijderen

Wij hedden een grote treurwilg in de achtertuin staan. Deze is omgewaaid. De brandweer heeft hem afgezaagd op 120 cm vanaf de kluit, de diameter op het uiteinde is 42 cm. De stronk met kluit moet verwijderd worden, graag zo snel als mogelijk!

Plaatsen van meerpalen

Voor het vastleggen van een woonboot wil ik, na aanvragen van een vergunning, 2 meerpalen laten plaatsen en de woonboot aan de meerpalen vastleggen door middel van beugels op de betonnen casco. Voor de vergunning zorgt de klant zelf.

Schutting met betongaas schermen plaatsen

Betongaasschutting plaatsen en hedera aanplanten ( kan ik ook zelf leveren). 6 Meter hedera schutting.

Rooien van goudenregen en ...

Rooien van goudenregen en seringenboom Bestraten van terras voor openslaande deuren(2x)van 7m lang en 2m breed met een verhoogde rand dmv gemetseld stenen muurtje of door bielzen +/- 50 cm hoog. Plaatsen van een schutting van +/- 8m.