Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kunstgras leggen ipv bestaand kunstgras:

Kunstgras leggen ipv bestaand kunstgras

ik wil graag mijn oude gazon verwijderen, zand storten, egaliseren, doek aanbrengen en kunstgras leggen. Project met veel hoekjes en inkepingen rond speeltoestel.
Onze klant uit Limmen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunstgras leggen ipv bestaand kunstgras uit heel Nederland:

Kunstgras leggen en vervangen tuinhuisje en stenen + afvoeren daarvan

Graag ontvangen we een scherpe offerte voor ons tuintje in Amsterdam. We willen de oude graszoden laten vervangen door kunstgras. De grond is al vrij egaal, omdat de graszoden vorige jaar zomer zijn gelegd. De afmeting van het tuintje is 6,5 m breed x 4,0 m diep. Er staat een houten tuinhuis van 1,5 x 1,5 m in de hoek van de tuin. Dit tuinhuis willen we laten vervangen door een nieuw exemplaar van dezelfde afmeting. De oude tegels in de tuin en het oude tuinhuisje willen we laten afvoeren. De werkzaamheden kunnen alleen tussen 26 maart en 5 april worden uitgevoerd.

Complete tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De werkzaamheden zullen bestaan uit verwijderen van het huidige gazon, bestrating en andere planten. Daarna willen wij een tuin met kunstgras gecombineerd met bestrating. In de bijlage vind u een offerte van een concurrent. De prijzen zijn zwart gemaakt maar ik geloof dat u uit de offerte een beter idee krijgt van hetgeen er gedaan moet worden. Het totaal oppervlakte is te vinden in de bijlage. 1. Verwijderen en afvoeren grond 2. Leveren en plaatsen betonbanden 3. Leveren en aanbrengen menggranulaat 4. Leveren en leggen 60 x 60 tegels antraciet 5. Aantrillen/verdichten van de ondergrond 6. Egaliseren van de ondergrond 7. Druk verdelend doek leveren en plaatsen 8. Kunstgras leveren en plaatsen 9. Indien nodig verlijmen of plakken van de naden 10. Kwarts zand leveren en invegen 11. Schoon opleveren van de werkplek 12. Opleveren van de werkzaamheden met de klant 13. Juiste onderhoud tips voor jarenlang plezier 14. Overhandigen garantiecertificaat voor 10 jaar garantie op kleurechtheid en het niet loslaten van de vezels

Kunstgras leggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het egaliseren van de grond en kunstgras leggen op 15 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte.

Egaliseren en kunstgras leggen

Voor bij onze sta caravan in zijn wij opzoek naar iemand die kunstgras kan leggen. Om dit voor elkaar te krijgen moet er 2.5m 3 zand opgebracht worden, en nog 6 meter opsluitband geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 30m2 gras.

Tuin ontwerp en aanleg

Verzoek tot offerte. - Betreft nieuwbouwwoning. - Achtertuin 8,8 x 5,4 meter (minus tuinhuis van ca. 5 m2). - Voortuin van 5,4 * 2,6m. - Voortuin willen we graag laten betegelen. Graag daarvoor een offerte. - Voor de achtertuin geldt dat wij graag een offerte ontvangen voor het ontwerp/de aanleg van de tuin. De wensen zijn als volgt: 50% bestraten, 50% aarde t.b.v. planten/kunstgras. De ondergrond betreft veengrond. Graag willen we templexplaten/piepschuim laten leggen onder de tuin tegen verzakking. Om de tuin willen we een houten schutting laten plaatsen met verticale planken (3 zijden, 8.8m, 8.8m en 5.4m). Ook willen wij een kabel laten leggen door de tuin voor elektriciteit op 4 punten t.b.v. lantaars. Deze kabel kan worden aangesloten op het elektrapunt in het tuinhuis. De lantaarns leveren wij zelf, de overige materialen niet. Alvast dank. Gaat om een huis in de regio Woerden wat nog geen adres heeft.

Kunstgras opnieuw leggen

Wij hebben sinds half 2016 kunstgras liggen waar mollen onder geweest zijn. Kan het opnieuw gevlakt en gelegd worden? Het gaat om ong. 250 m2.

kunstgras aanleggen

Ik zoek iemand voor de volgende werkzaamheden: Stuk gras weg. 16 m2 aan tegels afvoeren. Egaliseren/ zand ophogen ? 44 m2 kunstgras leggen.

Kunstgras laten leggen

Mijn vrouw en ik willen graag kunstgras in de tuin en zouden graag een offerte ontvangen. Zouden we verschillende prijzen kunnen krijgen? 1. Om enkel het kunstgras en materialen (plakstrip, haakjes) te kopen om het zelf te doen 2. Om het te laten leggen door jullie. We hebben niet veel budget, dus het zou om de voordeligste type(s) gaan. De tuin bestaat uit 2 strips die we willen bedekken: 1 deel van +- 777 x 300 cm 1 deel van +- 984 x 112 cm We willen het niet vastgelijmd hebben en het is een zachte ondergrond. Zie toegevoegde foto's.

Voor- en achtertuin opnieuw bestraten en kunstgras leggen

Het gaat om het laten leggen van Abbey Stones in de voor en achtertuin. Totaal ca. 85 m2. (Voortuin is parkeerplaats) Inclusief verwijderen bestaande bestrating. Ik kan maar 1 foto toevoegen. In de tuin was vroeger een vijver, daar wil in een stuk kunstgras can ca. 4 x 5 m. We zouden graag een offerte zien inclusief het weghalen van de oude bestrating en leveren van de nieuwe bestrating (abbey Stones, getrommeld, antraciet.)

Kunstgras aanleggen

Wij zijn op zoek naar kunstgras wat geschikt is voor kippen om op te scharrelen en onze kinderen om op te spelen in de zomer. Op dit moment hebben de kippen alles omgeploegd en groeit er niks meer. Onze tuin heeft enigszins last van wateroverlast wat komt door de kleigrond en dan voornamelijk het gedeelte waar ons gras ligt. Wat zijn de kosten om het door jullie te laten leggen en welk kunstgras raadt u aan? Het gaat om circa 30 m2. Het ligt aan de prijs of wij het huidige gras door u laten weghalen of dat wij dat elf doen. Zou u hiervoor de prijs apart op de offerte willen benoemen? Bij voorbaat dank.

Partners

Partners van Casius