Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Limmen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Limmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limmen of directe omgeving.

63 klanten uit Limmen bevelen een bij Casius in Limmen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Limmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limmen:

Kunstgras leggen ipv bestaand kunstgras

ik wil graag mijn oude gazon verwijderen, zand storten, egaliseren, doek aanbrengen en kunstgras leggen. Project met veel hoekjes en inkepingen rond speeltoestel.

Boom kappen, uitfrezen en verwijderen

Ik zoek een hovenier die een spar uit mijn achtertuin kan kappen, uitfrezen en verwijderen. De takken zijn al afgezaagd. De boom is ongeveer 6 meter hoog. De boom staat in de achtertuin welk per poort bereikbaar is.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron laten staan in de achtertuin. Voor het sproeien van de tuin (15 x 10 meter). In augustus/september wil ik graag starten met de klus.

Tuin afgraven en klaarmaken met zand voor aanleg terras

Binnen nu en 2 weken wil ik de achtertuin van 80 m2 laten afgraven met 15 tot 20 cm. Hierna moet er een zandlaag aangelegd worden waarop een keramische tegel van 4 cm gelegd kan worden. Dit is ongeveer 13 m3. De grond moeten worden afgevoerd naar een andere locatie 18 km verder op. De grond kan hier zo heengebracht worden en neergestort. Separaat wil ik graag een offerte ontvangen voor het afgraven tot 20 cm voor 80 m2 en laten afvoeren naar andere locatie. Ook hier zal er dan 13 m3 zand gestort moeten worden en geëgaliseerd.

Tuinontwerp maken met bestrating, beplanting en verlichting

Een tuinontwerp maken met bestratingsplan, beplantingsplan, en lichtplan. Oppervlakte tuin is ongeveer 250 m2

Waterput slaan

Waterput slaan in tuin

Betonnen schutting

Wij willen graag een betonnenschutting laten plaatsen. De lengte van de tuin is 7 meter. Wat zijn de kosten hiervan inclusief plaatsing? Ik hoor graag van u.

Heg verwijderen en betonnen schutting plaatsen

Ik wil mijn heg plus een aantal verrotte planken die er bij staan laven verwijderen en afvoeren. Het is een haag van 6,60 meter lang en ongeveer 2 meter hoog, bestaand uit verschillende struiken. Daarnaast wil ik een nieuwe, liefst onderhoudsvrije, schutting laten plaatsen (beton?). De schutting moet ook 6,60 meter lang worden en ongeveer 1,80 a 2 meter hoog. Graag uw advies en een offerte.

Schutting voor 17 woningen

Ik vraag een offerte aan voor het plaatsen van een schutting van 17 woningen. 4. 80 breed 12 of 9. 50 diep achterin een poort en er staat een schuurtje aan 1 kant aan de achterkant.

Klussen in de tuin

Er moet 2 m3 grond weggehaald worden uit mijn tuin en vervangen door 2 m3 tuinaarde. Een vrachtwagen met kraan kan bij een hoek van de tuin komen.

Straat- en tuinwerk uitvoeren

In de tuin dient er een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden. Wij willen de oprit opnieuw laten bestraten met nieuwe tegels. De afmeting zal ongeveer 12 bij 8 meter gaan worden. De oude tegels dienen door de vakman verwijderd en afgevoerd te worden. Tevens willen wij een schutting van gaas met hedera laten plaatsen. Dit zal ongeveer 12 meter lang moeten worden. Als laatste wil ik een beukenhaag laten plaatsen van ongeveer 12 meter.

Tuin aan laten leggen

Offerte voor een tuinaanleg. Plan is om in februari/maart 2014 de tuin leeg te halen en een hele nieuwe tuin met tegels en planten aan te leggen. Graag idee bespreken met hovenier en in overleg alle benodigdheden leveren.