Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Laren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Laren heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Laren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Laren of directe omgeving.

182 klanten uit Laren bevelen een bij Casius in Laren aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Laren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Laren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Laren:

Waterput met grondwaterpomp slaan of boren

Ik wil graag een put laten slaan om mijn tuin 775m2 te sproeien

Waterput slaan in de tuin

Graag zou ik meer informatie krijgen over het slaan van een put. Ik woon in Laren NH. De buren hebben al een bron op max 4 meter. achtertuin 20*10 voortuin 20*10, zijtuin 20*5 Mijn tuinman heeft een begin gemaakt met een aantal (6) sproeiers en slangen (buizen) ingegraven maar op dit moment is het verdeelstation (5 buizen) op de kraan aangesloten. Het systeem moet worden geprofessionaliseerd. Graag contact.

Herbestraten en beplanting in tuin verzorgen

Graag zou ik mijn tuin willen opknappen. Het is reeds deels bestraat, echter door een verbouwing moet het netjes gemaakt worden. Betreft het ordenen van de stenen die er liggen en aanvullen van de kale plekken.

Egaliseren, betegelen, gras aanleggen

Graag wij gaan verhuizen en willen de tuin laten doen, graag ontvang ik een kostenindicatie voor het egaliseren en betegelen van 2 terrassen waar op ieder terras een tafel met 6 stoelen moet kunnen staan. Het tuinoppervlakte is ongeveer 120m2 aan achtertuin en 24m aan voortuin. De voortuin willen wij met betegeling , in de achtertuin 16m2 voor 1 terras, het andere terras ook ongeveer 16m2. Het zal allemaal met een kraan worden gelegd. Hopelijk geeft de foto voldoende beeld om een indicatie te kunnen geven.

Oprit uitgraven en aanvullen en deel tuin afgraven

Wij leveren en monteren kunstgras en straatwerk. Op een klus moeten er ca. 26 m3 grond/gras afgraven en afvoeren. Tevens moet er ca. 15 m3 vulzand op de oprit gelegd worden (vlak). Hoeveel zou dat zijn jullie kosten en kunnen jullie op korte termijn dit uitvoeren? Locatie Laren.

Het vellen van een Berk, stronk verwijderen en afvoeren hout

Beste heer/mevrouw, graag willen wij onze, uit zijn voegen gegroeide, berk laten kappen. De gemeente heeft inmiddels toestemming gegeven. Nu nog 6 weken wachten of er nog bezwaarschriften binnenkomen maar dat verwachten we haast niet omdat veel mensen er last van hebben. Graag op locatie bekijken welke methode het beste toegepast kan worden om deze boom te kappen. Ondertussen willen we graag wat offertes van verschillende bedrijven opvragen om te kijken hoe een en ander gaat en op te lossen is en wat de daarmee gemoeide kosten zullen zijn. Alvast bedankt voor de moeite!

Complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin

Ik zoek een vakman die de complete herinrichting van onze voor- zij- en achtertuin voor zijn rekening neemt. In bijgevoegd ontwerp kunt u onze wensen terugvinden en de afmetingen. Ik heb nog een bijlage over beplanting, die kan ik altijd mailen. Kort gezegd gaat het o.a. om het realiseren van: -terras -hoge haag of begroeid hekwerk -oprit -(loop)pad -poort -berging -houthok -fietsenstalling -corten stalen plantenbakken

Herinrichting gehele achtertuin

We willen onze achtertuin renoveren. Er ligt nu een vijver, die moet weg, en we willen een zitkuil op die plek maken met een hardhouten bank. Er ligt nu bestrating. Dit moet verwijderd, geëgaliseerd en afgevoerd worden, en daarna opnieuw bestraat. Verder willen we een plek vrijmaken voor een overkapping. De achtertuin is 150 m2. Graag een offerte.

Parkeerplaats afgraven en grasveld betegelen

Ik ben op zoek naar een hovenier die ca. 20 m² grind kan afgraven, afvoeren en deze ruimte kan opvullen met zand. Bovendien zou ik graag een grasveld, oppervlak 100 m², laten uitgraven en nieuwe grond hierin laten plaatsen. Hierop dienen tegels die ik zelf haal, gelegd te worden.

Hagen verwijderen

In de voortuin staat een Lugusterhaag en Laurierhaag die wij volledig willen laten verwijderen inclusief wortels. Het groen dient hierna te worden afgevoerd. De lengte van de 2 hagen samen is ongeveer 40 meter.

Kastanjeboom rooien

Het rooien van een tamme kastanje in februari. Hoogte ca 9 meter, dia 153 cm. Graag overleg of de stronk ook verwijderd moet worden. Dit in verband met tuinverbouwing in de toekomst.

Stalen damwand laten slaan

1. Tuin van buurman ligt 1250mm lager dan het onze. We hebben maar 3 meter breedte aldaar om (tussen huis en grens) zwaar bouw materieel heen en weer te laten gaan gedurende de bouw. Later willen we de tuin, die nu afloopt, egaliseren. Het gaat over een wand van z'n11 tot 14 meter. 2. over een lengte van 13 meter hebben we een dam wand nodig ter bescherming van de hoger gelegen buren hun tuinen (40cm) terwijl wij 1.80 diep moeten graven voor een fundering recht 'tegen' de perceel grens. Beide damwanden moeten de tand des tijds goed doorstaan en blijven bij het perceel.

Kapschuur bouwen

Wij zouden graag willen weten wat het kost om een kapschuur op te bouwen. Deze moet 3 bij 4 meter worden. Deze moet in de achtertuin die te bereiken is via de zijkant.

Kunstgras laten leggen

Het betreft hier om 30 m2

Boom rooien

Boom, een zomereik, circa 12-15 meter hoog en met een diameter van circa 70 cm op 1 meter boven het maaiveld en op circa 7 meter vanaf de gevel van het huis in de achtertuin. De boom moet helemaal weg. De achterzijde van de woning is goed bereikbaar via een akker.

Bamboe verwijderen uit achtertuin

Op 2 plaatsen, circa 1 x 2 meter, in de achtertuin staat bamboe. Dat willen we vanwege woekeren in de borders laten verwijderen. De achtertuin heeft een achterom is goed toegankelijk.

Houten schutting plaatsen na stormschade

Tijdens de storm van afgelopen weekend is een deel van mijn houten schutting omgewaaid. Ik wil graag een nieuwe houten schutting van 480 x 180 cm laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dichte tuinpoort in de achtertuin plaatsen

Het gaat om het leveren en het plaatsen van een dichte houten tuinpoort inclusief palen en hang- en sluitwerk. De hoogte van de poort is 1.80 meter en de breedte 70 cm, linksdraaiend. De deur dient schilderbaar te zijn.

Voortuin moderniseren en herinrichten

Ik wil mijn voortuin lager laten maken en laten moderniseren. Het type stadstuin heeft mijn voorkeur. Ik wil graag hergebruik van bestrating en planten.

Tuin grotendeels aanleggen

Nieuw gras, 2 terrassen en klimop tegen de schutting. De tuin is 10 breed en 23 lang. Ik wil alleen info per mail.

Vlonders van hout leggen op een terras

30 m2 vlonders leggen op een terras. Wat is de prijs voor het leggen en wat is de prijs voor leggen inclusief hout.

Vlonders op het terras laten aanleggen

Ik wil vlonders laten leggen op onze terras van ca 40m2. De oude vlonders zijn al verwijderd.

Bomen op de erfgrens rooien

Het betreft het rooien van 2 berken en een spar op de erfgrens. De bomen zijn ongeveer 50 jaar oud en zo'n 15 meter hoog. De bomen moeten vanaf het eigen erf gerooid worden daar de buren bezwaar hebben aangetekend tegen de afgifte van de rooi vergunning. Het afval dient te worden afgevoerd.

Bomen rooien en eventueel een tuinhuis verwijderen

Ik wil graag drie bomen laten verwijderen uit mijn tuin (twee medium, een grotere), en eventueel ook een tuinhuis verwijderen. Eén boom is ongeveer 6-7 meter en de andere twee zijn zo'n 3 meter. De bomen staan op eigen grond. Het tuinhuis is van hout en heeft een betonnen onderplaat. Het tuinhuis is ongeveer 3 bij 2 meter. De ruimtes zijn makkelijk bereikbaar.

Erf deels egaliseren en aanvullen met zand

De klus betref het egaliseren van een deel van het erf met afmetingen van 5 meter bij 17.50 meter en het aanbrengen van 15 cm vulzand ten behoeve van het bouwen van garage en schuur. Graag de kosten voor de afvoer van de grond apart opgeven (andere optie is om de grond op de rest van het erf glad uitspreiden). Werk moet binnen 3 weken gereed zijn. Mogelijkheid vervolgopdracht voor aanleg van de tuin.