Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voortuin renoveren :

Voortuin renoveren

De voortuin is 25 m2 groot. De beplanting dient te verwijderd en te worden afgevoerd. Hierna wil ik graag grind laten storten en 2 bakken laten maken met leibomen. Verder moeten er staptegels naar de voortuin geplaatst worden.
Onze klant uit Landsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin renoveren uit heel Nederland:

voortuin voorzien van worteldoek en grind

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin van 4 bij 3 meter kan renoveren. De tuin moet waarschijnlijk een beetje afgegraven en opgehoogd worden. Vervolgens moet er worteldoek en grind geplaatst worden.

Een voortuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om het afgraven en verwijderen van de huidige begroeiing en bestrating. Vervolgens zie ik graag een border, kleine heg en bestrating in de tuin. De tuin is 12 m2. We zouden het ongeveer willen zoals op de foto te zien is.

Het ontwerpen en renoveren van de voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. De voortuin is ongeveer 12 m2, hier moet onder andere een haag en nog wat beplanting/bestrating verwijderd. In de voortuin zie ik graag bestrating. Voor de achtertuin zou ik graag samen met de hovenier een ontwerp willen maken. De achtertuin is ongeveer 30 m2.

Stenen trapje renoveren en bevestigen aan gevel

Onze voortuin gaat helemaal leeg, wordt opgehoogd en opnieuw betegeld. Voor de voordeur is een trapje van bakstenen, twee treden hoog. Dit trapje willen we graag behouden. Kan het trapje gerenoveerd worden, en is het mogelijk dat het trapje aan de gevel vastgemaakt wordt? Zodat wanneer de tuin wordt leeggehaald, het trapje blijft hangen.

Voortuin renoveren

Ik wil een kleine ommuurde voortuin (10 x 2 meter) renoveren: oude beplanting en oude boomwortel eruit, afgraven grond.

Bestaande voortuin renoveren

De voortuin is 20 m2 groot. Hier dienen de klinkers en de buxus verwijderd en afgevoerd te worden. Er zal een nieuwe heg van 10 meter, bijvoorbeeld Taxus, geplaatst moeten worden. Verder wil ik een bloemborder van grijze stapelstenen van 50 cm bi 2 meter en deze voorzien van planten. Verder dient de tuin te worden voorzien van grijs grind.

Voortuin renoveren

Ik wil mijn L-vormige voortuin laten renoveren (zie bijlage). Circa 32 m2, huidige bestrating moet vervangen worden met nieuwe tegels (bv Ceramaxx Ardesia Nero). De buxus moet ook vervangen worden (ivm rups pest) En 2 kleine tuinbomen moeten ook weg.

Sierbestrating in de voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige bestrating/begroeiing. Daarna dient de tuin te worden afgegraven en te worden opgehoogd met zand. In de voortuin gaat het om 75 m2 en de achtertuin om 40 m2 aan bestrating. Ik wil graag 60 bij 60 cm tegels in de kleuren: licht- en donkergrijs. Daarnaast zie ik graag plantenbakken van antraciete stapelblokken ten behoeve van beplanting. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Een terrasje aanleggen en de tuin opknappen

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat het ophogen met zand en het bestraten van een terrasje van ongeveer 16 m2. Daarnaast dienen er nog wat planten(bakken) verwijderd en afgevoerd te worden.

Buxushaag verwijderen en snoeiwerk verrichten

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van een buxushaag van ongeveer 8 meter lang en 60 cm hoog. Daarnaast moeten de coniferen en taxushaag gesnoeid worden. Dit alles moet plaatsvinden in de voortuin.

Partners

Partners van Casius