Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bomen snoeien en takken afvoeren:

Bomen snoeien en takken afvoeren

Ik wil graag 3 bomen laten snoeien tot aan de knot en de takken afvoeren. Het gaat om bomen van ongeveer 6 meter hoogte.
Onze klant uit Krommenie (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bomen snoeien en takken afvoeren uit heel Nederland:

Appelboom en kweepeer snoeien

We hebben de bomen 12 jaar geleden geplant. Elk jaar zelf onderhoud gepleegd alleen nu wordt het allemaal erg groot en willen we een keer deskundige hulp en advies hoe nu verder te handelen.

Groot tuinonderhoud

Tuin is momenteel overgroeid. Graag een grote beurt geven snoeien bomen en struiken. Weghalen onkruid. Kleine planten verwijderen waar mogelijk. Ben zelf niet aanwezig, maar tuin is vanaf de straat benaderbaar.

Bomen snoeien

Ik wil een Elzenhaag van ongeveer 40 meter lang en ongeveer 8 meter hoog laten snoeien. De haag staat aan de rand van ons perceel. Aan een kant ligt een sloot. Er is 20 jaar niet gesnoeid. Verder even overleggen over hoe en wat qua materiaal. Redelijk toegankelijk verder.

Bomen kappen en bestrating aanleggen

Ik zoek een partij voor het kappen en verwijderen van de stronken van 6 Coniferen van ongeveer 15 meter hoog uit onze achtertuin. De grootste is ongeveer 100 cm omtrek. Onze achtertuin is te bereiken via een poort naast het huis. Daarnaast willen we nog een terras uitgevlakt en aangelegd hebben van ongeveer 50 m2. Onze tuin kan daarnaast wel wat onderhoud (bij snoeien en dergelijke) gebruiken.

Tuin onderhouden

Wij zijn op zoek naar een hovenier voor het onderhoud in het voor- en najaar. In het voorjaar gaat het om het snoeien van de haag en de klimop. In het najaar gaat het om het snoeien van de bomen en struiken. De voortuin is 4 meter breed en 3 meter diep en de achtertuin is 9 meter breed en 12 meter diep. Incidenteel misschien aanvullende klussen.

Coniferen snoeien en inkorten

In de achtertuin staan een aantal flink doorgeschoten coniferen. Hoogte daarvan is circa 10 meter. De gehele breedte van de bomen (3 stuks) beslaat ondertussen de gehele achtertuin, circa 5 meter. De bomen zitten vol vogels, en bieden een goede afscherming tussen de woningen achter het huis en mijn woning. Dus geheel weghalen is niet mijn eerste optie. Maar dat de bomen een flinke snoeibeurt nodig hebben is duidelijk. Ik denk dat ze tot ongeveer 5 a 6 meter moeten worden ingekort. Er is geen achterom. Het snoeiafval moet over het platte dak (1 hoog, ongeveer 2,5 m) van de bijkeuken naar de voorkant van het huis worden afgevoerd. Het dak is met enige voorzichtigheid beloopbaar.

Tuin renoveren en zomerklaar maken

Het gaat om een renovatie /zomerklaar maken van onze tuin, totale grondoppervlakte/kavel 570 m2 inclusief de woning. De tuin qua uiterlijk wat strakker maken. Onder andere op bepaalde plaatsen tuin iets ophogen, in overleg split leveren en plaatsen op worteldoek of alleen plaatsen, snoeien grote en lange klimophaag, beide zijden, ook aan waterkant, snoeien grote boom en verpulveren boomstronk en wortels. Ook van andere weggehaalde bomen en bodembedekkers wortels verpulveren. Snoeien van een aantal bolboompjes Red Robin en leveren en plaatsen nieuwe Red Robin. Verplaatsen van buxushaag of vervangen voor alternatief Ilex crenata, Japanse hulst, en plaatsen vernieuwde sterke Annabel hortensia. In overleg ontwerp en aanleg nieuwe beplanting. Wij zijn op zoek naar een scherp geprijsde vakman(nen). Zelf meewerken/helpen en voorwerk verrichten is geen probleem.

Bomen en conifeer snoeien

Snoeien van 2 bomen en corniveer van ongeveer 5 meter hoog en 9 meter breed

Tuinonderhoud middels snoeien

Ik zoek iemand die in mijn tuin het een en ander kan snoeien. Het gaat om een aantal rozenboompjes, 4 bomen en ongeveer 25 meter aan klimop. Inclusief afvoeren van de materialen. Tuin is bereikbaar.

Coniferen op stam snoeien

In de achtertuin staan 10 grote coniferen op stam. Deze bomen staan naast elkaar en zijn ongeveer 6 meter hoog. De bomen dienen te moeten worden gesnoeid en getopt. De tuin is goed bereikbaar.