Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Kortenhoef te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Kortenhoef heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Kortenhoef u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Kortenhoef of directe omgeving.

58 klanten uit Kortenhoef bevelen een bij Casius in Kortenhoef aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Kortenhoef bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Kortenhoef staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Kortenhoef:

Jeu de boulesbaan aanleggen

In de binnentuin van een seniorenappartmentencomplex in Kortenhoef is voldoende ruimte voor de aanleg van een jeu de boulesbaan. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de complete realisatie hiervan. Inclusief het verwijderen van een graslaag en jea de boulesbaan naar wedstrijdmaten. Er is een poort waar de vakman met een auto doorheen kan rijden.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

De tuin moet na verbouwing opnieuw afgegraven worden. Dan moet er zand en zwarte aarde in. Vervolgens ongeveer 60 m2 opnieuw bestraat. De tuin is goed te bereiken.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een bron laten slaan met pomp om de tuin te kunnen besproeien. Perceel is ongeveer 1400 m2 en is goed toegankelijk met apparatuur.

Schuttingdeel plaatsen en stukje tuin betegelen

Wij willen achter in onze tuin tegen een rieten tuinafscheiding een schuttingdeel laten monteren van 180 x 180 cm. Er is al een deel van de tuin betegeld, maar we hebben nog een stuk van 220 x 300 cm waar we tegels van 20 x 30 cm op willen laten leggen. Er moet daar eerst nog een deel zwarte aarde worden afgegraven en zand worden aangebracht. We hebben de materialen inmiddels bij Gamma besteld. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tuin aanleg voor en achter

Zowel de voor als achtertuin leeghalen, afgraven, opvullen en bestraten. De voortuin is ongeveer 33 m2 groot, deze leeghalen, afgraven, ophogen, bestraten en een muurtje maken aan 2 zijde van stenen, +/- 40 centimeter hoog als afscheiding. De voortuin is voorzien van weinig beplanting en is deels bestraat. De achtertuin heeft een L-vorm en is ongeveer 37 m2 groot, deze leeghalen, afgraven, ophogen, bestraten, goot van 3 meter langs de garage, nieuwe poort en 1 nieuw schuttingdeel plaatsen. De achtertuin is grotendeels bestraat met een kleine strook van beplanting en een boompje. De nieuwe bestrating worden tegels van 60 bij 60 centimeter. Graag ontvang ik een offerte.

Kunstgras en bestrating in de tuin aanleggen

Achtertuin (8 x 6 meter minus schuur op het perceel): De huidige bestrating (natuursteen 1 x 1 meter, natuursteen, 60 x 60 cm. en natuurstenen klinkers) verwijderen en herbestraten, een paar lage borders maken en kunstgras aanleggen. Voortuin (4 x 6 meter): met de 60x60 tegels een pad maken met opstap/plateau bij de voordeur. Voor- en achtertuin: Tuinaarde afgraven en afvoeren en juiste ondergrond (aarde, zand, puin) leveren. Eventueel leveren van kunstgras en bijpassende stenen om de borders te maken. U mag mij mailen of bellen maar het liefst neem ik zelf telefonisch contact met u op.

Schutting plaatsen incl. materiaal leveren

Graag zou ik (samen met de buren) ongeveer 9 meter schutting laten plaatsen. Nu staan er nog 5 schermen die natuurlijk weg zijn als de klus geklaard gaat worden. We denken zelf aan schermen met betonnen palen en betonplaten op de bodem. Afdeklat op de schutting. Of b. V palen met planken horizontaal. Het gaat er wel om dat de boel echt zichtdicht is. We willen wel dat het stevig is en even meegaat. Hardhout of composietschutting wordt te duur.

Wilgen snoeien en afvoeren

Ik wil graag mijn knotwilgen gesnoeid hebben. Daarbij ook de takken afvoeren of snipperen en afvoeren. Het zijn er ongeveer 10 met de dikste takken rond de 12 cm.

Boom kappen

Boom in de tuin kappen.

Oprit voorzien van grind

Oprit voorzien van grind. Mijn oprit is ongeveer 30 meter lang en gemiddeld 10 meter breed. De onderlaag is mijnsplit dus denk dat een 20 cm afgraven voldoende is. Zou graag wel grindmatten onder het grind hebben. Verder nog wat losse stukjes tuin met grind op te vullen. Betreft leveren en plaatsen van het grind.

2 bomen snoeien

Snoeien van 2 berken in de voortuin. Het zijn vrij hoge bomen van circa 15 meter. De bomen moeten getopt worden.

Boom kappen

Kappen van een enorm hoge boom, ik denk 20 meter hoog. Boom staat in een woonwijk. We hebben nog geen vergunning aangevraagd of iets dergelijks, ik weet niet of een vergunning nodig is.

Twee voortuinen opnieuw bestraten

We willen samen met onze buren onze voortuin aanpakken. Alles moet eruit. De tegels willen we hergebruiken, maar er zal wel aangevuld moeten worden. We hebben zelf al het idee. De tuin is ca 5 meter breed en 3 meter diep en dit geldt ook voor onze buren. Beplanting verzorgen we zelf. Het gaat dus om het leeghalen van de huidige tuinen, opnieuw bestraten en met behulp van pallisades een border maken. De tegels en de pallisades dienen door de vakman geleverd te worden.

Boom tot de grond afzagen en afvoeren

Dode kastanje uit de tuin halen en alles afvoeren.Tot iets boven de grond afzagen.geen hele grote oude boom.Offerte van 200 incl btw gekregen.Gelieve niet te bellen,alleen emaillen!!!!

Afgraven gras 28 m2 plm 20 cm, afgraven ...

Afgraven gras 28 m2 plm 20 cm, afgraven achtergedeelte van de tuin plm 40 cm omgeveer 8m2. Aanleg bestrating (terras) bij de woning en achterin de tuin. In het midden gedeelte het realiseren van een vijver, doorsnee 3 bij 1 mtr. Aanleg borders rond terras.