Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk verwijderen:

Boomstronk verwijderen

Ik wil de boomwortels behandelen want deze zijn door de afvoerpijp van de riolering gegaan. De boomstronk moet dus verwijderd worden. De boomstronk hoeft niet afgevoerd te worden.
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk verwijderen uit heel Nederland:

Tuin renoveren

Tuin momenteel betegeld. Alle tegels en boomstronk verwijderen. Egaliseren. Terras aanleggen + kunstgras. Achterzijde tuin schutting verhogen met groen. De tuin is 100 m2, de oppervlakte dat betegeld moet worden is 50 m2.

Verwijderen boomstronk

Ik wil een boomstronk van 1 x 1.5 meter laten verwijderen tot 10cm onder de grond. Tuin is makkelijk toegankelijk.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen i.v.m. het plaatsen van tegels. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Boomstronken verwijderen en frezen

Ik zoek een hovenier die een boomstronk kan verwijderen. Het gaat om een boomstronk met een diameter van ongeveer 35 cm. op de breedste kant met 4 stammetjes van 10 cm en minder, die gezaagd moeten worden (lengte +/- 1 meter, waarvan 1 iets langer) zodat de frezen zijn werk kan doen.

Boomstronk verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boomstronk, diameter 75 cm, uit mijn voortuin kan verwijderen.

Boomstronk verwijderen en tuin egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Er staat een flinke boomstronk in de tuin die er met wortels uit moet, en als die weg is zou ik graag de hele tuin egaal willen hebben zodat we zelf opnieuw kunnen betegelen en zelf een schutting kunnen plaatsen. De tuin is bereikbaar per achterom.

Verwijderen boomstronk

Graag zou ik willen weten wat het kost om een boomstronk te verwijderen uit de tuin? We willen graag op de plek van de stronk een bbq bouwen. Het lijkt of de wortels niet hoeven worden verwijderd.

Boomstronk en wortels verwijderen

Wij hebben een boom omgezaagd. Nu zou ik graag de stronk en wortels willen laten weg frezen. De stronk is ongeveer 20 cm hoog, boven het maaiveld en staat dicht tegen een schuur aan.

Boomstronk verwijderen

De boomstronk ligt in achtertuin. De achtertuin is via de garage met puntdak bereikbaar met aan de achterkant een normale loopdeur.

Tuin egaliseren en bestraten + boomstronk verwijderen

Wij willen onze tuin, 32 m2, graag opnieuw bestraten met tegels van 60 x 60 cm. Momenteel bestaat de tuin uit Waaltjes en er heeft een boom, een Berk ongeveer 20 - 30 cm dik, gestaan. De boom is al gekapt, maar de boomstronk is nog aanwezig, ongeveer 10 - 20 cm boven de grond.

Partners

Partners van Casius