Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk verwijderen:

Boomstronk verwijderen

Boomstronk van 75 cm dik verwijderen uit de
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk verwijderen

Graag wil ik weten wat het kost om deze boomstronk, zie foto, te verwijderen.

Boomstronk verwijderen

Wij willen graag een boomstronk weg laten frezen uit de achtertuin. Hij is van een Esdoorn, zie foto. We hebben een achterom van 116 cm. Hij staat op de grens van 3 percelen. In Geleen. Graag zo snel mogelijk.

Boomstronk verwijderen

Er worden nieuwe tegels gelegd in de tuin vandaar dat de boomstronk eruit moet (zie afbeelding). De tuin is goed bereikbaar, er zal wel een aantal van de tegels eromheen, eerst, verwijderd moeten worden.

Boomstronk verwijderen

Ik heb in mijn achtertuin een wilgen boomstronk zitten welke al gedeeltelijk is uitgegraven en de meeste wortels zijn doorgezaagd. Graag zou ik deze zo snel mogelijk verwijderd willen hebben. Tuin is goed toegankelijk. Afvoeren is niet zo'n probleem voor mij.

Boomstronk uit de achtertuin verwijderen

Een boomstronk verwijderen uit de achtertuin

Boomstronk uit de voortuin verwijderen

We willen graag een boomstronk uit de voortuin laten verwijderen. Goed bereikbaar. Optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Boomstronk verwijderen

In de voortuin staat een boomstronk van ongeveer 30 cm hoogte met een diameter van 40 cm. Graag wil ik deze laten verwijderen met een stobbefrees.

Boomstronk verwijderen

In de achtertuin hebben wij een boomstronk met een diameter van 50 cm en een hoogte van 50 cm. Graag laten wij deze verwijderen zodat er hierna bestraat kan worden. De stronk staat vrij en is goed te bereiken.

Boomstronk verwijderen

We willen een gedeelte van de tuin verharden, maar de boomstronk zit in de weg. De diameter van de stam is 35 cm.

Boomstronk verwijderen

Ik zoek een partij die een boomstronk in vanuit mijn achtertuin kan verwijderen. De stronk heeft een doorsnede van ongeveer 90 cm.

Partners

Partners van Casius