Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk verwijderen:

Boomstronk verwijderen

Boomstronk van 75 cm dik verwijderen uit de
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk en wortels verwijderen

Graag offerte voor het weghalen van boomstronk + wortels

Boomstronken verwijderen

Kunt u mij een prijsopgave doen voor het verwijderen van 3 boomstronken, 2 boomstronken met een diameter van plusminus 40 cm? Deze zijn goed bereikbaar. Voor tuin. Niet te diep uit frezen ivm kabels. 1 boomstronk doorsnede van plusminus 100 cm bij 50 cm hoogte 60 cm staat in achter tuin zit een schutting tussen 2 meter hoog en staat op 3 meter van de weg, als het nodig is kan ik de schutting ook verwijderen maar dit doe ik liever niet. Graag een prijs opgave per boomstronk.

Boomstronk verwijderen

Recent is een deel van de tuin qua begroeiing verwijderd. Er staan echter nog diverse kleine wortelresten (diverse diameters, foto's als bijlagen beschikbaar). Opgemerkt dient te worden dat er geen achterom is. Men zal dus met de machine door het huis naar de achtertuin moeten ( smalste deurbreedte is 80 cm). De bedoeling is dat er bestrating komt dus 20 cm diep is voldoende. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Boomstronk verwijderen

Ik had achter in mijn tuin een grote boom staan. Echter staat er nog een flinke boomstronk. De doorsnee van de gehele stronk is boven de grond is 30 cm. Het gedeelte wat onder de grond zat is denk ik ongeveer 40 tot 50 cm doorsnee. Mijn achtertuin is bereikbaar via een achterom pad. De breedte van mijn schuttingdeur is ongeveer 100 cm. Nu is mijn vraag of u de boomstronk verwijderd krijgt en wat hier de kosten van zijn. De bedoeling is dat er een nieuwe schutting komt en een speeltoestel komt opende plek van de boomstronk.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk met wortels verwijderen.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk laten verwijderen. De stronk is ongeveer 60 cm in diameter. De vakman hoeft de stronk niet af te voeren.

Boomstronk verwijderen en conifeer snoeien

Ik wil graag een boomstronk verwijderen tot aan het maaiveld. De stronk is ongeveer 50 cm boven het maaiveld. Daarnaast dient er een te grote conifeer op stam gesnoeid te worden. Het groen hiervan dient te worden afgevoerd. De stronk en de conifeer zijn beide goed bereikbaar.

Boomstronk van Gouden Regen verwijderen

Wij hebben de Goudenregen enkele jaren geleden afgezaagd. Daar wij nu de tuin willen bestraten dient de achtergebleven boomstronk verwijderd te worden. Wij laten het graag aan de vakman over of de stronk met wortels verwijderd moet worden of dat deze kunnen blijven zitten.

Boomstronk verwijderen Amsterdam

Wij zouden graag een grote boomstronk laten verwijderen bij onze dochter in Amsterdam, in een kleine achtertuin. De enige toegang is via de voordeur, die circa 74 cm breed is. Mocht het niet passen met de frees door de voordeur, is er dan ook een andere mogelijkheid om de boomstronk toch verwijderd te krijgen? Wij horen het graag!

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een boomstronk in mijn achtertuin laten verwijderen. De diameter van de stam is ongeveer 50 cm en de totale diameter, inclusief wortels is ongeveer 100 cm. Bijgevoegd vindt u een aantal foto's van de stronk. Ik hoor graag welke kosten er verbonden zijn aan het laten verwijderen van deze stronk.

Partners

Partners van Casius