Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, opnieuw aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Koog aan de Zaan:

Kunstgras leggen

In onze tuin willen we het gras en een rij tegels laten vervangen door kunstgras. Het stuk is 285 x 480 cm. We willen alle werkzaamheden uit laten voeren, incl. Afvoeren.

Tuinrenovatie

Oude tegels verwijderen/afvoeren. Tuin egaliseren, tegels leggen (roma, 43 m2) en bloembakken maken. Bouwen overkapping met berging. De tuin is 63,25 m2.

Tuin bestraten

De achtertuin dient leeg gehaald te worden, geëgaliseerd en simpel bestraat. Tevens dient er een groot deel gras te worden. De tuin is ongeveer 40 m2 groot en is goed te bereiken.

Boomstronk verwijderen

Ik wil de boomwortels behandelen want deze zijn door de afvoerpijp van de riolering gegaan. De boomstronk moet dus verwijderd worden. De boomstronk hoeft niet afgevoerd te worden.

Alle bomen laten kappen

We just want someone to remove all the trees from our garden, so we can have sunlight in our new house. We will get the keys on September 3 so we can work immediately the next day. There are three pine trees taller than the house and a few others. I'd like the gardner to get rid of all the branches and trunks too.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van ongeveer 10 a 12 meter lang. Geen voorwerk nodig. De materialen zijn voor de vakman en de tuin is goed bereikbaar. Graag een complete offerte inclusief alles.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk van 75 cm dik verwijderen uit de

Plaatsen van schuttingdelen

Ik wil 6 schuttingen laten plaatsen betreft Jumbo 180 x 180 cm. Waarschijnlijk zijn de oude palen nog functioneel. Natuurlijk moet de oude schutting verwijderd worden.

Tuinschermen en palen laten vervangen

Na de storm van 18 januari moeten er bij ons 2 tuinschermen en 3 palen vervangen worden. Wat gaat het ons kosten als we dat laten doen?

Tuin bestraten en schuttingen plaatsen

Rond om schuttingen plaatsen rond de 21 mtr Van die hout beton schutting En dan 3 lage beton omhoog En rond de 40 m2 bestrating 60 bij 60 tegels en paar spotjes in de grond

Schutting plaatsen

Graag wil ik weten wat het ons gaat kosten om een nieuwe schutting te laten plaatsen. De oude schutting moet ook verwijderd worden. Het gaat om 180 bij 430 ongeveer. Inclusief materiaal via jullie. Tevens hebben we een deur nodig.

Kastanjeboom kappen

Ik wil graag een Kastanjeboom laten kappen tot een meter boven de grond.

Tuin renoveren en nieuw gazon aanleggen

Wij willen onze tuin laten renoveren. Daarbij moeten de bomen blijven staan, maar de struiken, beplanting en het grasgazon moet worden verwijderd en afgevoerd. We laten het gazon graag ophogen met 10 tot 15 cm en er daarna nieuwe graszoden leggen, ongeveer 70 m². Er moet ook wat nieuwe aarde in de borders. Ik zal de borders zelf weer gaan beplanten. De tuin is bereikbaar via een steeg van 80 cm breed. Ik wil een afspraak maken om de tuin hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw advies en offerte.

Tuin totaal vernieuwen

Tuin a 70 m² totaal vernieuwen. Kunststof terras van ongeveer 20 a 25 m², 16 m² graszoden, afgraven 'bestaand' zand en nieuw zand plaatsen. Witzand en gewone aarde.

Schuttingen plaatsen

Het plaatsen van 3 schuttingen. Mag met planken of panelen. 1. 650 lang 180 cm hoog; 2. 420 lang 180 cm hoog; 3. 380 lang 180 cm hoog + aansluitend een poortdeur van 100 cm.

Beschoeiing vervangen

De tuin achter onze tussenwoning grenst aan een kleine sloot. De beschoeiing is verouderd, houdt niet meer alle grond tegen en is daarom aan vervanging toe. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het vervangen van de beschoeiing. De tuin is ongeveer 5,5 meter breed. De huidige beschoeiing staat ongeveer 1 meter hoog boven het water, dat een heel geringe diepte heeft. Er is via een poort toegang tot de tuin. Wij laten de situatie hier graag even beoordelen. In eerste instantie ontvangen we graag een prijsindicatie, globaal de uren, het tarief en de materiaalkosten. Daarna zullen we een bedrijf uitnodigen voor een gedetailleerde offerte en de opdracht verstrekken.

Achtertuin aanleggen

Ik wil graag de tuin van 19m2 laten bestraten en een schutting laten plaatsen. De tuin is voor een deel hoog en een deel laag. De helft a 8m2 zal met 10 cm moeten worden opgehoogd, zodat het dezelfde hoogte krijgt. Ook zal er een nieuw tuinhek geplaatst moeten worden. Betreft een houten schutting bestaand uit 4 schermen van 2 bij 2 meter en een poort. We hebben grotere langwerpige tegels op het oog.

Hoge coniferen toppen

Ik wil graag 3 coniferen van ongeveer 10 meter hoog laten aftoppen tot 5 meter. Ook wil ik het afval graag laten afvoeren. Tuin is achterom bereikbaar.

Bomen laten snoeien

Ik wil graag 3 bomen laten snoeien maar ik weet niet wat voor bomen het zijn. Het gaat om 2 grote bomen en 1 kleine boom. De tuin is zeer goed toegankelijk.

Bomen snoeien bij een vereniging

Belangenvereniging zoekt voor het pand een offerte voor het beoordelen van de daar op het terrein staande bomen. Welke bomen zijn onveilig i.v.m. stormschade? Welke moeten daarom gesnoeid worden en in welke mate? Wat gaat dat kosten?

Coniferen snoeien

Ik heb 4 grote coniferen die gesnoeid moeten worden. Ze zijn nu zo'n 6 meter hoog en er moet 1.5 meter af.

Schutting en bestrating vernieuwen

Achtertuin: Uitgraven en afvoeren grote struik, afbreken en afvoeren rottend houten tuinhuisje ca 2x2m, aanleggen bestrating ca 2,5x2,0m en plaatsen schutting ca 5m. Tevens bestraten ca 3x3 m voortuin incl ophogen kuilen ca 1,5m2 zand nodig. Graag gesplitste offerte.

Schutting van hout en beton plaatsen

Ongv 13 meter schutting inc deur. Plaatsen Inc prijs totaal prijs ontvangen Betreft een beton hout schutten 19 planks Onderkant beton daarboven de planken.

Schutting van beton en hout plaatsen

Ik wil graag een beton/houten schutting 19 planks met afdekker en graniet betonplaten en onderschot laten plaatsen van 11 mrt lengte. Graag op zeer korte termijn ivm omwaaien oude schutting.

Beton/hout schutting laten plaatsen

Ik ben op zoek naar een hout/beton schutting 19 planks met afdeklat en entraciet betonnenpalen en bescherming onderkant van 11 meter die op zeer korte termijn geplaatst kan worden.