Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in IJmuiden of directe omgeving.

352 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in IJmuiden:

Bestaande schutting verstevigen

Bestaande schutting zit los, palen moeten in beton gegoten worden. Lengte is 12 meter, zijn 7 palen.

Tuin egaliseren en bestraten

De tuin moet gerenoveerd worden. Oude tegels zijn verwijderd. Tuin moet geëgaliseerd worden waarna de tegels gelegd kunnen worden nieuwe Siam Bluestone 50 x 50 x 2.5 tegels zijn aanwezig. Optioneel kunnen ook de border randen met stapelblokken gedaan worden ( aparte prijs svp ). Terras ongeveer 47 m2.

Achtertuin renoveren

Wij wonen in een rijtjeshuis met een ruime achtertuin. De tuin is 15 meter lang en 5 meter breed. Er is nu beplanting en bestrating aanwezig. De beplanting dient deels te blijven staan. De bestrating en overige bestrating dient te worden verwijderd. Wij zouden graag nieuwe bestrating willen laten plaatsen en verder advies ontvangen hoe de tuin in te richten. De tuin heeft een achterom.

Verwijderen boomstronk

In de achtertuin staat een boomstronk van ongeveer 80 cm hoog. Deze dient te worden verwijderd door middel van een stobbefrees. De brandgang heeft ene doorgang van 73 cm breed.

Tuindeur en kozijn vervangen

Graag wil ik een nieuwe tuindeur laten plaatsen. Maar ook waar de tuindeur aan vast zat, moet vervangen worden wegens houtrot. Materiaal mag u bij de Gamma bestellen.

Onkruid verwijderen en tuin afgraven

Onze tuin is redelijk vol met onkruid, een deel is al weggehaald, maar het is zeker nog wat werk. Wij willen niet dat het onkruid terug komt, dus er zal ook wat afgegraven moeten worden. Wij willen daarna grind neerleggen, dus er zal 5 à 6 cm ruimte moeten overblijven tot aan de tegels. Tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 40 m2 met een poortdeur die aan een parkeerplaats ligt.

Tuin prepareren en kunstgras leggen

Tuin prepareren en kunstgras leggen. Oude, slecht groeiende gazon eruit, en kunstgras erin. Groot vlak van ongeveer 4.5 x 5 meter en aansluitend 1.4 x 1.4 meter. Grofweg zo'n 25 m2. Tuin is goed toegankelijk, het betreft een hoekhuis.

Schutting laten plaatsen en oude afvoeren

Ik wil graag de achtertuin van mijn ouders opknappen. Het gaat om een nieuwe schutting, de lange zijde is 17 meter lang waar een poortdeur in moet van 1,30 meter. De achterkant is 6 meter. De rest hoeft niet, deze grenst aan de schuur van de buren. De lange zijde van de schutting grenst aan de poort. Ik zou ook graag de achterkant van de tuin egaal willen laten trekken, deze ligt nu iets hoger. Het hoeft hier niet betegeld te worden, enkel egaal getrokken door grond te verwijderen. Ik hoor graag wat de kosten van beide zijn. Qua schutting graag een indicatie van beide goedkoopste mogelijkheden. En de kosten van het egaal trekken apart als het kan, dan weet ik of ik dit er eventueel bij laat doen. De huidige schutting is steen. Wat zijn de kosten om deze te laten verwijderen en afvoeren?

Voortuin bestraten en borderbak maken

We willen een verhoogde borderbak hebben van stapelstenen die tevens afscherming naar de straat vormt. Ongeveer 70 cm hoog, 1 meter breed, aan tuinkant iets lager. En tuin betegelen met grote tegels, ongeveer 50 x 50. Totale tuin is 7 x 6 meter.

Schutting en toegangsdeur plaatsen

16 meter 2 meter hoog 4 meter 1 meter hoog En een toegangsdeur van 1. 80 bij 1.80

Nieuwe tuindeur monteren

Ik wil dat de poortdeur (119 cm breed) wordt vervangen evenals het tuinscherm (170 cm breed / 187 cm hoog) dat op de muur bevestigd is. De kleur plus het materiaal wil ik in overleg kiezen omdat ik niet weet hoe ik het hebben wil.

Schutting plus 2 poortdeuren monteren

Hardhouten schutting van ongeveer 16 meter inclusief betonnen schuttingpalen, betonnen onderrand en 2 poortdeuren.

Tuin renovatie

We hebben een tuin van 8 x 5 meter. Graag willen we een Koi vijver plus bestrating, moestuin, fruitboomstuk en een terras.

Waterbron met waterpomp slaan

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om een waterbron te slaan en waterhandpomp erbij?

Tuin egaliseren en bestraten

Gaat om een tuin van 55 m², naast de poort gelegen. Worden tegels van 60 x 60 cm.

Schutting met betonnen palen plaatsen

Een schutting van antraciet diamant betonpalen en onder stamp beton. Met vuren houten geïmpregneerde schermen 23 planks-recht. De schutting moet niet hoger worden dan 2 meter. En een poortdeur van 1 meter breed. En graag de schutting laten plaatsen. 18.90 meter.

Schutting leveren en plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van een schutting bij mij en bij de buren. De voorkeur gaat uit naar grenen schermen van 180 × 180 centimeter 21 vaks. Waarvan 7.6 meter met toog en 8.1 meter recht. Ook moeten er 2 poorten van ieder 100 centimeter breed geplaatst worden. Wij willen graag palen van grijs beton. Graag uw offerte voor de levering en plaatsing van de nieuwe schutting. De oude schutting verwijderen wij zelf.

Schutting van hout met beton plaatsen

Ik wil graag een hout/beton schutting laten plaatsen. Het gaat om een schutting van 1.50 hoog. Lengte schutting 6,25.

Hout/beton schutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een hardhout/ beton schutting. De schutting dient 6.25 meter lang te worden en 1.50 meter hoog Er is een voorbeeld foto aanwezig.

Schutting van steen bij nieuwbouwwoning

Goedenmorgen, Ik ben op zoek naar een stenenschutting in donkere stenen het betreft voor een nieuwbouw huis het gaat over 6 meter en is aan 1 kant nodig,

Hout-/betonschutting leveren en plaatsen voor nieuwbouwproject

Op dit moment wordt er een nieuwbouwproject gebouwd van 24 woningen in een U-vorm, met 10 woningen per lange zijde en 4 woningen aan de korte zijde. Naar verwachting worden de woningen vanaf juni tot en met eind juli opgeleverd. Ik wil namens de VvE voor minimaal 14 woningen een gezamenlijke offerte aanvragen voor het leveren en plaatsen van schuttingen tussen de percelen. Aan de achterzijde van de tuinen worden de schuttingen met een poortdeur verzorgd door de gemeente. Onze voorkeur gaat uit naar een houten schutting met betonnen onderkant met rots-reliëf. De tuinen variëren in diepte van 8 tot 10 meter, waarbij nog geen rekening is gehouden met de huizen die een aanbouw hebben. Er zijn woningen met een uitbouw van 1,2 en van 2,0 meter. Het houtwerk aan de bovenkant willen we graag recht, zonder tierelantijntjes. Ik kan een plattegrond met alle maten toezenden. Wij hebben op 28 april een overleg met de VvE. Het zou fijn zijn als ik dan al een prijsindicatie per meter kan voorleggen voor de levering en de plaatsing.

Hulp bij aanleg voor- en achtertuin

Ik wil mijn voor- en achtertuin renoveren en heb daar hulp bij nodig. De afmeting van de achtertuin is ongeveer 13 x 6 meter met daarin een betonnen schuur. Er moet een schutting met poortdeur, voorkeur gaat uit naar hout/beton, worden geplaatst en bestrating worden aangelegd. Het verwijderen van een flinke boomstronk moet ook gebeuren. Het ontwerp is al aanwezig en de planten verzorg ik zelf. De afmeting van de voortuin is ongeveer 3 x 6 meter. De voortuin moet worden bestraat en laag muurtje gemetseld. Ook hier is het ontwerp is aanwezig en voor beplanting zorg ik zelf. Om de kosten te drukken help ik graag mee.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Voor Lotuz dagbesteding zijn wij op zoek naar een nieuwe schutting. Toen wij in het pand mochten om onze dagbesteding te starten was de helft van de schutting omgevallen. Daar wij een net startend bedrijf zijn, maar wel onze deelnemers een veilige en prikkel vrije werkomgeving willen bieden, zoeken wij dus een sponsor die ons kan helpen. De schutting bestaat nu uit een stuk muur met daarboven bouwzeil! Wij hebben bij Lotuz onder andere een dierenweide en nu het allemaal zo open ligt zijn onze dieren niet veilig. Zo zijn wij nu al meerdere malen slachtoffer geworden van de activiteiten van een vos, die inmiddels al meerdere dieren van ons heeft doodgemaakt/opgegeten. Onze deelnemers zijn erg verdrietig en wij willen nu dus onze dieren maar dus ook onze deelnemers een veilig onderkomen bieden. Wij hopen dat u misschien hout of tuinschermen zou willen doneren/ sponsoren. Zodat wij samen met de deelnemers de schutting kunnen plaatsen of maken. Wij zijn echt met alles blij! Ik hoop dat u wat voor ons kan betekenen. Wat kunnen wij hiervoor terug doen? Wij kunnen reclame maken voor u en/of uw naam op onze website, Twitter, Facebook en LinkedIn plaatsen. Ook kunnen onze deelnemers een heerlijke appeltaart voor u bakken? Ik hoop dat u ons kunt helpen en zal hieronder even uitleggen wat Lotuz nu precies is.

Achtertuin leeg laten halen en bestraten

Circa 35 vierkante meter. Wij willen een grind putje weg en afvoer regenwater schuur en als het mogelijk is afvoerputje in de tuin!

Hardhouten schutting plaatsen

Wij willen een 11 meter lange hardhouten schutting laten plaatsen van 1.80 hoog incl. alle materialen.