Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron slaan in de tuin:

Waterbron slaan in de tuin

Graag wil ik een bron laten slaan achterin de tuin met pop-up sproeiers voor grazon en planten. De oppervlakte is 800 m2.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron slaan in de tuin uit heel Nederland:

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Ik heb een bron in de tuin maar er komt niet veel water uit als ik de pomp er op zet. Deze is 5 meter diep. Wat is de kans dat hij het weer gaat doen en wat kost eventueel het slaan van een nieuwe. De tuin is 1000 m2.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterbron/-put laten slaan en nieuwe graszoden. De tuin is 260 m2.

Waterbron slaan

Voor een tuin van +/- 500 m2 wil ik een grondwater put laten slaan. Graag ontvang ik hiervoor een complete vrijblijvende offerte.

Waterput slaan of spuiten

We moeten de tuin nu sproeien met kraanwater en willen graag een eigen bron. Hiervoor willen we een waterbron laten slaan en een pomp hierbij. De tuin is 350 m2 en het perceel is 600 m2. Ik schat dat het 15 meter diep moet worden.

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen graag een water bron slaan in de tuin waarmee we de tuin van 400 m2 kunnen voorzien van water door middel van besproeiing enz. Ik verneem graag de mogelijkheden hoe dit gerealiseerd kan worden want ik hoop dat dit niet hoeft met een graafmachine.

Waterbron slaan of boren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van een waterput in mijn tuin tbv beregening. Ik ontvang de offerte graag inclusief afvoer van rommel. Onze tuin is goed bereikbaar. Graag ontvang ik advies over de locatie van de put en over welke pomp geschikt is. De tuin is zo'n 700 m2 groot.

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Ik wil graag een waterput in mijn tuin laten slaan. De tuin is ca 100m2, groot deel gras.

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Ik zoek een hovenier die een put kan realiseren in mijn achtertuin. Wij willen een waterbron in onze tuin (+-1000 m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het gaat om het boren/pulsen inclusief afvoer van eventueel rommel. Graag ontvang ik advies over de locatie van de put en over welke pomp geschikt is.

Waterbron slaan in de tuin

Ik zou graag een waterbron in mijn voortuin willen laten slaan voor het oppompen van het regenwater.

Waterput bron slaan

Graag willen we een offerte laten maken voor het aanleggen van een waterbron/put inclusief pomp. In eerste instantie voor het besproeien van de tuin van ongeveer 1700 m2. Het is, denk ik, kleigrond en makkelijk met een machine te bereiken.

Partners

Partners van Casius