Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron slaan in de tuin:

Waterbron slaan in de tuin

Graag wil ik een bron laten slaan achterin de tuin met pop-up sproeiers voor gazon en planten. De oppervlakte is 800 m2.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron slaan in de tuin uit heel Nederland:

Waterbron slaan

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om een waterput te laten slaan voor beregening van mijn tuin van circa 20 are. Geeft u ook watergarantie?

Waterbron slaan

Waterput slaan voor het sproeien van onze tuin van 600 m2 Inclusief pomp. Volgens Waterschap Scheldestromen: Volgens onze informatie ligt de zoetzoutscheiding op de locatie circa 9,80 meter onder maaiveld. Het onttrekken van grondwater voor het besproeien van tuinen zijn in de regel dermate klein dat deze vrij zijn van registratie- en/of vergunningplicht.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil onze tuin graag via het grondwater gaan beregenen. Is er een mogelijkheid om een puntstuk te slaan? De tuin kan slechts worden bereikt via een poort met een breedte van ongeveer 105 cm. Graag ontvang ik een offerte om een puntstuk te slaan en zo mogelijk ook een offerte voor de rest van de installatie opdat ik een werkende waterpomp heb en weet wat het totaalplaatje is qua kosten.

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten slaan en een pomp laten plaatsen om de tuin met grondwater te besproeien, tuin is 14x14m. Toegang via tuinpoort. Ik weet niet hoe diep het grondwater hier is. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal kosten.

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 2000 m2 en makkelijk bereikbaar met gereedschap.

Waterbron in de tuin slaan voor handpomp

We willen in de tuin een waterpomp hebben voor water geven / voor kinderen om mee te spelen. Het gaat om kleigrond (Culemborg in de wijk Eva-lanxmeer). Graag hoor ik wat de kosten zijn.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Ik weet niet hoe diep het moet worden. Mijn tuin is 500 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ontvang graag een prijs indicatie.

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

We willen in onze achtertuin een waterbron laten slaan of boren inclusief pomp voor beregening van de tuin. De tuin is 780 m 2 en goed bereikbaar.

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik ben opzoek naar iemand die een waterbron kan slaan voor de tuinberegening en het plaatsen van de pomp. Naar mijn weten zit het het grondwater hier vrij diep. Het zit ongeveer 40 meter diep. De oppervlakte is ongeveer 900 m2. De tuin is makkelijk bereikbaar. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal kosten.

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik wil graag weten of het mogelijk en toegestaan is een waterbron te slaan in mijn tuin en wat daarvan de kosten zijn. Mijn achtertuin ligt grotendeels 6 meter beneden mijn huis, ik woon tegen een heuvel aan. De waterbron is bedoeld om mijn tuin van 2400 m2 dagelijks te beregenen. De achtertuin is te bereiken via een doorgang van ongeveer 90 centimeter.