Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grote boom verwijderen:

Grote boom verwijderen

Ik wil een Conifeer van 20 meter hoog laten verwijderen + de wortels. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote boom verwijderen uit heel Nederland:

grote boom rooien (12m)

Ik wil graag een grote hoge boom rooien van ongeveer 12 meter. De vakman kan de boom afvoeren, het is ook goed bereikbaar.

Kappen/wegtakelen grote eik in achter tuin

Ik wil graag een grote eik in de achtertuin weg halen. De takken zijn moeilijk om naar beneden te halen. Ben er eerlijk gezegd nog niet helemaal over uit of de boom volledig weg moet of dat we het laten snoeien, graag in onderling overleg. De vakman kan het materiaal afvoeren.

Een grote en een kleine boomstronk verwijderen in een achtertuin

Graag wil ik één grote boomstronk van een grote boom en een kleine stronk van een klein boompje in de achtertuin laten verwijderen of inkorten zodat ik de grond vlak kan maken. De achtertuin is alleen via de voordeur te bereiken, welke op de eerste verdieping ligt. Let op, materiaal dient dus via een trap en via de voordeur de tuin in te komen.

Kappen van een beuk

Graag zou ik een grote beuk weghalen. Deze is namelijk dood. Als ik deze boom helemaal wil laten verwijderen heb ik een vergunning nodig. Daarom zou ik graag een offerte willen ontvangen van de kosten voor het omzagen en weghalen van de boom, en een offerte van de kosten voor het laten verwijderen van alleen de takken. Graag ook een offerte inclusief de kosten van het afvoeren van de takken/ boomstronk en een offerte exclusief de kosten van het afvoeren. Bij de boom is makkelijk bij te komen. Het staat achter hooibergschuur en aan de andere kant is het weiland. Via het weiland is er bij te komen.

Boom kappen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het kappen van de boom zoals in de bijlagen. Het grote nadeel van deze boom is, is dat er een rozenstruik doorheen groeit. De boom zelf staat in de tuin van mijn buurvrouw. Dit is een wat oudere mevrouw bij wie, letterlijk, de boom boven haar hoofd is gegroeid. Er is toestemming om de boom te verwijderen. Dit met grote instemming van de overige buren en appartement bewoners. Situatie: - Groeit een rozenstruik door de boom heen - Staat in een kleine tuin - Tuin bevindt zich aan het einde van een poort/brandgang (+/- 35 m) Mocht u nog meer informatie nodig hebben, dan hoor ik dat graag.

Aanleggen sierbestrating

Aanleggen sierbestrating Waaltjes voor en achtertuin ongeveer 120 m2. Ophogen en oude planten en bestrating verwijderen. De grote boom op foto is van de buren deze blijft staan.

Tuin aanleggen

De tuin is 11.90 meter diep. De voorkant van de tuin (de kant van het huis) is 5.90 meter breed, de achterkant van de tuin is 5.40 meter breed. Werkzaamheden Het huis is iets hoger gelegen dan de tuin, zo’n 35 cm. Dit willen we gelijk trekken door een brede trap van het huis naar de tuin te maken. Dit zou dan bijv gemaakt zijn van stoer beton of tegels. Hier aan grenzend willen we een terras waar je van de zon kunt genieten en een eettafel kunt plaatsen. Aan de rechterkant staat een appelboom die we willen behouden. Verderop midden in de tuin (links) staat een grote boom die we ook willen behouden. Hier omheen willen we een grasveldje. Er groeit al wel gras, maar er zijn hier en daar wel wat kale plekken. Rechts van dit grasveld willen we een looppad naar de achterzijde van de tuin met planten en bloemen aan de rechterzijde. Aan de achterzijde van de tuin willen we een tuinhuis aan de linkerzijde en een overkapping voor een loungebank. Mochten jullie nog goede ideeën hebben voor de tuin, dan staan we daar zeker voor open! We houden van een tuin vol bloemen en planten, maar hebben daar nu nog geen plan voor. Ik kijk uit naar jullie offerte!

Boomstronk verwijderen

Er is een grote boomstronk van een halve meter hoog die dicht op ons huis staat, zo'n 20 cm. Graag wil ik deze laten verwijderen, inclusief de wortels. Doorsnede van de boom is ongeveer 50 cm.

Boom verwijderen

Er staat een grote hoge boom in de tuin van mijn nieuwe woning die heel veel Licht tegenhoudt. Ik wil hem daarom graag verwijderen, het is 6 meter hoog.

Het kappen en uitfrezen van een oude kastanjeboom

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een grote, oude kastanjeboom. De boom is goed bereikbaar. Na het kappen dient alles te worden afgevoerd.

Partners

Partners van Casius