Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Huizen of directe omgeving.

971 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Huizen:

Renoveren tuin

Het afvoeren van gras en tegels en daarna leggen van nieuwe tegels en gras. Zie bijlage. De maten zijn 'uit de losse' pols dus dit kan een paar cm afwijken. Tuin is ongeveer 7 x 10 meter. Waar planten staan, moet een afscheiding komen met steen of hout.

Vijver aanleggen in natuurlijke vorm

Wij willen graag een vijver aan laten leggen (in een min of meer natuurlijke vorm). Het zal ongeveer een cirkel van circa 10 meter diameter moeten worden, in beton en/of rubberfolie met afvoerbuizen waar een pomp op aangesloten kan worden. Wij hebben een ontwerp gemaakt, maar ideeën en/of aanvullingen zijn welkom.

Laurier uit tuin verwijderen

We hebben de heg al kort gesnoeid op de stammen na van 1.5 hoog ongeveer 4 meter qua breedte, wat kost het om deze te laten verwijderen door u.

Het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om de volgende zaken: 1. Tuinontwerp - Creeren van Privacy en het weghalen van inkijken - Veel groen - Klein terras 2. Grote overige punten die hoogstwaarschijnlijk moeten gebeuren - Nieuwe schutting/haag - Terras aanleggen - Pergola (boven het terras) - Potentieel tuinhuis/veranda - Planten van bomen en dergelijk De totale tuin is ongeveer 300M2 groot. Echter hoef enkel de achtertuin aangepakt te worden, wat ongeveer neer komt op 240M2.

Schutting aan achterzijde

Ik wil graag een houten schutting van 5 meter breed aan de achterzijde van de tuin met een poortdeur., inclusief grijze betonnen palen.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan. Mijn tuin is 400 m2 en het moet 10 meter diep worden .

Voortuin bestraten

Ik zou graag mijn voortuin laten bestraten of gras laten leggen. Graag zou ik ook laten opmeten en dan een offerte ontvangen.

Waterbron slaan in de tuin

Graag wil ik een bron laten slaan achterin de tuin met pop-up sproeiers voor gazon en planten. De oppervlakte is 800 m2.

Grote boom verwijderen

Ik wil een Conifeer van 20 meter hoog laten verwijderen + de wortels. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Egaliseren en herbestraten

Ik zoek een hovenier/stratenmaker die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels, het egaliseren van de tuin en het plaatsen van nieuwe tegels. De tuin is ongeveer 38 m2. De nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig. De tuin is bereikbaar per achterom.

Boomstronk verwijderen

In de tuin dienen er 2 stronken die in elkaar verstrengelt zijn volledig te worden verwijderd. De stronken zijn 1 meter en 30 cm hoog en staan vrij in de tuin.

Onderhoud tuin

Het gaat om de tuin die onderhouden moet worden. Borders schoffelen en onkruid verwijderen. Onkruid in grindpad verwijderen, onkruid in siertuintje verwijderen. Dit wil ik twee keer per jaar lenteklaar en winterklaar maken. Dode bomen (klein) indien nodig verwijderen. Snoeien en bakken beplanten met van te voren besproken planten(2x per jaar)zomerplanten en winterplanten in bakken. 3000 m2 bos/gras/borders.

Berk kappen en stronk wegfrezen

De berk is schat ik tussen de 11 en 14 m. Bij 130 cm hoog is ie ongeveer 180 in omtrek. Hij staat naast de schutting en je kunt erbij vanaf de stoep of vanuit de tuin. Takken versnipperen als et kan, die wil ik zelf houden. Grote stukken hout voer ik denk ik zelf af.

Boom en struiken verwijderen

Graag een offerte om de boom en 3 struiken rechts van de boom te verwijderen ( zie foto). Inclusief verwijderen van de wortels in verband met aanplanting van een nieuwe haag.

Schutting plaatsen in de tuin

Ik wil de schutting laten plaatsen in mijn achtertuin, het is 6 x schutting wanden plus de deur. Ik wil graag weten hoe veel het kost de schutting plaatsen door de klussenman? Alle materialen ga ik zelf aanschaffen. Eind juni zal de schutting klaar zijn. Ik wacht op u offerte. geen voorwerk goed bereikbaar

Kunstgras aanleggen

Ik wil graag kunstgras in mijn tuin aanleggen van ongeveer 35 m2. We hebben een achterom.

Overlastgevende boom kappen

Boom (denneboom circa 10 meter) wordt lelijk, te groot, valt erg uit en de bestrating gaat kapot.

Voortuin laten renoveren

Wij willen graag onze voortuin laten renoveren. Nu is het vooral onkruid en boompjes en klinkers wat wij hebben! Maar wij willen graag een strakke tuin met een L-border en een rechte border en 60x60 antraciet grijze stenen. De tuin moet heel ligt verhoogt worden denk ik en van af de deur naar de straat schuin aflopen. Met vriendelijke groet, Dennis PS: De foto die ik mee stuur is hoe de tuin er nu uitziet!

Verwijderen van een boomstronk

Verwijderen van een boomstronk.

Boom kappen

Met de laatste westerstorm is een deel van de boom op de grond gevallen. Dat deel zagen we nu af en maken we haardhout van. Wat blijft staan is denken we te dun en moet gekapt worden. Dit deel is ongeveer 1.50 meter hoog en goed bereikbaar. Indien de wond van de boom nog verzorgd kan waardoor de boom behouden kan blijven dan horen wij dat graag.

Plaatsen van een houten schutting

We willen graag een nieuwe schutting plaatsen. Het gaat om ongeveer drie keer tien meter. Ook willen we graag advies over welke houtsoort we het beste kunnen kiezen. Graag een complete offerte. Graag ook een composiet versie leveren en wat hiervan de voor- en nadelen zijn. De oude schutting graag afvoeren, wat zijn de (extra) kosten hiervoor? Ik woon in een hoekhuis, de tuin is goed bereikbaar.

Tuinhek laten maken

Ik wil mijn tuinhek laten maken. Het gaat om een totale afmeting van 12,60 meter. Het hek moet 1,80 meter hoog worden. Ik wil een hardhouten hek hebben hiervoor. De tuin is via de achterkant te bereiken. Er hoort ook een deur bij, die zit in de 12,60 en is ongeveer 1 meter lang.

Omgewaaide schutting vervangen

De volgende situatie: De huidige schutting is deels omgewaaid. Deze afvoeren en vervangen. Geïmpregneerde schutting delen met hardhouten palen. Het betreft een recht stuk tussen woonhuis en schuur over een lengte van 8,25 meter.

Nieuwe schutting monteren

Bij onze hoekwoning willen wij graag een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om 3 delen van 10 meter lengte en de hoogte zal 1.80 tot 2 meter worden. De tuin is goed bereikbaar.

Berk kappen

Boom kappen.