Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor afgezaagde boomstam verwijderen:

Afgezaagde boomstam verwijderen

Wij hebben een afgezaagde boomstam in de tuin die verwijderd moet worden.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afgezaagde boomstam verwijderen uit heel Nederland:

Parkeerplaatsen aanleggen en verbreden

Ik wil graag twee extra parkeerplekken voor de apotheek. Op de plek waar dit gerealiseerd moet worden staat een afgezaagde boomstam en wat struiken die verwijdert moeten worden. De plek moet worden afgegraven en geëgaliseerd. Bovendien wil ik de huidige parkeerplekken (9) verbreden met een stuk naar links of rechts, zodat er makkelijker geparkeerd kan worden. Hierdoor zal er een extra stuk moet worden toegevoegd, waar ook weer wat beplanting staat. Dit moet worden ook worden verwijdert, afgegraven en geëgaliseerd. De bestaande plekken zijn gemaakt van stenen (baksteen formaat). Dit mag in de nieuwe plekken en de toevoeging van de bestaande plekken worden doorgevoerd. De grond is in bezit maar ik weet niet zeker of er een vergunning moet worden aangevraagd, omdat het wellicht wel het straatbeeld wijzigt.

Afgezaagde boomstam verwijderen

De oude wilgenboom langs de sloot is omgewaaid. Er staat nu nog een 2 meter hoge stam en deze krijgen wij niet verwijderd. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de stam. Aan de andere zijde van de sloot is een dijk met een weiland aanwezig, verder is de stam goed bereikbaar.