Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoorn of directe omgeving.

667 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leeghalen tuin en aanleg terrasjes, tuinen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoorn:

Grote tuin draineren en ophogen

Ik zoek een hovenier voor het ophogen van de tuin en het plaatsen van een drainage. De huidige tuin is 400 m2 en moet 50 cm worden opgehoogd. Twee derde deel moet worden opgehoogd met tuinaarde en 1/3 deel met zand. Kan deze ophoging over de huidige grasmat heen worden aangebracht? Het 1/3 deel is momenteel betegeld. Ik zou eventueel willen dat deze tegels herplaatst worden. De tuin is erg goed bereikbaar.

Stronken oude bomen verwijderen

Ik heb 2 stronken van oude bomen vlak naast elkaar. Deze moeten verwijderd worden. Ook moeten deze afgevoerd worden indien nodig. Ik heb geen achterom.

Tuintegels verwijderen en beton storten

Tegels opruimen en daarna beton storten

Grastapijt leveren en plaatsen

Ik wil grastapijt Wales 2 mm poolshoogte bestellen voor 3 balkons met de volgende afmetingen: Balkon A: 4,25 m bij 1,45 m. Balkon B: 6,70 m bij 1,85 m. Balkon C: 5 m bij 1,30 m. Dit tapijt moet gelijmd worden. Dus lijm meeleveren. En gaarne iemand die het voor mij legt.

Druivenrank met tuien laten uitgraven

Wij hebben een 40 jaar oude druivenrank in de tuien en die willen we mee naar onze nieuwe woning.

Boomstronk van een Kardinaalsmuts verwijderen

In de tuin hebben wij een stronk van een Kardinaalsmuts. De afmeting is 80 bij 100 cm en graag laten wij de wortels wegfrezen. Hierna wil ik er weer een nieuwe boom gaan plaatsen. De stronk is goed bereikbaar.

Klussen in de tuin

Ik heb een tuin/terras met hardstenen tegels, 80 x 80 cm, die aansluit op een hardhouten vlonder. Doordat dit verzakt loopt het zand weg. Er zal een rij tegels, 5 stuks, verwijderd moeten worden, opgehoogd en terug gelegd. Daarnaast zijn er 2 tegels die vervangen moeten worden. Verder is er een 12 volt tuinverlichting, Inlight, welke als gevolg van een storing niet meer werkt. Ook wil ik extra verlichting (220 volt) aan laten brengen in de tuin.

Tuin aanpassen, groen, bestrating en tuinafscheiding

Het verwijderen van 1 boom (diameter 25 cm) en 2 stronken alsmede 3 struiken. Het aanleggen van een terras van 28 vierkante meter en een pad 1 bij 3,8 meter Met bestaande trommelstenen 20×20 cm aan te vullen met 20 vierkante meter bijpassende trommelstenen of tegels 40×40 cm. Ook een groenstrook van 60 cm ten behoeve van moestuinbakken en een tuinafscherming met degelijke toogschermen en hardhouten palen van 7,7 strekkende meter moet worden gerealiseerd. In afwachting van uw reactie.

Voortuin opnieuw aanleggen

Voortuin 20 m2. Deels afgraven, gelijk met schuur Afvoeren zand Plaatsen 5 palen voor erafscheiding en toekomstig houthok Egaliseren Plaatsen opsluitbanden en split Plaatsen 3 grote tegels als looppad Eventueel bijkomende klus, aparte prijsopgave ivm delen kosten met buren, opnieuw leggen van carport, 35 m2

Tuinpoort met slot plaatsen

Wij willen voor een klant van Gamma een poort van 200 x 100 cm laten plaatsen. Er moet ook een slot in gemonteerd worden. De poort komt tussen een schuur en een paal in te staan.

Beschoeiing verhogen

Wij willen graag onze beschoeiing laten verhogen met ongeveer 130 cm, zodat de tuin gelijk komt. Dit over ongeveer een lengte van 15 meter. Er is geen achterom. De tuin is wel via de garage bereikbaar met een achterdeur van 78 cm (naar berging/naar tuin) of via het water. Vlonder dicht bij de kant.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting. Tijdens de storm is deze stuk gegaan en met de buren lukt het niet echt om een afspraak te maken. Graag een offerte hoeveel het ongeveer zal kosten. De materialen wil ik van jullie winkel. Lengte van de tuin is ongeveer 9 meter en de breedte is ongeveer 5,60 meter waarvan ongeveer 1,05 meter voor de poort. De achtertuin is goed toegankelijk.

Schuttingdelen plaatsen

Ik heb een offerte nodig voor het plaatsen van 8 schuttingen voor de verzekering. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm waarvan aan beide zijden 4 stuks geplaatst moeten worden.

Tuin afgraven en ophogen met zand

De tuin moet afgegraven worden. In het midden van de tuin ligt een bult deze dient te worden geëgaliseerd en alle tegels en bakken kunnen weg. Er zal zo'n 20 centimeter diep afgegraven moeten worden. De oppervlakte van de tuin is 20 m2. Herbestraten is niet nodig, wel graag afvoeren van alle restanten.

Tuin opknappen

Onze tuin oude stenen verwijderen. Graszoden er in. Terrastegels goed leggen. Tuin is 5 x 12.

Tuin afgraven en weer ophogen

Bamboewortels door de hele achter en voortuin, afgraven en eventueel ophogen. Achtertuin is 6 x 13 meter. Voortuin is ongeveer 2 x 4 meter. Eventueel samen met de buren, deze tuin is ongeveer even groot maar hier staat wel iets minder bamboe. De schutting kan eruit voor de toegankelijkheid. Het is allemaal niet heel groot maar het moet lukken.

Renovatie van de tuin

Ik wil de tuin van ongeveer 20 m2 laten afgraven. Er moet namelijk kweek en grassen worden verwijderd en de tuin moet weer voorzien worden van planten en dergelijken. Er is een vrije opgang en genoeg parkeerruimte.

Schuttingpanelen plaatsen en palen

Schutting plaatsen 11 panelen van 1.80 cm en 12 palen.

Oprijlaan en kleine voortuin laten uitgraven en opvullen met zand

Op het rijpad en in de voortuin moet ongeveer 25 centimeter grond eruit en dan 20 centimeter zand erin. Daarna doe ik er zelf split er op. Het gaat om ongeveer 90 vierkante meter. De afvoer van de 25 centimeter grond moet door de vakman gaan plaatsvinden.

Houten schutting en poort vervangen

Het betreft het leveren en plaatsen van een houten schutting met houten palen. Het gaat om een lengte van 26 meter en een hoogte van 1.80 meter. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuin opnieuw bestraten en schuttingen plaatsen

De tuin moet opnieuw bestraat worden. Afmeting tuin: ongeveer 15 meter diep. Ongeveer 4 meter breed. Ook nieuwe schuttingen plaatsen (voor een deel staat er al een schutting). Totaal ongeveer 9 meter aan schutting. Momenteel is 3/4 van de tuin betegeld. Deze tegels kunnen hergebruikt worden.

Afgezaagde boomstam verwijderen

Wij hebben een afgezaagde boomstam in de tuin die verwijderd moet worden.

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn voortuin, achtertuin en zijtuin waar nu allemaal gras is, laten bestraten met de goedkoopste tegels. Het is ongeveer 100 vierkante meter. Het bestaat nu uit gras dus dat moet afgegraven worden en zand moet erop gestort worden. Ook moet het puin worden afgevoerd. Ik heb zelf ook een aantal tegels en die mogen in de zijtuin.

Schutting laten plaatsen

Het schutting laten plaatsen, oude schutting weghalen and afvoeren. Wij willen schutting vervangen alleen op een kant in onze achtertuin, het is 12 meter lang. Graag horen wij van u.

Schutting vervangen

Het houten schutting laten plaatsen, oude schutting weghalen and afvoeren. Wij willen schutting vervangen alleen op een kant in onze achtertuin, het is 12 meter lang. Graag horen wij van u.