Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor stronk van een ceder verwijderen:

Stronk van een ceder verwijderen

Ik zit met een stronk van een ceder in me maag en zou deze graag zien verdwijnen. De toekomstplannen voor deze ruimte is om er een terras van te maken. Het hoeft niet opgeruimd te worden of vlak gemaakt te worden. De schutting links achter de stronk kan worden verwijdert en er is ongeveer 2 meter ruimte om een frees er naar toe te rijden de betonnen rand die rechts staat zal ik verwijderen voordat u komt. De gele lat op de stronk is 122 cm lang zodat u een idee heeft hoe groot de stronk is. Mijn vraag is hoeveel zal het mij kosten om deze stronk te verwijderen?
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stronk van een ceder verwijderen uit heel Nederland:

Boom snoeien of kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het flink terugsnoeien van deze ceder in de voortuin. De hoogte van de boom zal ronde de 8 meter zijn. Tevens zou ik ook een offerte willen ontvangen voor een eventuele kap van deze boom en afvoeren tuinafval, imclusief en exclusief het wegfrezen van de stronk. Wat is jullie advies, kappen of snoeien? De takken kunnen vrij vallen in de voortuin. Wel dient er uiteraard rekening te worden gehouden met de buren, afdakje. Een aantal parkeerplaatsen kunnen indien nodig door ons worden geprobeerd vrij te houden. Het betreft een huurhuis op gemeente grond. Een vergunning is in de gemeente niet nodig. Zijn jullie verzekerd voor schade die mogelijk ontstaat tijdens kappen/snoeien?

Grote ceder in voortuin kappen

De grote ceder in de voortuin kappen, stronk kan blijven zitten. In achtertuin medium esdoorn kappen inclusief boomstronk frezen. Graag ook de prijs voor alleen frezen stronk van esdoorn, want mogelijk kappen we die boom zelf. Het afvoeren mag de vakman doen.

Ceder rooien

In ons achtertuin staat een Ceder van circa 14 meter hoog, helaas in slechte conditie. Wij willen de Ceder compleet verwijderd hebben. De stronk mag blijven staan. Gaarne hiervoor een vrijblijvende aanbieding.

Ceder kappen

Ik wil dat de ceder voor mijn deur wordt gekapt. Deze is 10 meter hoog en 120 cm stam omtrek. De stronk mag in de grond blijven. De stam mag in stukken worden gezaagd voor brandhout.

Ceder laten kappen en verwijderen

De ceder is 6 meter hoog en aan de onderkant 2 meter in diameter. De boom staat in de voortuin en is makkelijk te bereiken. Inclusief afvoer van het hout en de stronk.

Ceder in de voortuin kappen

Wij zouden graag een ongeveer 10-15 meter hoge ceder in onze voortuin in Leiden (eigen grond) laten omkappen en de stronk laten verwijderen. We zouden graag 6 stukken van de stam willen behouden, de rest van het hout willen we graag laten afvoeren. In de bijlage vindt u een foto van de situatie, ik heb er meer maar kon er maar eentje toevoegen. Ook willen wij op korte termijn onze achtertuin opnieuw laten bestraten, is er eventueel een korting mogelijk als we deze werkzaamheden allebei door u laten verrichten? Bedankt alvast.

Cederboom kappen en stronk frezen

Wij hebben midden in onze tuin een grote boom staan die wij willen laten kappen. Ook de wortels moeten gefreesd worden en het hout moet worden afgevoerd. Heet betreft een ceder van ongeveer 6 meter hoog. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Boom in de voortuin laten kappen

In de voortuin moet een grote boom worden gekapt. Echt groot. Omtrek stam 2.50 meter, hoge boom Ceder. De boom staat in voortuin, goed bereikbaar, staat op oprit. Vergunning is verkregen. De boom is ongeveer 20-25 meter. Voor het verwijderen van de stronk zal gefreesd moeten worden.

Stronk van een Atlas Ceder verwijderen

Het betreft een stomp van een Atlas Ceder met een doorsnee van 20 cm. Staat 15 cm. vanaf muur. Kan niet bereikt worden met een grote machine.

Boomstronken verwijderen

Wij hebben twee boomstronken die we graag zouden verwijderen een stronk van een ceder een stronk van den Graag uw prijs voor deze klus