Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voor- en achtertuin renoveren:

Voor- en achtertuin renoveren

Hi I need to renovate, level up and maintain the garden tiles. Tiles shall be removed and cleaned then put back while leveling the surface. I need also to put artificial grass (Kunstgras) for an area about 3 meter x 5 meter. The garden is 5 bij 11 meter.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voor- en achtertuin renoveren uit heel Nederland:

Tuin egaliseren, bestraten

De voor en achtertuin graag renoveren. In de voortuin een struik verwijderen en in de achtertuin een boormstronk verwijderen. Beide tuinen egaliseren, bestraten met steen, gedeeltelijk kustgras en grind. Oppervlakte voortuin 10m2 Oppervlakte achtertuin 52m2

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij gaan onze achtertuin renoveren. Graag wil ik weten wat het kost om een puntstuk te slaan in onze tuin. Wil graag een offerte voor een compleet werkende installatie.

Achtertuin hoekwoning renoveren

De achtertuin van 7 bij 5 meter dient te worden gerenoveerd. De tegels dienen te worden verwijderd en eventueel te worden afgevoerd. Er zullen nieuwe tegels geplaatst moeten worden en wij willen graag een vlonder. Verder zal er een groenstrook van 5 bij 1 meter moeten komen. De houten panelen van de schuur lekken en deze moeten worden vervangen, ongeveer 1.50 bij 3 meter. Verder zijn er 4 houten schuttingsdelen stuk en hier wil ik graag nieuwe in laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar via een brede brandgang en er is hulp aanwezig.

Tuin ophogen en verfraaien

Wij willen graag onze achtertuin, 9 x 6 meter, laten renoveren. Tegels er uit, deels ophogen, groen erin, terras opknappen. Plus naderhand onderhoud voor en achtertuin. Plus snoeien van 2 bomen, wilg, 1 naaldboom.

Achtertuin renoveren

Terras moet gelijk worden aan de tuin, oude tuin/grond moet eruit, deze is verhoogd en afgezet met muurtjes, we willen graszoden erin en 1 pad van terras naar schuur. De tuin is ongeveer 4,5 x 10 meter. Waarschijnlijk willen we alles met nettere stoeptegels betegeld hebben, momenteel zijn dat erg oude. Bestaande muurtjes en planten verwijderen wij zelf.

Betonvloer in tuin storten

Daar wij onze achtertuin willen laten renoveren, verzoek ik u mij een offerte te doen toekomen voor het storten van een betonvloer van circa 31 m2, mogelijk in verband (grote en kleine afdruk) kleur: geen effen grijs en wat ruw (uitglijden te voorkomen). Er ligt nu nog wel deels een betegeling, moeten deze eerst verwijderd worden of kan wordt hier overheen gestort?

Achtertuin renoveren

Ik wil een boom weghalen en de tuin opnieuw betegelen. De tuin is ongeveer 35 m2. De boom veroorzaakt wortelgroei en daarom wil ik de boom weghalen tenzij dit verholpen kan worden op een andere manier. De boom is ongeveer 6 meter hoog. Ik heb een achterom, maar de vakman moet door een poort.

Achtertuin volledig renoveren

De achtertuin is ongeveer 9 bij 9 meter groot. De schuttingen in deze tuin zijn nog goed en hoeven niet te worden verwijderd. De kleine tegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen. Er zullen hierna grote tegels gelegd moeten worden in de tuin en een olijfboom, palm, en vijgenboom aan 1 zijde geplaatst en aan de andere zijde Leibomen. Optioneel wil ik de mogelijkheden van een veranda weten. Hier voor maak ik graag een afspraak met de vakman zodat hij de tuin kan beoordelen en een advies en offerte kan geven.

Achtertuin leeghalen en renoveren

Ik wil de achtertuin van ongeveer 40 m2 afgraven, stronk van een conifeer (1 meter hoog) verwijderen, oude grindtegels afvoeren en vullen met geel zand, afvlakken voor een terras, regenwaterafvoer met zinkput maken, terrastegels leggen, en enkele borders van stapelblokken met zwarte grond en 2 palmbomen (1,5 meter) plaatsen. Alleen het zware werk dus. Beplanting borders/potten en andere inrichting doe ik zelf. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt.

Achtertuin renoveren

De achter tuin is in zijn geheel ongeveer 63 m2. Wij willen een grote terras en een stuk tuin overhouden. Ook moeten er nieuwe schuttingen geplaatst worden. Er moet ook een poort in komen van ongeveer 110 cm breed.

Partners

Partners van Casius