Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting en poort laten plaatsen:

Schutting en poort laten plaatsen

I need to put a fence and a door to the garden. It is 2,50 meter, fence "Tuinscherm recht hardhout 180 x 180 "(1,80 meter) + garden door "Tuindeur Hardhout FSC" (0,9m) Er dient een tuinscherm en een poortdeur te plaatsen. De lengte is 2,50 meter. Graag wil ik een hard houten scherm van 1,80 bij 1,80 laten plaatsen.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting en poort laten plaatsen uit heel Nederland:

Zweeds Rabat schutting laten plaatsen

Ik wil een zwarte antraciet kleurige Zweedse Rabat schutting laten plaatsen. Van 9,60 m lang en het hoekje om tot aan het schuurtje met een poort erin dat is ongeveer 2,5 tot 3 meter.

Schutting plaatsen

Ik wil een heg verwijderen en een schutting hiervoor in de plaats laten plaatsen. De schutting is ongeveer 10 meter. Ik heb een achterom, dus er moet ook een poort geplaatst worden.

Houten schutting en poort vervangen

Graag ontvang ik van u op korte termijn een All In prijs (totale kosten plaatsen schutting, eventuele voorrijkosten en BTW en afvoeren afval). Onze tuinschermen (totaal ongeveer 12 m lang) van 180 x 180 hebben stormschade. Graag ontvang ik op korte termijn een vrijblijvende offerte van de kosten van vervanging van houten schutting incl poort

Plaatsen houten schutting

Plaatsen van een houten schutting totaal circa 12 meter. (6 schermen jumbo 180 x 180 cm) palen en houten poort jumbo 180 x 90 cm inclusief afhangen en plaatsen hang en sluit werk.

Schutting in achtertuin plaatsen

Aan linkerzijde tuin 2 schuttingdelen met 3 palen met een totale lengte van circa 3,10 meter. Aan rechterzijde 3 schuttingdelen met 4 palen met een totale lengte van circa 5 meter met haaks daarop een stuk schutting van circa 1 meter met poort van 90 cm en 3 palen.

Schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. - er moeten 5 palen de grond in; - er moeten 4 schuttingdelen geplaatst. (Van het ene scherm moeten een paar latten af anders wordt het te breed); - en er moet een poort worden ingehangen. De prijs die ik krijg is dat puur het arbeidsloon?

Schutting vernieuwen in de achtertuin

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een lengte van 5,3 meter, inclusief poort. Hiervoor heb ik de Douglas schutting 180 x 180 cm en bijbehorende poort besteld. Graag wil ik ook een slot op de poort laten zetten, zodat deze van buitenaf gesloten kan worden. Graag zou ik de oude schutting laten verwijderen en afvoeren. Deze klus kan vanaf 22 maart uitgevoerd worden.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

In onze tuin dient de heg te worden verwijderd en afgevoerd en houten schuttingsdelen en palen geplaatst, inclusief een poort. De tuin is 14 meter lang en 4,5 meter breed en de schuttingen dienen aan 1 lange zijde en 1 korte zijde te komen dus in totaal ongeveer 18,5 meter. De achtertuin is goed bereikbaar.

Boomstronken verwijderen en boom snoeien

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die 2 boomstronken kan verwijderen. 1 in de voortuin, deze staat vrij, met een grote diameter van ongeveer 80 cm en in de achtertuin is ongeveer 40 cm. Deze staat ongeveer 1 meter van de schutting verwijderd. Daarnaast hebben we een grote boom die gesnoeid moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hier voor zijn. De achtertuin is alleen te bereiken door een poort van zo’n 90 cm.

Tuinpoort maken en plaatsen

Meneer/ mevrouw, Wij willen een hardhouten dubbele poort plaatsen naast ons huis. Zie voor zowel de situatie als een voorbeeld de foto's. De hoogte moet ongeveer 1. 80meter worden. De afmeting van de totale breedte is 3. 30 m. De poort moet ongeveer 1. 00m breed worden en moet voorzien worden van hang en sluitwerk. Aan 1 kant kan de schutting en poort bevestigd worden aan het huis. Aan de andere kant kan dit niet, omdat hier een haag staat. De afmeting van de lengte (afscheiding met de buren) is ongeveer 7. 60m Wij zouden twee prijsvoorstellen willen hebben: 1. De prijs voor de poort, sluitwerk en stuk schutting over alleen de breedte. 2. De prijs voor de poort, sluitwerk en schutting over zowel de breedte als de lengte. Daarnaast zouden we graag een voorbeeld willen zien van hoe/ wat u zou kunnen plaatsen. Bedankt voor de moeite. Vriendelijke groet, Nynke

Partners

Partners van Casius